Dragnea a modificat din nou legea off-shore în favoarea statului român, stârnind mânia concernelor petroliere. Reprezentanții corporațiilor au părăsit sala în semn de protest

Distribuie!by PSD a depus marți un set de amendamente la legea offshore cu puțin timp înainte de începerea dezbaterilor din Comisia pentru Industrii din Camera Deputaților. Amendamentele au fost înmânate de Liviu Dragnea ieri seară deputaților PSD pentru a fi depuse azi în dezbaterea din comisie, au declarat surse din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PSD a depus marți un set de amendamente la legea offshore cu puțin timp înainte de începerea dezbaterilor din Comisia pentru Industrii din Camera Deputaților. Amendamentele au fost înmânate de Liviu Dragnea ieri seară deputaților PSD pentru a fi depuse azi în dezbaterea din comisie, au declarat surse din partid pentru G4Media.
Amendamentele depuse azi de PSD schimbă fundamental proiectul ce trecuse săptămâna trecută la Senat, în sensul că mărește cuantumul taxelor și impozitelor ce trebuie plătite către statul român de companiile care ar urma să extragă gazele din Marea Neagră. Proiectul de la Senat era foarte favorabil companiilor petroliere, practic schimbând din temelii legea care fusese respinsă de președintele Iohannis.
Față de forma returnată în Parlament…
– Grila de impozitare a crescut de la max. 50% la max. 70%;
– Deductibilitatea a scăzut de la 60% la 30% din încasări;
– Taxele pot fi modificate după 10 ani în loc de 30.
Comisia pentru industrii, condusă de Iulian Iancu (PSD), trebuie să dea raportul decisiv înainte de votul final în plen, programat pentru miercuri – dacă nu va interveni o nouă amânare.
Companiile care au in acest moment acorduri petroliere offshore:
OMV Petrom si ExxonMobil: perimetrul de mare adancime Neptun Deep
Lukoil, PanAtlantic Petroleum si Romgaz: perimetrul Trident
Black Sea Oil&Gas: perimetrele Midia si Pelican
Petromar Resources: perimetrele Muridava si Est Cobalcescu
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Dragnea-a-modificat-din-nou-legea-off-shore-in-favoarea-statului-roman-starnind-mania-concernelor-petroliere.-Reprezentantii-corporatiilor-au-parasit-sala-in-semn-de-protest-152904#.W7OeoqnrE_s.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Avertismentul făcut de Raed Arafat: Românii să îşi facă provizii de hrănă şi apă!
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Slobod la scos bazaconii pe gură şi gata să se păruiască cu toţi cei care îi stau în cale, Werner e doar o copie băsistă cu aere de filfizon, care a făcut din Instituţia Preşedintelui un spectacol de „colectiv”, iar din identitatea naţională preş de şters picioarele pentru puterile Europei şi Americii.
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare (video)
„În ţara noastră e foarte, foarte multă prostie”
Legatura intre Soros , Monica Macovei si "Coruptia Ucide"
Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.
Doctor de la Floreasca, despre miracolele lui Dumnezeu, văzute de el la Terapie Intesivă. Mărturisiri șocante
Dan Barna a spart 6 milioane de euro din fonduri Europene. Vezi dovezi
Băi, Cioloș! Tu ne crezi proștii tăi? A anunțat de ceva vreme că va veni în Parlament cu o lege care va restricționa vînzarea către străini a pământului! Mai clar spus, domnul Cioloș trage de timp și îi face atenți pe străini: Grăbiți-vă să mai cumpărați ce-a mai rămas din pământul românesc !
PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”
INFERNUL Revolutiei - Iliescu a chemat trupele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro