După conferinţă, Iohannis a rupt uşa şi a plecat, cred, spre Sibiu, pentru că a ieşit prin Militari. Îl doare la bască, el vrea acasă.

Distribuie!by Jurnalistul Mircea Marian dezvăluie ce s-a întâmplat după conferinţa de presă susţinută de Klaus Iohannis, luni, la Cotroceni, o conferinţă mult aşteptată după scandalul Oprea, eveniment care a ţinut capul de afiş al opiniei publice în ultimele zile. loading... „La 19.33, la circa 5 minute după conferinţă, Iohannis a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalistul Mircea Marian dezvăluie ce s-a întâmplat după conferinţa de presă susţinută de Klaus Iohannis, luni, la Cotroceni, o conferinţă mult aşteptată după scandalul Oprea, eveniment care a ţinut capul de afiş al opiniei publice în ultimele zile.

loading...

klaus_iohannis

„La 19.33, la circa 5 minute după conferinţă, Iohannis a rupt uşa şi a plecat din Cotroceni, cred – aici speculez – spre Sibiu, ptr că a ieşit prin Militari, nu pe la Marinescu. Domle, orice om zdravăn la cap, după aşa conferinţă, stă măcar 15-20 de minute să discute cu colaboratorii cum a fost. Nu vorbesc de o analiză serioasă, măcar un debriefing scurt. Nu. Îl doare la bască, el vrea acasă”, a scris Mircea Marian, pe Facebook.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro