DUMINICA URII II COSTA PE ROMANI – Scenariu exploziv despre modul in care Guvernul Iohannis-Orban saboteaza economia Romaniei. Executivul creste intentionat deficitul bugetar si accepta retrogradarea ratingului Romaniei astfel incat companiile de stat aflate pe profit sa fie vandute pe preturi cat mai mici. Cioclii dau tarcoale Romaniei. Dupa FMI, Banca Mondiala a descins la Guvernul Orban (Foto)

Distribuie!by Lumea Justitiei continua serialul “Duminica urii ii costa pe romani” in care prezentam efectele votului din 24 noiembrie 2019, cand romanii s-au lasat cuprinsi de campania de ura declansata impotriva PSD si i-au oferit lui Klaus Iohannis intreaga putere si posibilitatea de a fi stapanul Romaniei pentru alti cinci ani. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lumea Justitiei continua serialul “Duminica urii ii costa pe romani” in care prezentam efectele votului din 24 noiembrie 2019, cand romanii s-au lasat cuprinsi de campania de ura declansata impotriva PSD si i-au oferit lui Klaus Iohannis intreaga putere si posibilitatea de a fi stapanul Romaniei pentru alti cinci ani. In editia de astazi va oferim o serie de informatii de-a dreptul alarmante privind o posibila sabotare a Romaniei chiar de catre Guvernul Iohannis-Orban. Adica un veritabil act de tradare.

loading...

Cunoscutul profesor Cristian Socol de la Academia de Studii Economice anunta intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 12 decembrie 2019, ultima faza a capitalismului de prada, constand in intentia Guvernului Iohannis-Orban de a privatiza toate companiile de stat profitabile, precum Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti, CEC sau Salrom. Important este insa modul in care se vor face aceste privatizari, cum vor fi vandute aceste companii.


In acest sens, Cristian Socol explica faptul ca la orice privatizare se realizeaza un prospect de evaluare, iar in acest prospect o importanta majora o au situatia macro-economica a tarii si ratingul de tara. Si aici vine bomba. Caci Cristian Socol se intreaba care sunt motivele pentru care Guvernul PNL face eforturi disperate sa atinga unui deficit de peste 4%, si de ce acelasi Guvern nu s-a luptat absolut deloc impotriva scaderii ratingului Romaniei. Or, spunem noi, este lesne de inteles ca un deficit bugetar mare si o scadere a ratingului de tara s-ar reflecta in prospectul de evaluare facut inainte de orice privatizare, companiile de stat urmand astfel sa fie vandute la preturi mai mici.

Avand in vedere aceste informatii, ne intrebam: sa fie oare vorba despre o complicitate a Guvernului Romaniei pentru vanzarea pe nimic a companiilor de stat profitabile sau despre incompetenta?


Cert este insa un lucru. Si anume ca DIICOT ar trebui sa fie pe faza si sa investigheze daca avem sau nu de-a face cu un act de tradare si cu o actiune care pune in pericol siguranta nationala a Romaniei si interesele Romaniei.

Iata postarea profesorului Cristian Socol:

“1. Ultima faza a capitalismului de prada – privatizarea totala in energie, banci, resurse.

2. Noua guvernare a anuntat privatizarea tuturor companiilor de stat profitabile: Hidroelectrica, CEC, Aeroporturi București, Salrom s.a.

3. Stiti cu totii ca la privatizare se face un prospect de evaluare.

4. In acest prospect o importanta mare o au situatia macro a tarii si… ati ghicit … ratingul si perspectiva asociata ptr tara respectiva.

5. Atunci, de ce eforturi disperate ale guvernarii de a atinge un deficit de 4% din PIB? De ce nu s-a ‘luptat’ MFP pentru ca Standard and Poor’s sa nu scada perspectiva / ratingul Romaniei? Da, au scazut-o”.

Banca Mondiala la Guvern, dupa FMI

Pe de alta parte, sunt indicii tot mai clare ca Guvernul PNL Iohannis-Orban ar putea pregati indatorarea romanilor cu zeci de miliarde de euro. Indatorare care ar veni la pachet cu masuri de austeritate. Asa cum s-a intamplat in timpul guvernarii Basescu-PDL.

Concret, dupa ce zilele trecute premierul Ludovic Orban s-a intalnit la Guvern cu o delegatie a Fondului Monetar International (click aici pentru a citi), iata ca acelasi premier a avut o intrevedere si cu reprezentanti ai Bancii Mondiale. Intalnirea a fost anuntata chiar pe pagina de Facebook a Guvernului, unde au fost postate si fotografiile pe care le prezentam mai jos:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Membri ai Congresului SUA din partidul lui Donald Trump îi solicită oficial preşedintelui României să faciliteze “cât mai rapid” Referendumul Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros / TRIADA RENATE WEBER +ALINA MUNGIU PIPPIDI + MONICA MACOVEI(GHERGHESCU),SORIN IONITA,CRISTIAN PARVULESCU CARE AU CONTRIBUIT PRIN MISCAREA”REVOLUTIA PORTOCALIE” LA INSTAURAREA REGIMULUI CRIMINAL BASESCU IN ROMANIA IN SCHIMBUL „GHESEFTULUI „ROSIA MONTANA SI ADEVARUL ASCUNS DESPRE ROSIA MONTANA-MARELE SECRET DE STAT AL SRI!
Orban a blocat-o pe Merkel | Ungaria și-a folosit dreptul de veto pentru a opri acordul UE-Turcia privind refugiaţii
Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, i-a avertizat, printr-un comunicat de presă, pe liderii UDMR că prin deciziile luate în Congres nu slujesc bunăstării comunității maghiare din România, ci unor interese străine, consecințe legale actul UDMR de sfidare fățișă a statului român, această organizație se autopropune spre dizolvare!”,
USR susține comunitatea LGBT și oficializarea limbii maghiare drept a doua limbă a statului român
Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale
De dragul Uniunii Europene ne vindem țara și pe noi
Dovada că sunt apropiați! Monica Macovei, fotografiată împreună cu Soros!
Viktor Orban: Baza națiunilor noastre sunt familiile, care sunt formate din tată și mamă și copiii lor, pe care ne putem clădi viitorul. Niciunii dintre noi nu acceptăm ipocrizia politicii moderne, care ignoră faptul că creștinismul este cea mai persecutată religie pe plan mondial
Cum se vede la Vișegrad revolutia anti PSD de la Bucuresti : „Asistăm la revolta Germaniei împotriva unui guvern care încearcă sa schimbe, unilateral, statutul de colonie a României”. Cele trei măsuri care ar declanșat represaliile grupării Merkel - Soroș
ACORD POLITIC PENTRU CEDAREA ARDEALULUI !
Un general il acuza pe Iohannis pentru sprijinirea fiului lui Joe Biden in derularea de afaceri de zeci de milioane de dolari
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro