Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: “De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În noua sa carte „Cauze nenaturale“, Dr. Richard Shepherd descrie versiunea sa în legătură cu accidentul care a ucis-o pe prinţesa Diana la Paris, în august 1997. 
loading...

Renumitul patolog, Dr. Richard Shepherd, a fost chemat să investigheze cea mai emoţionanlă moarte din ultimii 30 de ani.

Medicul legist a fost numit de poliția britanică în 2004, pentru o nouă investigație legată circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Daily Mail, care publică un extras din cartea lui Richard Shepherd, unde descrie despre starea Dianei şi spune că a fost stabilă până să fie transportată în ambulanță.


De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”, spune doctorul. Dar din cauza unei “mici răni”, într-o venă a plămânului stâng, a murit”.

În ambulanță, prințesa a leşinat și a suferit un stop cardiac. A murit în spital. “Ce i s-a întâmplat este atât de rar încât, perosnal, nu am văzut alt caz asemănător în întreaga carieră“, spune expertul.


Potrivit lui Richard Shepherd, drama ar fi putut fi evitată dacă Diana Spencer îşi punea centura de siguranță

La momentul accidentului, Trevor Rees-Jones, garda de corp a lui Dodi Al-Fayed, era singurul care purta centura. El este și singurul supraviețuitor. Șoferul Henri Paul și Dodi Al-Fayed au murit instantaneu. “Dacă Diana ar fi purtat centura ei, probabil că ar fi apărut public două zile mai târziu, cu un ochi negru și un braț rupt”, continuă autorul. Diana avea 36 de ani în momentul morții ei.

SURSA: https://evz.ro/richard-shepherd-mortii-diana.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SCANDAL ÎN USR: Dezvăluiri explozive din interior
Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA"
Facebook i-a blocat contul de facebook lui Iulian Capsali, după ce a scris că „trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie” împotriva corectitudinii politice. MESAJUL integral
STUPEFIANT! Stema UNGARIEI amplasata pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din Gheorgheni! Revizionismul maghiar promovat de UDMR si PCM ataca unitatile de invatamant din Romania! FOTO
Tragedie la Coţuşca: Bebeluş mort în braţele mamei din cauza unui vaccin
Suedia sub OCUPAȚIE: Legea NU se mai APLICĂ. JUSTIȚIA o fac IMIGRANȚII
Afacerea Murzuk, cel mai mare „tun“ uitat din istoria României: Cum a vândut Guvernul Văcăroiu, cu 85 de milioane de dolari, un perimetru petrolier din Libia, care valora zeci de miliarde de dolari | DOCUMENTAR EXCLUSIV
După șeful CIA pe România, Ghiță îl toarnă și pe Gittenstein
Oliver Stone, despre Trump: ”În culise se pregătește ceva sinistru”
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
Cătălin Avramescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice: "Sunt sluga lui Soros"
PSD a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul "Elie Wiesel" (FOTO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite