Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?

Distribuie!by Știați că DRAGNEA, în data de 23 mai 2019, a depus la Camera Deputaților un proiect de lege care VIZA INTERZICEREA EXPORTURILOR DE BUȘTEAN ȘI CHERESTEA? Dacă acel proiect ar fi trecut, trenurile filmate de toată lumea cu bușteni, ar fi fost istorie! Ce la fix l-au condamnat! Exact […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Știați că DRAGNEA, în data de 23 mai 2019, a depus la Camera Deputaților un proiect de lege care VIZA INTERZICEREA EXPORTURILOR DE BUȘTEAN ȘI CHERESTEA?
Dacă acel proiect ar fi trecut, trenurile filmate de toată lumea cu bușteni, ar fi fost istorie!
Ce la fix l-au condamnat!
Exact cînd aurul de la BNR trebuia să se întoarcă în țară și cînd tăierile ilegale de păduri s-ar fi oprit!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Masoneria & Moscheea, distrugerea crestinismului !! DE CE A MERS zilierul PONTA ÎN TURCIA | Sorina Matei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: Adrian Năstase este NAȘUL DE CUNUNIE al fiicei mari a lui Recep Tayyip Erdogan!
DONALD TRUMP la ONU: „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase"
Răzvan Orășanu: JAF, aur, uraniu, cupru, sare și cărbune! De ce ne vindem ţara?
ŞANTAJ PE FAŢĂ! Ca să scape de DNA, Secureanu e gata să toarne tot | „I-am înregistrat pe toți!”
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
Rusia si China au semnat un acord istoric.
Cum sa controlezi un popor prin propaganda si manipulare. Experimentul la care este supusa Romania de peste o jumatate de secol
Protestul sorosistilor în SUA, după victoria lui Trump! (LIVE VIDEO)
Campanie de vaccinare cu peripeţii la Curtea de Argeş! Opt copii au ajuns la spital după vaccinare
Polonia: Guvernul conservator aprobă pensii pentru mamele casnice cu cel puțin patru copii
BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro