Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA/ Loteria Vizelor, ANULATĂ | VIDEO

Distribuie!by   Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugând că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugând că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat Trump.

loading...


Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american/ Era capitulării economice s-a încheiat

VEZI VIDEO  MAI JOS 


”În ultimul an, lumea a văzut ce am ştiut mereu: că niciun popor de pe lume nu este la fel de neînfricat, de îndrăzneţ şi determinat ca poporul american. Dacă există un munte, îl urcăm. Dacă există o frontieră, o traversăm. Dacă există o provocare, o înfruntăm. Dacă există o oportunitate, profităm. Deci, să începem în seara aceasta, afirmând că starea uniunii este puternică pentru că poporul nostru este puternic. Împreună, construim o ţară sigură, puternică şi mândră”, a afirmat preşedintele Trump, în primul discurs despre Starea Uniunii.

Preşedintele Trump a subliniat că, de când a fost ales, au fost create 2.4 milioane de noi locuri de muncă, adăugând că, după ani de stagnare, au avut loc creşteri salariale.


”Şomajul a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 45 de ani. Şomajul în rândul afro-americanilor se situează la cea mai mică rată înregistrată vreodată”, a precizat preşedintele american.

”Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american. Acesta este momentul american. Dacă muncim din greu şi credem în noi, credem în America, atunci putem visa la orice. Împreună, putem obţine absolut orice”, a adăugat Trump.

Donald Trump: Era capitulării economice s-a încheiat

Era capitulării economice s-a încheiat, a declarat preşedintele Donald Trump în discursul despre Starea Uniunii, adăugând că Statele Unite se aşteaptă ca relaţiile comerciale internaţionale să fie corecte şi să se bazeze pe reciprocitate.

”Într-un final, America a schimbat pagina unor decenii marcate de tranzacţii comerciale necinstite care ne-au sacrificat prosperitatea. Ne-am pierdut prosperitatea, însă o vom recupera foarte rapid. Era capitulării economice s-a încheiat. De acum înainte, ne aşteptăm ca relaţiile comerciale să fie corecte şi bazate pe reciprocitate”, a afirmat Trump.

”Trebuie să ne modernizăm arsenalul nuclear. Rusia şi China ameninţă interesele Statelor Unite”

Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat preşedintele SUA, Donald Trump.

”Pe măsură ce reconstruim puterea şi încrederea Americii acasă, de asemenea, ne redobândim puterea şi poziţia în afara graniţelor. În întreaga lume, ne confruntăm cu regimuri necinstite, cu grupări teroriste şi cu rivali precum China şi Rusia, care reprezintă provocări pentru interesele, economia şi valorile noastre”, a atras atenţia Trump.

”Ca parte a apărării noastre, trebuie să ne modernizăm şi să reconstruim aresenalul nuclear. Sperăm să nu îl folosim niciodată, ci să îl facem atât de puternic încât să descurajeze orice act de agresiune. Probabil că într-o zi va fi un moment magic în care ţările din lume să se adune şi să elimine armele nucleare. Din păcate, nu am ajuns în acel moment”, a adăugat preşedintele american.

Totodată, Trump a scos în evidenţă faptul că aproape tot teritoriul controlat de reţeaua teroristă Stat Islamic în Siria şi Irak a fost eliberat de sub ocupaţia jihadiştilor şi a adăugat că Statele Unite vor continua să depună eforturi pentru eliminarea completă a teroriştilor.

”În trecut, am eliberat, în mod naiv, sute de terorişti periculoşi, doar pentru a-i reîntâlni pe câmpul de luptă, inclusiv pe liderul SI, al-Baghdadi. Astăzi, tocmai am semnat un ordin prin care secretarul Mattis va reexamina politica noastră de detenţie şi pentru a ţine deschise locurile de detenţie de la Guantanamo Bay”, a precizat preşedintele Statelor Unite.

Trump trasează planul pentru reforma din domeniul imigraţiei şi anunţă anularea programului loteria vizelor

Donald Trump a anunţat pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei, iar una dintre măsuri vizează anularea programului loteriei vizelor.

Trump a afirmat că unul dintre pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei vizează încetarea programului loteria vizelor.

”Trebuie să ne securizăm graniţele. Asta înseamnă să construim un zid la graniţa sudică şi să angajăm mai mulţi oameni pentru a asigura siguranţa comunităţilor noastre. Un alt pilon vizează încheierea loteriei vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigraţie bazat pe merit care admite oameni calificaţi, care doresc să muncească şi care vor iubi şi respecta ţara noastră”, a subliniat liderul de la Washington.

Donald Trump: Niciun regim nu şi-a asuprit mai brutal cetăţenii decât regimul nord-coreean

Niciun regim nu şi-a asuprit cetăţenii mai mult şi mai brutal decât dictatura din Coreea de Nord, iar Statele Unite vor depune toate eforturile pentru a împiedica regimul de la Phenian să dezvolte arme nucleare capabile să ameninţe teritoriul SUA, a afirmat preşedintele Donald Trump.

”Solicit Congresului să abordeze deficienţele fundamentale ale teribilului acord nuclear cu Iranul. Administraţia mea a impus sancţiuni dure asupra dictaturilor comuniste şi socialiste din Cuba şi Venezuela”, a subliniat preşedintele Statelor Unite.

”Dar niciun regim nu şi-a asuprit cetăţenii mai mult, mai brutal decât dictatura din Coreea de Nord. Preocuparea nesăbuită a Coreei de Nord de a avea arme nuleare ar putea foarte curând să ne ameninţe patria. Ducem o campanie pentru a împedica acest lucru. Experienţa anterioară ne învaţă că vanitatea şi concesiile duc la agresiune şi provocare. Nu voi repeta greşelile administraţiilor precedente, care ne-au pus în această poziţie foarte periculoasă. Nu trebuie decât să ne uităm la caracterul corupt al regimului nord-coreean pentru a înţelege natura ameninţării nucleare pe care ar putea-o reprezenta asupra SUA şi a aliaţilor noştri”, a mai spus Trump.

Sursa: mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nebunia CEDO. Deținuții primesc 10 euro pentru fiecare zi de pușcărie! Vom fi buni de plată din cauza PNL
O „felicitare” pentru fostul Rege Mihai din 23 august 1986: Îmi amintesc, cu câtă mândrie purtaţi pe piept «Ordinul Victoria» dat de Stalin, şi cum ciocăneaţi ouă roşii cu Vîşinski,
Distragerea atentiei publice a functionat – primii „refugiati” s-au angajat deja in Romania
A apărut pe internet filmul documentar incendiar promovat și de Robert de Niro: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” Aici:
Guvernul PNL începe privatizările: Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: Vreau să listez minim 20% din CEC Bank, pe lângă listarea Hidroelectrica, prevăzută în programul de guvernare al PNL
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Postarea lui Iohannis confirmă că vrea sa dea foc României. Omul acesta nu se va dă în spate de la NIMIC pentru a-şi promova agenda politica care e vădit anti-românească
Toți oamenii președintelui la STS: După demisia lui Ionel Sorinel, STS-ul va fi condus interimar de... Ionel Sorin, pleacă ai noștri vin ai noștri
Dragnea: Cum să crezi în onestitatea unui mare lanţ de hypermarketuri care, cu afaceri de miliarde, declară profit de 0,5%?
Raportul exploziv al fostului șef MI6: Merkel a ordonat arestările din România
De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii
Aberațiile dictatoriale promovate de PSD în legea vaccinării obligatorii. Citiți și vă cruciți!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro