Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: “De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În noua sa carte „Cauze nenaturale“, Dr. Richard Shepherd descrie versiunea sa în legătură cu accidentul care a ucis-o pe prinţesa Diana la Paris, în august 1997. 

loading...

Renumitul patolog, Dr. Richard Shepherd, a fost chemat să investigheze cea mai emoţionanlă moarte din ultimii 30 de ani.


Medicul legist a fost numit de poliția britanică în 2004, pentru o nouă investigație legată circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Daily Mail, care publică un extras din cartea lui Richard Shepherd, unde descrie despre starea Dianei şi spune că a fost stabilă până să fie transportată în ambulanță.

De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”, spune doctorul. Dar din cauza unei “mici răni”, într-o venă a plămânului stâng, a murit”.


În ambulanță, prințesa a leşinat și a suferit un stop cardiac. A murit în spital. “Ce i s-a întâmplat este atât de rar încât, perosnal, nu am văzut alt caz asemănător în întreaga carieră“, spune expertul.

Potrivit lui Richard Shepherd, drama ar fi putut fi evitată dacă Diana Spencer îşi punea centura de siguranță

La momentul accidentului, Trevor Rees-Jones, garda de corp a lui Dodi Al-Fayed, era singurul care purta centura. El este și singurul supraviețuitor. Șoferul Henri Paul și Dodi Al-Fayed au murit instantaneu. “Dacă Diana ar fi purtat centura ei, probabil că ar fi apărut public două zile mai târziu, cu un ochi negru și un braț rupt”, continuă autorul. Diana avea 36 de ani în momentul morții ei.

SURSA: https://evz.ro/richard-shepherd-mortii-diana.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ORICINE poate fi considerat TERORIST. Modificarea LEGII TERORISMULUI, in dezbatere publică
Varujan Vosganian CONTESTĂ public legea vaccinării obligatorii: „E o acțiune cu un categoric interes ECONOMIC. Această lege dezvoltă un sistem de persecuție”. Liderul ALDE NEAGĂ existența epidemiei de rujeolă invocate de autorități
USR-iștii afaceriști cu defrișările și cu cei care rad pădurile, Schweighofer
Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pe care l-a numit personal in functia de director, dupa 5 luni l-a decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer
Efectele islamizării Angliei: Londra are de ieri primar… MUSULMAN, acuzat de relații cu imami extremiști!!!
Tragedie trasă la indigo în Spitalul Județean Constanța. Un bătrân a murit de pneumonie după ce a așteptat ore în șir la Urgență, iar medicii i-au reproșat că ”a venit degeaba”
De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!
ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale
Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii! Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de "pneumonie" dupa ce a fost vaccinata!
Legea vaccinării obligatorii, CRITICATĂ pe siteul Asociației Medicilor de Familie Mureș: Nevaccinarea nu aduce primejdii grave în mod echivoc. Expune, dar nu constituie o cauză directă. Legea nu are valoare
Clanul de pedofili.. Casa Regala, Clinton, Bush, Obama- Pizza Gate & Hollywood
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite