Drogații și homosexualii ne impun legile de la Bruxelles: În Parlamentul European se consumă masiv cocaină

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Urme de cocaină au fost descoperite în mai multe locuri din clădirea Parlamentului European din Bruxelles, inclusiv în toalete, după cum relevă o anchetă realizată de postul de televiziune din Germania Sat-1, citat de BBC şi portalul rus Rbc.

Reporterii de la televiziunea germană au prelevat probe din 46 de locuri din clădirea Parlamentului European, inclusiv din toalete, supunându-le apoi testelor de laborator. Urme de cocaină au fost detectate în 41 de probe.


Cantitatea de droguri detectată este prea mare şi a fost descoperită în prea multe locuri pentru a se considera un simplu accident, este de părere profesorul Fritz Sorgel, de la Institutul de studii biomedicale şi farmaceutice din Nürnberg (Institute for Biomedical and Pharmaceutical Research in Nuremberg (IBMP).

Aceasta dovedeşte pur şi simplu faptul că cocaina a fost adusă aici în mod deliberat‘, a mai opinat omul de ştiinţă, adăugând că, din moment ce în toate birourile Parlamentului European se face curăţenie cu regularitate, rezultă că urmele de cocaină sunt de dată recentă.
Cu toate acestea, el a declarat că rezultatele nu sunt chiar atât de surprinzătoare, având în vedere utilizarea pe scară largă a cocainei în general.


O purtătoare de cuvânt a Parlamentului European, Marjory van den Broeke, a spus că rezultatele anchetei constituie o surpriză totală, insistând că abuzul de droguri nu este o problemă în Parlamentul European.

Ea a pus la îndoială autenticitatea rezultatelor anchetei, deoarece, după cum s-a exprimat, jurnaliştii înşişi au prelevat probe şi le-au dus la laborator. În plus, potrivit acesteia, PE ar putea să analizeze dacă ancheta a fost sau nu legală, deoarece a fost efectuată fără consimţământul sau cunoştinţa sa.

loading...

Recent, jurnaliştii britanici au descoperit urme de cocaină în toaletele din clădirea parlamentului din Marea Britanie, inclusiv în zonele în care au acces doar parlamentarii. După cum a relatat tabloidul The Sun, cu ajutorul unor teste speciale, ce relevă urme de cocaină, jurnaliştii au verificat scaunele de toaletă, suporturile pentru hârtie igienica şi uscătoarele de mâini.

Tot o televiziune, din Italia de această dată – La7, a făcut un test cu urina prelevată din toaletele Parlamentului European, prin care s-a constatat că peste 70% din parlamentari sunt homosexuali. Asta se întâmpla prin 2007, dar cine știe cât s-au înmulțit acești depravați, care ne impun legile lor antihristice.

Iată două motive de a NU ne supune stăpânirilor ce nu se supun Stăpânului, așa cum zice Domnul: Piei, satano, căci scris este: “Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti” (Mat. 4:10).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Student român la Londra: Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!

O scrisoare emoționantă a unei tinere studente plecată la studii în Marea Britanie circulă de câteva zile pe Internet. Viziunea

Unul din jurnaliștii care l-au însoțit pe Iohannis la Bruxelles îl critică dur pe șeful statului: Caz unic în istoria Consiliilor Europene

  Jurnalistul evz.ro, Mircea Marian, care îl însoțește în premieră pe Klaus Iohannis la ședința Consiliului European, precizează pe pagina sa

Geo Scripcariu raspunde: Avea un aspect de divă căzută din elicopter într-un tren CFR plin | Mandruta, Vlad Petreanu jurnalisti nuli, hiene fara valoare!

Aseară am fost căutat pe Facebook de către un domn care s-a prezentat ca fiind prieten bun cu Geo Scripcariu.

Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !

n 1891, Nicolae Tesla, savantul mileniului II, in arena Madison Square Garden din New York, a demonstrat ca poate dirija

Un copil de doar 8 ani, a reușit să câștige 13.000 de lire sterline pe lună vânzând ouă. In timp ce oameni maturi se chinuie la multinationale, unii copii se intorc la agricultura

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reușit să câștige 13.000 de lire sterlien pe lună vânzând ouă.

Atenție când faceți cumpărăturile pentru Sărbători! NEREGULI GRAVE găsite la Carrefour și Cora

Peste 12 tone de carne degradată și depozitată necorespunzător au fost confiscate din mai multe hipermarketuri, abatoare și piețe din

Închide