După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis și-a făcut deja un obicei din a folosi când nu e cazul articolul posesiv, vorbind despre guvern ca fiind „al lui”  și despre românii ieșiți în stradă împotriva OUG13 ca fiind tot „ai lui”. Mai nou, șeful statului are și „armata mea”. loading... În timpul recepției […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Președintele Klaus Iohannis și-a făcut deja un obicei din a folosi când nu e cazul articolul posesiv, vorbind despre guvern ca fiind „al lui”  și despre românii ieșiți în stradă împotriva OUG13 ca fiind tot „ai lui”. Mai nou, șeful statului are și „armata mea”.
În timpul recepției organizate joi la Palatul Cotroceni, eveniment care l-a avut ca oaspete principal pe șeful Comisiei Europene  Jean Claude Juncker, președintele Iohannis i l-a prezentat oficialului european pe generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, drept ”șeful Armatei mele”.
La începutul anului, aflat în Malta, unde participa la reuniunea informală a Consiliului European, Iohannis a afirmat, pe fondul protestelor împotriva guvernului, că situația din România este „foarte complicată”, dar sute de mii de români „ai lui” sunt în stradă și are încredere în ei.
La începutul lui 2015, Iohannis a vurt să spună că-și dorește un Guvern PNL, dar  i-a ieșit pe gură alt porumbel: „Îmi doresc un guvern pe care să îl numesc Guverul meu, un guvern PNL”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: „Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie…”
30 de ani de la Revoluţie. „10.000 de morţi“. De ce a dezinformat presa străină si a transmis atâtea știri false in vest?
CUTREMUR în Guvern: Ministrul Educaţiei, INFORMATOR. Urmează demiterea (surse)
Vă vor şterge şi din memoria omenirii! Acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Ăsta e abia începutul. Nu vă culcaţi pe-o ureche: va fi şi mai rău. Vă vor introduce taxe insuportabile pe case, în timp ce „din raţiuni sociale” vor proteja marii proprietari de imobile. Vă vor zdrobi şi nu se vor opri nici atunci. Nici când veţi dispărea fizic nu le va fi îndeajuns. Se vor zbate să vă şteargă şi din memoria omenirii.
Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluș perfect sănătos. Cum arată femeia care nu a mai mâncat de nouă ani
George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina
RĂZBUNAREA CUMPLITĂ a Turciei după atentatul de duminică | 11 avioane de lupta au fost trimise la atac asupra bazelor PKK
Strategia de distrugere a neamului romanesc
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
O româncă s-a căsătorit cu milionarul care administrează Statuia Libertăţii: „Diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Părinţilor le-a fost mai greu să accepte“
„România educată”: Îndobitocirea copiilor și distrugerea neamului românesc „pas cu pas”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro