Donald Trump devine primul președinte american din istorie care va participa la un marș anti-avort. Oare Iohannis va face la fel?

Distribuie!by Donald Trump va fi primul președinte american din istorie care va participa la „Marșul pentru Viață”, un eveniment care va fi organizat vineri, la Washington, împotriva dreptului la avort, informează Agerpres. loading... „Preşedintele Donald Trump va fi primul preşedinte din istorie care va participa la Marşul pentru viaţă”, se arată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump va fi primul președinte american din istorie care va participa la „Marșul pentru Viață”, un eveniment care va fi organizat vineri, la Washington, împotriva dreptului la avort, informează Agerpres.

loading...

„Preşedintele Donald Trump va fi primul preşedinte din istorie care va participa la Marşul pentru viaţă”, se arată într-un comunicat postat, pe Twitter, de Casa Albă.


„Ne vedem vineri”, a adăugat, pe aceeași rețea socială, Donald Trump, care a prognozat că va fi „multă lume”, la începutul unui mesaj în care îndeamnă la participare la acest marş.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/donald-trump-devine-primul-presedinte-american-din-istorie-care-va-participa-la-un-mars-anti-avort-1249361


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Avocata Smaranda Bara a învins Volksbank așa rău încât instanța i-a șters și dobânda la credit!
CONTINUĂ MANIPULREA PROGRESISTĂ CU CADAVRE. "Apelul supraviețuitorilor din Colectiv", înainte de alegeri. "Mergi la vot! Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru tine!"
ITALIA. CIOCNIRI ÎNTRE POLIȚIE ȘI MANIFESTANȚII ITALIENI. Proteste ale Italienilor împotriva infracțiunilor comise de migranți în orașul italian Macerata. Protestele vin după ce o italiancă de 18 ani a fost ucisă și tranșată de către un migrant nigerian
Sibiul si primarița săsoaică a lui Iohannis ar putea adera la Alianta Vestului/ Scopul real? Ruperea Transilvaniei de România : "Ne luăm țara înapoi"
Șeful Jandarmeriei, înlocuit. Olaru a semnat ordinele pentru intervențiile de la Pungești
Cum a răspuns Victor Ponta unui comentariu ironic de pe Facebook
Halep, jignită de finul lui Iohannis. Pesedistă, comunistă, manipulatoare
Alain Delon: Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!»
Piaţa românească este invadată de brânză care nu a văzut laptele. Din ce se fac produsele "lactate" din comerţ
Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & "Full Spectrum Dominance" si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..
Iohannis s-a urcat pe cazul Caracal, exact ca dupa Colectiv, in scop electoral!
Trump pune Google LA ZID! Acuzații FĂRĂ PRECEDENT. Cum reacționează GIGANTUL AMERICAN
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro