Doros (ANAF): Romanii care inchiriaza locuinte vor intra in atentia Fiscului

Distribuie!by “Dragos Doros, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a declarat, ca sunt foarte multi proprietari de locuinte care isi inchiriaza imobilile fara sa declare veniturile obtinute de chirii la ANAF, astfel ca acestia vor ajunge in atentia Fiscului. loading... Oficialul nu a putut evalua cati romani nu-si declara veniturile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dragos Doros, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a declarat, ca sunt foarte multi proprietari de locuinte care isi inchiriaza imobilile fara sa declare veniturile obtinute de chirii la ANAF, astfel ca acestia vor ajunge in atentia Fiscului.

loading...

Oficialul nu a putut evalua cati romani nu-si declara veniturile din chirii, dar considera ca sunt foarte multi, conform News.ro.


”Am observat o tendinta accentuata de nedeclarare. Ii vom informa pe proprietarii care isi inchiriaza locuintele”, a spus Doros, la Europa FM.

Seful Fiscului vorbeste chiar de un fenomen in aceasta privinta.


anaf

”Vom merge direct la asociatiile de proprietari, in punctele unde stim ca exista o concentrare mai mare, astfel incat proprietarii sa stie ce au de facut. Adica sa-si declare veniturile si sa plateasca. Pasul doi al acestui focus este ca vom merge in control”, a mai spus Doros. Proprietarii trebuie sa plateasca impozit de 16% pe veniturile din chirii, potrivit legislatiei in vigoare.”[1]

SURSE

  1. http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/203379/doros-anaf-romanii-care-inchiriaza-locuinte-vor-intra-in-atentia-fiscului.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Die Zeit”: România – țara în care sunt distruse ultimele păduri ale Europei
Anarhie și ”domestic terror” - pe asta cheltuiește acum Soros miliarde
Avertisment DUR al generalilor: România este în INCAPACITATE de a se APĂRA!
DOSARUL RARINCA A FOST PRADUIT – Tribunalul Galati a stabilit ca nu a existat repartizare aleatorie la contestatia in anulare a Marianei Rarinca impotriva deciziei de condamnare pronuntata de judecatorii Dorel Matei si Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a anulat repartizarea cu dedicatie facuta prin Hotararea Colegiului de conducere a CAB (Minuta)
De ce scot multinaționalele oamenii la proteste! Noul Cod Fiscal le obligă să plătească impozite și să nu ”fugă” cu profitul?
VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian are un mesaj usturător pentru ”tembelii de parlamentari” care au votat ”o lege lipsită de orice urmă de decență”: ”Să vă stea în gât!”
CEHIA FACE APEL LA ROMANIA: NU MAI ACCEPTATI TOATE REBUTURILE DIN VEST!
Sute de persoane au luat parte la marșul de protest împotriva legiferării parteneriatelor civile (VIDEO)
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro