DONALD TRUMP la ONU: „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase”

Distribuie!by Donald Trump a declarat marți de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Donald Trump a declarat marți de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele decenii și i-a criticat pe oamenii politici care susțin globalismul în detrimentul suveranității naționale. Donald Trump este de părere că structurile naționale trebuie protejate, nu înlocuite de unele suprastatale, informează Știrile TVR.
„Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!” – a spus Trump la începutul discursului său. ”Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”, a declarat marți Donald Trump la News York, în prima zi a Adunării Generale a ONU.
Pe contul de Twitter al Casei Albe se mai arată că președintele Donald Trump a găzduit în cadrul Adunării Generale a ONU o Reuniune pe tema Libertății Religioase.
„Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase”, a declarat Donald Trump la Adunarea Generală a ONU.
„Fondatorii noștri au înțeles că niciun drept nu este mai fundamental pentru o societate pașnică, prosperă și virtuoasă decât dreptul fiecăruia de a-și urma convingerile religioase”, a mai afirmat președintele S.U.A.
In restul discursului său de la Adunarea Generală a ONU, Donald Trump a abordat teme precum libertatea de exprimare pe rețelele de social media, reformarea sistemului comercial internațional, relația cu țări precum China, Iran, Venezuela și Marea Britanie, pacea și securitatea mondială din perspectivă americană.
Liderul de la Washington a atras atenția că, în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare.
Președintele american a criticat actualul sistem economic mondial, care sărăcește clasa de mijloc și îi îmbogățește și mai mult pe cei bogați. Liderul de la Casa Albă a pledat pentru reformarea sistemului comercial internațional, care „timp de decenii a fost exploatat de națiuni care au acționat cu rea credință”.
Trump a criticat China, pe care a acuzat-o de practici comerciale neloiale, inclusiv de furt de proprietate intelectuală. El a cerut Organizației Mondiale a Comerțului (OMC) să nu mai includă China printre țările în dezvoltare. Pe de altă parte, președintele american a spus că speră ca SUA și China să poată ajunge la un acord care să încheie disputa lor comercială. În plan politic, el a cerut Beijingului să „protejeze libertatea” și „modul de viață democratic” în Hong Kong.
În ceea ce privește Iranul, liderul de la Casa Albă a acuzat că republica islamică se află într-o căutare „fanatică” a armelor nucleare și că alimentează războaiele din Siria și Yemen. În consecință, Statele Unite nu vor ridica sancțiunile impuse regimului de la Teheran, ci le vor înăspri.
„Regimul (iranian) a escaladat atacurile sale violente și neprovocate”, a afirmat Donald Trump. „Niciun guvern responsabil nu trebuie să susțină setea de sânge a Iranului. Atât timp cât comportamentul amenințător al Iranului continuă, sancțiunile nu vor fi ridicate. Ele vor fi înăsprite”, a adăugat președintele SUA.
Despre Venezuela, Donald Trump a afirmat că președintele ei, Nicolas Maduro, este o „marionetă cubaneză”. „Socialismul și comunismul înseamnă un singur lucru: putere pentru clasa conducătoare”, a adăugat conducătorul Statelor Unite.
Acesta a asigurat că administrația sa nu caută război cu nicio țară, dar că își va apăra interesele naționale: „Noi dorim pace, cooperare și beneficii reciproce cu toată lumea. Dar nu voi înceta vreodată să apăr interesele Americii”, a concluzionat Donald Trump.
Referindu-se la ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, președintele Statelor Unite a subliniat că America speră să încheie un acord comercial „magnific” cu Marea Britanie post-Brexit, momentan având loc tratative în acest sens cu premierul britanic Boris Johnson.
https://www.activenews.ro/externe/Donald-Trump-la-Adunarea-Generala-a-ONU-Viitorul-nu-apartine-globalistilor-ci-patriotilor.-Viitorul-apartine-natiunilor-suverane-si-independente.-Niciun-drept-nu-este-mai-fundamental-decat-dreptul-fiecaruia-de-a-si-urma-convingerile-religioase-157984?fbclid=IwAR2BMeyASjO_B-zyN4AW7UBsAVKGX0VBAq5TyQ19XAs5L0_uUgD9jk_QMZg

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Romania a cazut prada razboiului geofizic! Va rog sa urmariti cu atentie videoclipul: tehnologia HAARP, plimbata de US Navy prin apele teritoriale ale Coreei de Sud.
Mii de hectare din parcurile naționale ale României sunt vândute afaceriștilor străini
România furată | Piramida off-shore. Firme paravan prin care s-au derulat afaceri discutabile
Roger Stone, Un fost consilier al lui Trump a fost otrăvit cu Poloniu
Violente GRAVE cu anti-musulmani de ziua lui Hitler in Germania. 15 politisti raniti – VIDEO
Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București
Pana la ultima padure...pana la ultimul copac...Romania este defrisata si desertificata ! ...
UPDATE. PNL şi PMP încearcă să facă o nouă majoritate parlamentară
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
DOSAR RC/ PĂPUȘARUL. Cine e cel mai protejat miliardar mafiot cu afaceri în România ajuns ieri pe banca acuzaților
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro