DOSARUL #COLECTIV | Imagini şi informaţii în premieră din anchetă. Ce au descoperit procurorii în noaptea tragediei Video

Distribuie!by România TV a obţinut în exclusivitate primele imagini din Clubul Colectiv, după incendiul în urma căruia 63 de persoane şi-au pierdut viaţa. Totodată, România TV a prezentat informaţii importante din anchetă, ce vor să stabilească procurorii, dar şi ce au descoperit în clubul groazei. loading... ANCHETĂ COLECTIV. Procurorii şi poliţiştii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România TV a obţinut în exclusivitate primele imagini din Clubul Colectiv, după incendiul în urma căruia 63 de persoane şi-au pierdut viaţa. Totodată, România TV a prezentat informaţii importante din anchetă, ce vor să stabilească procurorii, dar şi ce au descoperit în clubul groazei.

loading...

ANCHETĂ COLECTIV. Procurorii şi poliţiştii care au intrat pentru prima dată în club după incendiu au văzut o imagine de coşmar: aproape totul era ars şi acoperit de funingine. Sticlele erau pe masă, unele erau topite, potrivit imaginilor, difuzate în exclusivitate de România TV.


Anchetatorii au descoperit la faţa locului 7 tuburi de artificii şi materiale pirotehnice. În zona containerului unde au rămas blocaţi oamenii care au încercat să iasă din club au fost descoperite telefoane şi haine, iar pe podea, scaune şi mese răsturnate, sticle sparte şi bunuri personale abandonate.

În imaginile difuzate de România TV se observă că multe dintre obiectele de mobilier erau intacte. Pereţii, plafonul, podeaua şi mobilierul, totul era însă negru, afumat. Oamenii care au fugit şi-au lăsat totul în urmă. Pe scenă erau boxele, instrumentele muzicale şi ecranele de proiecţie topite. Accesul la una dintre uşi este obstrucţionat de mai multe boxe audio. Uşile sunt legate cu un lanţ blocat cu o bară de fier. Tot pe scenă au găsit bandă adezivă şi panoul de comandă pentru elementele pirotehnoice.


Anchetatorii au găsit o instalaţie formată din două butelii de dioxid de carbon folosit pentru efectele pirotehnice, relatează România TV.

În urma cercetărilor a fost dispusă efectuarea a 3 expertize. Anchetatorii vor să afle cum s-a produs incendiul, cauzele concrete şi în ce condiţii putea fi evitată tragedia.

 

– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fostii presedinti ai Romaniei sunt toti membri ai institutului Elie Wiesel
Nicusor Dan si-a scos copilul seara la protest, in ger, iar Protectia Copilului nu a luat nici o masura! Un barbat, care a adus o cucuvea la Protestul de la Cotroceni, risca inchisoarea sau amenda penala pentru ca "a chinuit o pasare salbatica"!
SUA ar fi început transferul armelor nucleare amplasate în Turcia spre România. MAE neagă fer
BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.
Despre tâmpirea unei generații de adolescenți. Sau despre Noul Tineret Cretinizat.
Jurnalista Sidonia Bogdan, jignită grobian de către Andrei Caramitru, după ce i-a cerut public USR-istului să-și declare sursele de venit
RENEW Europe, condus de Dacian Cioloș, acuzat de Budapesta că vrea să implementeze „Planul Soros”
Burduja Jr., surpriza politicii românești vine dintr-o familie cu pedigree: comerț exterior, FSN, Bancorex, afaceri de milioane și 8500 de sticle de vin
REȚEAUA SOROS DIN ROMÂNIA: Până şi numele de "Uniți Salvăm" le-a venit în plic de la Soros, de peste ocean. Care e DOVADA....
Băi, Cioloș! Tu ne crezi proștii tăi? A anunțat de ceva vreme că va veni în Parlament cu o lege care va restricționa vînzarea către străini a pământului! Mai clar spus, domnul Cioloș trage de timp și îi face atenți pe străini: Grăbiți-vă să mai cumpărați ce-a mai rămas din pământul românesc !
Ipoteza. Ce s-ar putea ascunde în spatele protestelor din Piata Victoriei si a isteriei ”Fake News” ?
Mama care a crescut fetița susține că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro