După Ungaria, o altă ţară europeană îi dă peste nas lui Soros. ‘Activităţile lui sunt inacceptabile’

Distribuie!by Este important ca noul guvern să se formeze rapid, pentru a reduce încercările străine de implicare în afacerile interne ale Macedoniei, a declarat, într-un interviu pentru revista italiană La Verita, ministrul macedonean de externe Nikola Poposki, care a spus că ţara sa s-a confruntat cu o puternică presiune politică, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Este important ca noul guvern să se formeze rapid, pentru a reduce încercările străine de implicare în afacerile interne ale Macedoniei, a declarat, într-un interviu pentru revista italiană La Verita, ministrul macedonean de externe Nikola Poposki, care a spus că ţara sa s-a confruntat cu o puternică presiune politică, venită în special din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, finanţată de George Soros şi despre ale cărei activităţi a afirmat că sunt ‘inacceptabile’, transmite luni agenţia de presă macedoneană MIA, potrivit agerpres.“Aproximativ 90% din fondurile primite de organizaţiile non-guvernamentale din Macedonia vin de la una şi aceeaşi sursă. Multe dintre aceste organizaţii beneficiare sunt implicate aproape exclusiv în politică, lucru pe care ar trebui să îl facă numai partidele. Însă aici avem ONG-uri care acţionează în politică sub acoperirea de organizaţii umanitare”, a declarat şeful diplomaţiei macedonene.

loading...

“În mod clar, acest lucru nu poate fi acceptat într-o ţară străină (…) De fapt, aceste organizaţii se află în spatele presiunilor media şi influenţei necorespunzătoare asupra opiniei publice. Declanşează lupte politice care, printr-o coincidenţă bizară, pun mereu presiune asupra unei singure tabere politice. Şi sprijină întotdeauna coaliţia socialistă. În opinia noastră, acest lucru destabilizează ţara”, a afirmat Nikola Poposki.


El a adăugat că Macedonia s-a confruntat cu perioade dificile în timpul crizelor politice din 2015 şi 2016, dar că acum este pregătită să iasă mai puternică din aceste presiuni.

sursa: stiripesurse

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro