Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false

Distribuie!by loading... Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacționat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuțiile președintelui, informează hollywoodreporter.com. „Fox News are o importanță mult mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacționat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuțiile președintelui, informează hollywoodreporter.com.

„Fox News are o importanță mult mai mare în Statele Unite decât CNN. Însă, în afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri (false). Ei reprezintă foarte slab națiunea noastră în lume. Lumea din afara SUA nu vede adevărul din partea lor!”, a scris Donald Trump pe Twitter.


„Nu este treaba CNN să reprezinte SUA în lume. Aceasta este treaba ta. Treaba noastră este să prezentăm știrile”, a răspuns CNN.

Începând din timpul campaniei electorale, Trump a criticat în mod repetat CNN, spunând că transmite „știri false”.


Mai mulți angajați în mass-media, inclusiv câțiva prezentatori și corespondenți ai CNN, au apărat televiziunea.

„Mă gândesc la CNN International și la colegii mei curajoși, care muncesc din greu și acoperă subiecte precum foamete, războaie, politică, terorism și tot restul. Oameni extraordinari, cărora le mulțumesc pentru excelența de care dau dovadă întotdeauna”, a scris prezentatorul CNN Jake Tapper.

După câteva ore, Donald Trump a scris un alt mesaj, cu trimitere la un site care îi prezintă realizările. „Uau! Nici eu nu am realizat că am făcut atât de multe. Aș fi vrut ca Fake News (Știrile False, cu referire la CNN, n.r.) să prezinte aceste realizări. Mulțumesc”, a scris președintele american.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor.
Căncescu: Klaus, intre 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de 10 ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov.
A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!
Acuzații înfiorătoare: Ofițer SRI asasinat în arest la Codlea | SRI – capul mafiei cu sprijinul unei părţi din justiţie şi a unei părţi din presă
ANDREEA SAVA, DESPRE CE 4 DOSARE CU KOVESI NETRIMISE LA SECȚIA SPECIALĂ ȘI LEGĂTURA CU IOHANNIS
Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
Interceptare! Procuror DNA, limbaj de interlop: "Baga-mi-as...in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta... - Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi... - Da. Ba... - Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!"
Ce mai fac refugiatii cazati la noi in tara? Intrebati daca isi cauta servici raspund ca nu. VIDEO
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.
Guvernul PNL a anulat licitații de 120 milioane de euro pt. achiziția de tramvaie noi in 5 orașe
CU CE DRACU’ L-A ŞANTAJAT CODRUŢA KOVESI pe președintele CNATDCU, Viorel Barbu?!
La 19 ani după: Apelul intelectualilor, în frunte cu Liiceanu, Patapievici și Tismăneanu, pentru susținerea bombardamentelor NATO asupra Serbiei, realizate fără acordul ONU
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro