După schema tipic soroşistă “de la ONG la Partid Politc” aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: “Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic”

Distribuie!by loading... Cioloș a menționat obiectivele organizației neguvernamentale pe care o va lansa, punctând că își dorește ca ONG-ul să cuprindă mai mulți membri ai fost fostului Guvern: “E o organizație neguvernamentală cu obiective politice, în măsura în care politică înseamnă să fii preocupat de viața cetății, de ceea ce se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Cioloș a menționat obiectivele organizației neguvernamentale pe care o va lansa, punctând că își dorește ca ONG-ul să cuprindă mai mulți membri ai fost fostului Guvern: “E o organizație neguvernamentală cu obiective politice, în măsura în care politică înseamnă să fii preocupat de viața cetății, de ceea ce se întâmplă în societate. Aș vrea în primul rând și am vrea în primul rând, pentru că vor fi parte a acestei asociații, în momentul în care o vom lansa, mai mulți dintre membrii fostului Guvern, la nivele diferite, aș vrea să continuăm să lucrăm pe anumite proiecte pe care le-am început cât am fost la guvernare și care nouă ni se par importante ca ele să fie implementate și în domeniul economic și în domeniul social, în domeniul educației, în domeniul sănătății și așa mai departe”, a declarat Cioloș la RFI.

Fostul prim ministru a mai spus că noua organizație va aduce propuneri legislative, care să poată fi susținute de formațiunile aflate în Parlament, referindu-se mai ales la PNL și USR: “Vom veni cu propuneri, inclusiv cu propuneri legislative, care să poată să fie susținute de partide care sunt în Parlament. Vă amintesc că această platformă inițial când am lansat-o și când eram prim-ministru, ea a fost susținută de Partidul Național Liberal, de Uniunea Salvați România, care sunt în Parlament, cu care ne dorim și în perioada următoare o colaborare deschisă, onestă, sigur, nu numai cu cele două partide, orice partide care pornind de la principiile și valorile pe care le-am susținut în această platformă vor fi gata să lucreze cu noi, ca să facem aceste propuneri, să promovăm aceste propuneri, vom fi deschiși la acest gen de colaborare. Deci vom coagula, vom concentra competență tehnică, specifică, politică pe anumite domenii, pentru a veni atât cu propuneri care pot face obiectul unor propuneri legislative în Parlament, prin intermediul partidelor membre în Parlament, dar și cu propuneri de proiecte care pot fi implementate în colaborare directă cu mediul de afaceri, cu alte organizații neguvernamentale care lucrează pe anumite domenii și care au nevoie de această expertiză, pentru a putea implementa proiecte”, a mai spus Cioloș.

Totodată, Dacian Cioloș a menționat că își dorește ca noul proiect politic să fie “o alternativă politică credibilă pentru viitoarele alegeri”: “Luăm în calcul foarte serios inclusiv un proiect politic nou, deci un proiect politic, o mișcare politică sau un partid politic. Indiferent de opțiunea pe care o vom avea, obiectivul nostru este să putem contribui la un proiect politic credibil sau o alternativă politică credibilă pentru viitoarele alegeri, dar care să nu aștepte viitoarele alegeri, pentru a veni cu anumite propuneri care să poată să fie implementate până atunci”, a conchis fostul premier tehnocrat.


sursa:Mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro