După ce a vrut să ne bage pe gât să declarăm “sărbătoare națională a României” ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA , Kelemen Hunor, face pe supăratul: Îi voi transmite președintelui îngrijorarea față de isteria antimaghiară extrem de violentă

Distribuie!by Kelemen Hunor a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că delegația Uniunii va vorbi la consultări despre stabilitate și despre faptul că o majoritate trebuie să aibă posibilitatea de a forma Guvernul. loading... “Nu vom spune altceva decât ceea ce spunem de obicei, despre stabilitate și despre faptul că o majoritate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine o declaratie de presa, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, marti 20 iunie 2017. Kelelem Hunor a anuntat marti ca alesii formatiunii nu vor participa la sedinta de miercuri, 21 iunie 2017, in care se va da votul pe motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO.


Kelemen Hunor a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că delegația Uniunii va vorbi la consultări despre stabilitate și despre faptul că o majoritate trebuie să aibă posibilitatea de a forma Guvernul.

loading...

“Nu vom spune altceva decât ceea ce spunem de obicei, despre stabilitate și despre faptul că o majoritate trebuie să aibă posibilitatea de a forma Guvernul. Acum, această majoritate o are PSD – ALDE mai mult nu pot să spun pentru că, noi, în acest moment, nu suntem în Guvern, nu se pune problema să intrăm în Executiv. O să îi transmit președintelui Iohannis și îngrijorările mele față de ceea ce s-a întâmplat în câteva ore în România, o isterie antimaghiară extrem de violentă, pe nimic. Nimeni nu vândut România, nimeni nu a vrut să o cumpere și noi, de fiecare dată, foarte responsabili, am cerut câteva drepturi pentru minoritatea maghiară și minoritățile naționale, dar nu altceva decât ceea ce e în Constituție și în acordurile internaționale“, a spus Kelemen.


Delegația UDMR la consulările de luni de la Cotroceni va fi constituită din președintele Uniunii, Kelemen Hunor, președintele executiv Porcsalmi Balint, liderul Grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, Antal Arpad, primarul de Sf. Gheorghe, și președintele CRU, Biro Rozalia.

Întrebat dacă a avut discuții cu PNL despre formarea unei majorități, Kelemen a spus că nu a discutat despre majorități cu nimeni.


“Eu așa evaluez, că PSD-ALDE au majoritate, dacă ei nu discută cu ALDE, și PSD a rămas unit, chiar dacă unii au votat din varii motive împotriva moțiunii, atunci nu văd unde va fi o altă majoritate. Noi despre alte majorități nu discutăm, până la această oră”, a spus Kelemen.

 

sursa:Mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro