Dupa Siria (Damascul) urmeaza Turcia, profetiile Bibliei se indeplinesc |„Sunt ultimele 3 luni de pace la Marea Neagra. Turcia urmeaza sa fie DIVIZATA” – Experti in securitate

Distribuie!by loading... Specialistii romani pe probleme de securitate sunt de parere ca situatia din Turcia este efectul previzibil al unor masuri luate cu ani in urma de fortele combatante in conflictul provocat de ISIS. Mai mult, Turcia ar urma sa se divizeze, iar situatia din jurul Marii Negre se va deteriora […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Erdogan_Warplanes

loading...

Specialistii romani pe probleme de securitate sunt de parere ca situatia din Turcia este efectul previzibil al unor masuri luate cu ani in urma de fortele combatante in conflictul provocat de ISIS. Mai mult, Turcia ar urma sa se divizeze, iar situatia din jurul Marii Negre se va deteriora grav in toamna acestui an.

In acest moment, tarile din jurul Marii Negre poarta conflicte armate, intr-o forma sau alta, mai putin Romania si Bulgaria. Tot acest joc militar are drept scop, spun analistii militari, reimpartirea sferelor de influenta in acesta zona deosebit de bogata in resurse energetice. Iar ultimul conflict a izbucnit chiar in cea mai importanta putere NATO de pe malul Marii Negre: Turcia.

”Actiunea complexa convine statelor vecine si cred ca si marilor puteri…. In viitor e posibil sa avem doua Turcii. Kurzii vor profita de pe urma instabilitatii Turciei. E sansa lor. De asemenea, constitutia acestei tari permite armatei interventia pentru garantarea unui stat laic in Turcia. Iars ituatia este departe de a fi sub control in statul turc! In acest context, cred ca sunt ultimele trei luni de pace la Marea Neagra”,  a declarat Silviu Craescu, consultant politic si de securitate, pentru Libertatea.


Un alt specialist roman confirma teoriile lui Craescu.

”Convulsiile politice din Turcia au inceput mai demult. In 9 iulie, Erdogan a fost pe punctul de a cere azil politic intr-o tara europeana. Fusese intr-o vizita privata in afara Turciei, iar la intoarcere a avut supriza sa afle de la serviciile secrete ca nu mai are ce cauta in tara. Timp de cateva zile nu s-a mai auzit nimic de Erdogan, apoi a aparut brusc in postura de victima a unei lovituri de stat. De asemnea, pucistii nu au avut nici o revendicare, ceea ce este foarte ciudat, iar membrii trupelor care au sustinut rebeliunea nu au avut semne de identificare specifice armatei turce, adica nu erau, de fapt, militari. Acum, presedintele Erdogan pare sa profite de ocazie si sa se razbune. Lucrurile nu s-au clarificat in acesta tara si este foarte probabil ca vor urma si alte lovituri de stat, lucru pe care l-a subliniat chiar premierul Turciei”, a spus Sebastian Sarbu, analist militar, diplomat guvernamental in securitate, vicepresedintele Academiei Nationale de Securitate si Organizarea Apararii.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV
Dintre toţi cei care supravieţuiesc pe meleaguri valahe, „românii sunt cei mai laşi, având tradiţii iobage, şi dintre români, regăţenii şi, mai ales ţiganii”.
Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
Încă o BOMBĂ! PSD face harcea-parcea Codul Silvic pentru a satisface UDMR! Amănunte INCENDIARE!
Doru Buscu: Comisia Europeană nu mai alocă grosul la infrastructură, ci la mediu, taman la timp cît să mai pierdem zece-douăzeci de ani pe Valea Oltului...subdezvoltații sînt condamnați la subdezvoltare, limitați de un deficit care face imposibilă recuperarea, după ce, decenii la rînd, statele bogate s-au dezvoltat cu deficite de două cifre.
MARTURISIRE BOMBA – Intrebat de Razvan Savaliuc daca DNA a ocolit partea americana in dosarul Microsoft, Traian Basescu a recunoscut: "DNA a vrut sa protejeze exportatorul american de programe de software. Kovesi nu isi putea permite sa puna sub semnul intrebarii partea americana. Nu o intereseaza prea mult decoratiile romanesti. O intereseaza decoratiile straine si mangaierile pe crestet de la ambasadori. Categoric DNA nu a avut curaj sa mearga spre responsabilitatea partii americane"
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Centre pentru migranţi, deschise la Cluj-Napoca şi Baia Mare
Aşa a fost dat jos şi Ceausescu de forțele masonice oculte occidentale, la fel şi Venezuela este în pragul unui RĂZBOI CIVIL | Oamenii au ieşit în stradă, iar opoziţia din Parlament a făcut apel la armată și la populație să nu se mai supună puterii
De ce copiii chinezi sunt cei mai buni la învățare din lume conform testului PISA? România a regresat enorm dupa revoluție!
Dinastia Marii Britanii. Familia Regală care domină lumea. Regina Elisabeta are deja 15 nepoți care nu își bat capul cu facturi ci trăiesc din banii statului (degeaba)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro