Donald Trump îi șochează pe americani: Dacă Saddam şi Gaddafi s-ar afla încă la putere, lumea ar fi un loc mai bun! (VIDEO)

Distribuie!by Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

loading...

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.


”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.


”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru. De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”,  a mai spus Trump.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Expert: Război? Prima sarcină - lichidarea scutului antirachetă din România
Romania incercuita - bomba SWIFT
Presiuni asupra Facebook pentru a închide grupurile de anti-vaccinişti
Esti gay, ateu si 'avortista', atunci pune statusul" - #Rezist !
ORICINE poate fi considerat TERORIST. Modificarea LEGII TERORISMULUI, in dezbatere publică
Tăpălagă, de la HotNews, Divizia Presă a SRI, îi dă în gât pe cei de la DNA și le cere "să se profesionalizeze" semn că INVENȚIA SOROȘIȘTĂ numită "LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI" nu mai e crezută de NIMENI
Fost şef SRI anunţă că Laura Kovesi va fi ARESTATĂ: Să aştepte cuminte în banca domniei sale până o să i se pună brăţările pe care le merită cu prisosinţă
Descoperire HALUCINANTĂ în două magazine din Constanța | Carne veche de 40 de ani, pusă la vânzare
Profeţiile se indeplinesc : Şovinii bulgari au cerut anularea Tratatului care a consfinţit unirea Dobrogei cu România
Cine-i Tatiana, Șefa lui Nicușor Dan, maimuțica păpușarilor rusoi
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
Șocant. Propunerea Barnevernet pentru o familie de români. Nu și-au mai văzut copiii din 2012
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro