Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false

Distribuie!by loading... Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacționat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuțiile președintelui, informează hollywoodreporter.com. „Fox News are o importanță mult mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacționat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuțiile președintelui, informează hollywoodreporter.com.

„Fox News are o importanță mult mai mare în Statele Unite decât CNN. Însă, în afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri (false). Ei reprezintă foarte slab națiunea noastră în lume. Lumea din afara SUA nu vede adevărul din partea lor!”, a scris Donald Trump pe Twitter.


„Nu este treaba CNN să reprezinte SUA în lume. Aceasta este treaba ta. Treaba noastră este să prezentăm știrile”, a răspuns CNN.

Începând din timpul campaniei electorale, Trump a criticat în mod repetat CNN, spunând că transmite „știri false”.


Mai mulți angajați în mass-media, inclusiv câțiva prezentatori și corespondenți ai CNN, au apărat televiziunea.

„Mă gândesc la CNN International și la colegii mei curajoși, care muncesc din greu și acoperă subiecte precum foamete, războaie, politică, terorism și tot restul. Oameni extraordinari, cărora le mulțumesc pentru excelența de care dau dovadă întotdeauna”, a scris prezentatorul CNN Jake Tapper.

După câteva ore, Donald Trump a scris un alt mesaj, cu trimitere la un site care îi prezintă realizările. „Uau! Nici eu nu am realizat că am făcut atât de multe. Aș fi vrut ca Fake News (Știrile False, cu referire la CNN, n.r.) să prezinte aceste realizări. Mulțumesc”, a scris președintele american.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Citiți și vă șocati: Dragnea e la pitici față de angajările fictive ale USR-istului Barna fraudele asociaților, familiei și prietenilor de liceu care pupau bani UE de la Barna (e vorba de sume colosale)
18 ani de la agresiunea NATO în Iugoslavia
MARELE PLAN al Tehnocratilor :Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
Spitalele mortii: Un copil de 2 ani a murit la Spitalul de Copii din Cluj din cauza medicilor- din cauza ca era vaccinat nu au mai avut pe cine sau ce sa arunce vina
O NEDREPTATE strigătoare la CER făcută de JUSTIȚIA română
Ne-am uitat pe site-ul presedintiei si am ramas uluiti! Iohannis a muncit mai putin de 3 ZILE PE SAPTAMANA!
După ce a vrut să ne bage pe gât să declarăm "sărbătoare națională a României" ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA , Kelemen Hunor, face pe supăratul: Îi voi transmite președintelui îngrijorarea față de isteria antimaghiară extrem de violentă
Scandal monstrul în MApN: plecări masive din sistem
Klaus Iohannis refuză cu obstinație să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă sau să dea un interviu liber jurnaliștilor din România
Bulgaria va ancheta toate privatizările de după căderea comunismului! Alo Iohannis, Orban?
Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. "AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro