EVZ: Dragnea DĂ DRUMUL MARILOR DEZVĂLUIRI. Stârnit de CURENTUL OCEANIC, liderul PSD VA SPUNE CE N-A SPUS VREODATĂ. S-a fixat momentul zero. ALERTĂ

Distribuie!by Evenimentele dezvăluite de EVZ în serialul „Noi suntem Statul!” au fost confirmate recent de cel care este ambasadorul țării la Washington, George Maior, şi care a fost invitat la audierile de la Comisia SRI pentru a oferi detalii despre activitatea avută în perioada în care a deţinut funcţia de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Evenimentele dezvăluite de EVZ în serialul „Noi suntem Statul!” au fost confirmate recent de cel care este ambasadorul țării la Washington, George Maior, şi care a fost invitat la audierile de la Comisia SRI pentru a oferi detalii despre activitatea avută în perioada în care a deţinut funcţia de director al Serviciului. Printre remarcile acestuia au fost unele care l-au vizat pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Liderul social-democraţilor n-a rămas dator şi a anunţat că va lansa la rândul său informaţii-bombă în momentul în care va fi invitat la Comisia SRI, condusă de Claudiu Manda, membru PSD.

Relatate cu lux de amănunte de jurnalistul Dan Andronic, importanța petrecerilor la care se stabilea viitorul țării a fost minimalizată de Maior, care a precizat că nu s-a întâmplat nimic ilegal.

loading...

Liviu Dragnea a venit, în schimb, cu o replică dură pentru Maior, la o zi după ce fostul şef al SRI George Maior a susţinut în cadrul audierilor la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI că au existat petreceri la sedii ale Serviciului cu ocazia Zilei Naţionale a României, a zilei SRI, a zilelor de naştere, printre participanţi numărându-se Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi, Livia Stanciu.

MAIOR CONFIRMĂ DEZVĂLUIRILE din Evenimentul zilei

“Domnul Maior a ascuns multe lucruri ieri, din păcate. Cred că nu a făcut bine. Când o să am loc să ajung şi eu la comisie o să spun şi eu multe lucruri.”, a spus Liviu Dragnea.

Nemulţumiţi de răspuns, jurnaliştii au insistat cu întrebări.

“Sunteţi insistentă. Am spus că voi spune multe lucruri când voi ajunge la comisie. Eu nu ameninţ pe nimeni. Tot îi dau semnale domnului Manda, poate îi dau un mărţişor”, a completat Dragnea.

PORCUL, ULTIMA ARMĂ ÎN RĂZBOIUL cu Kovesi. După dosarul Teldrum, Dragnea PARCĂ ÎŞI AMINTEŞTE de împărţeala ŞORICIULUI CU SISTEMUL

În timpul audierilor de marți din Comisia de control a SRI, George Maior, fostul șef al serviciilor, a făcut declarații explozive care implică personaje-cheie din politica și justiția din România. Maior a recunoscut petrecerile care au avut loc la sedii ale Serviciului cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei SRI, a zilelor de naştere, printre participanţi numărându-se Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi, Livia Stanciu, a declarat preşedintele comisiei, Claudiu Manda.

Audierile, care au durat aproximativ șase ore, au avut un conținut exploziv. Confirmând dezvăluirile EvZ, Maior a spus că Liviu Dragnea, liderul PSD, și Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA, au participat la petreceri organizate de SRI în vilele operative T14 și K2.

„A fost abordat un subiect legat de petrecerile sau evenimentele din sediile SRI. A confirmat (George Maior – n.r.) aceste evenimente, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a zilei SRI sau cu ocazia zilelor de naştere sau de nume ale domniei sale sau ale primului adjunct. A confirmat lista de participanţi. Noi am mai avut în cadrul comisiei astfel de nominalizări: toate unităţile de forţă din România de la pachet, poliţie, informaţie, de la instanţe, conducerea din partidele politice, persoane din Guvern, unele dintre ele sunt apărute în spaţiul public. Le-a confirmat, spunând că unele au venit mai des, altele mai rar, dar persoane apărute în spaţiul public, le-a confirmat, spunând că nu este nimic rău în acest lucru să existe şi o discuţie informală între oameni care au relaţii formale şi instituţionale”, a afirmat Claudiu Manda, porivit agerpres.ro

Întrebat despre persoanele pe care George Maior le-a confirmat că ar fi participat la aceste evenimente informale, Manda a menţionat membri ai Guvernului, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, dar şi fosta şefă a Instanţei supreme Livia Stanciu şi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Ponta îl pune la punct pe DRAGNEA. EXPLOZIE în POLITICĂ după ce MAIOR a CONFIRMAT DEZVĂLUIRILE EvZ

„La acele evenimente de socializare, petreceri s-a vorbit de şefi de instituţii, dar s-a vorbit cu nume şi prenume. S-a vorbit de persoane din Guvern, la nivel de prim-ministru – Victor Ponta, la nivel de viceprim-ministru – Liviu Dragnea, a dat şi alte nume din Guvern. În afară de numele din Guvern s-a vorbit de şefii de structuri de forţă din ţară: STS, SIE, SPP, instituţiile de culegeri de informaţii – DGA, DGIPI -, conducerile de parchet, de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Nu pot să confirm despre domnul Lazăr, dar persoane din conducerea unităţilor de parchet, procurori, unităţile de instanţă, în speţă doamna Livia Stanciu, am spus şi despre doamna Kovesi”, a adăugat Manda.

Maior a menţionat că persoanele care veneau erau de regulă cam aceleaşi.

„Nu am stat să detaliem să vedem dacă există vreo diferenţă: instituţii de parchet, armată, interne, SIE, STS, SPP, conducerea din ÎCCJ, acestea erau persoanele. Au fost la acele evenimente în mare cam aceleaşi persoane. (…) A spus (Maior – n.r.) că au fost întâlniri la K2 şi T 14 şi a fost întrebarea aceasta legată de tăierea porcului şi a spus că a fost o masă de Crăciun şi atât, pe care a confirmat-o că a existat. Cred că a confirmat şi domnul Dragnea şi doamna Kovesi la masa aceea de Crăciun”, a adăugat Manda.


OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL”
Jurnalistul Dan Andronic a vorbit în repetate rânduri despre întâlnirile informale care aveau loc între numele grele ale României și unde se închegau noi „relații de prietenie” care urmau să influențeze în mod ireversibil soarta statului. Totul începe cu alegerile prezidențiale din 2009.

În episodul X al serialului „Noi suntem Statul”, Andronic relata cum, în seara de 6 decembrie 2009, când turul decisiv al alegerilor era aproape de apogeu, a fost invitat acasă la Gabriel Oprea, , unde i-a găsit, într-o încăpere, pe Procurorul General al României din perioada respectivă, Laura Codruța Kovesi, actuala șefă a DNA, pe directorul SRI de la momentul respectiv, George Maior, actualmente ambasador în SUA, și pe prim-adjunctul acestuia, generalul Florian Coldea (plecat din SRI în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță), alături de gazdă și de o altă persoană. CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009, o poveste nespusă | Operațiunea „Noi suntem Statul!” (X)

Între 2010 și 2014, la mai multe locații alese special, aveau loc întâlniri între personajele de la vârful statului, George Maior, Florian Coldea, Gabriel Oprea, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu, desfășurate sub forma unor partide de tenis. Jocurile, în general jucate după formula Dragnea/Maior contra Ponta/Coldea, se desfășurau la baza lui Dinu pescariu, Ștrandul Generalilor și terenurile SRI din T14.

În 2013, partidele de tenis se mută de la Bază, odată cu scandalul Microsoft.   Atunci intervine mutarea la vila T14, noua locuință, la acea vreme, a fostului prim-adjunct SRI.

Aici putea fi văzută foarte des și Laura Codruța Kovesi. Nu doar cei care jucau erau prezenți, după partidă având loc, de fiecare dată, o masă de „refacere” la care se așezau toți. Și puneau țara la cale. OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!

„T14 era locația de întâlnire doar pentru cei foarte apropiați, fiind folosită și pentru întâlnirile cu diplomații americani invocați de Sebastian Ghiță. În mod strategic, casa lui Florian Coldea este situată gard în gard cu un cartier în care locuiesc mulți cetățeni străini, inclusiv americani”, a  explicat Dan Andronic.

Vilele SRI erau prilej de socializare pentru cei mai importanți oameni ai statului, fie că este vorba de petreceri, cu ovazia zilei de naștere a lui Maior sau a lui Coldea, sau de partide de tenis. Rând pe rând, mai multe personaje care au participat la aceste întâlniri au recunoscut participarea la discuțiile „mondene” dintre cei care puneau țara la cale. Vctor Ponta a recunoscut relația de prietenie care îl lega de Ghiță, de Maior și, la un moment dat, de Coldea, astfel încât a dezvăluit că întâlnirile au avut loc, dând peste cap apărarea șefei DNA. Fostul jucător de tenis Dinu Pescariu a recunoscut și el legăturile pe care le are cu procurorul șef al DNA și întâlnirile care au avut loc în urmă cu atâția ani.

Într-una dinînregistrările sale explozive, Sebastian Ghiță a confirmat întâlnirile cu șefa DNA, spunând că a cunoscut-o la vilele operative, iar că numărul acestor întâlniri „informale” ar putea fi de ordinul sutelor.

 


http://evz.ro/dragnea-ameninta-comisie-sri.html?&page=2

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro