Domnule Preşedinte, România este o ţară. Nu aveţi chef să vorbiţi cu ţara, mergeţi acasă

Distribuie!by Din momentul în care aţi aruncat furios paltonul pe maşina celor care vă apăra de duşmani închipuiţi au trecut cinci ani. loading... Nu aţi vorbit cu supărare atunci. Iar oamenii au înţeles, Dar vremea macină lumina. Cum e posibil? Abia de aici încep toate. Cum ar fi să nu vorbiţi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Din momentul în care aţi aruncat furios paltonul pe maşina celor care vă apăra de duşmani închipuiţi au trecut cinci ani.

loading...

Nu aţi vorbit cu supărare atunci. Iar oamenii au înţeles, Dar vremea macină lumina. Cum e posibil? Abia de aici încep toate.


Cum ar fi să nu vorbiţi cu copiii, pentru că ei „oricum nu înţeleg”? Cum ar fi să nu mai vorbiţi cu mine, când voi fi bătrân, pentru că voi fi dacă am noroc, pentru că nu v-aş mai fi de folos?

Cum ar fi ca ţara să fie goală, dar revistele de dincolo de graniţe să ve laude că sunteţi un preşedinte minunat?


Ce ţară conduceţi sau credeţi că conduceţi, dle Iohannis?

Dvs. nu v-a arătat nimeni statisticile? Dle preşedinte, 22%, scorul doamnei Dăncilă în primul tur al prezidenţialelor este imens. Dvs aţi luat ceva mai mult. Probabil că Sfântul Petru vă va da mai multă colivă la întrunirile de apoi – îl şi văd pe Sfântul Petru făcând plecăciuni: ia mai luaţi, ia mai gustaţi, domnule Iohannis, nişte colivă.

Dar, pe pământul ăsta, un sfert din ţară a votat cu doamna Dăncilă. Nu schimbă nimic asta, dle Iohannis?

V-a dat Sfântul Petru dezlegare să nu participaţi la întruniri electorale?

Democraţia nu este a „învingătorului care ia totul”. România este a tuturor, a celor care v-au votat şi a celor care nu v-au votat, domnule Iohannis.

Şi, mai apoi. Pe mine mă interesează ce gândesc alegătorii doamnei Dăncilă. Pentru că stau uşă în uşă cu ei. Alegătorii doamnei Dăncilă au cheile de la casa noastră. Când plecăm în concediu, ei ne udă florile. Cum aş putea eu să spun că nu mai vorbesc cu ei pentru că ei votează cu PSD, iar eu cu PNL?

Această înţelegere limitată a lumii mă umple de supărare. În faţa dvs, dle Iohannis, nu este doar Viorica Dăncilă, ci 22% din oamenii din România, cu drept de vot. Şi încă: sunt eu. Eu voiam să aflu ce gândeşte preşedintele. Dar dvs. v-aţi încolăcit coada pe la şolduri şi v-aţi dus la culcare.

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/domnule-presedinte-romania-este-o-tara-nu-aveti-chef-sa-vorbiti-cu-tara-mergeti-acasa-18572721?fbclid=IwAR0g7mBvLFU–YV1ojdxl4RTCYC5zX94dNZZMUk7kexhi8yy73D7K_iBhYw

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Hackerul Gucccifer a obținut informații SECRETE din mailul fostului șef al SRI: Liste de spioni, rechizitorii
USR și PNL au blocat legea care o salva pe Alexandra. Avocatul Toni Neacșu, explicații
SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie
Cine sunt judecătoarele care l-au trimis pe liderul PSD la închisoare
Iohannis a promulgat legea care obligă românii să plătească pentru apa de ploaie
Planul secret de distrugere a agricultorilor și fermierilor români! Dezvăluirile profesorului Avram Fițiu
Cât de prosti ne cred americanii : mesajul ambasadorului SUA pentru români | „Lăsați-i pe imigranți să devină parte a noii Românii pe care o creați. Nimeni nu poate şti de unde va proveni următorul Einstein”
”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!
MAGINILE FOAMETEI în Venezuela | Se vânează câini şi pisici, se fură şi se omoară pentru mâncare Video
Apocalipsa pădurilor româneşti - MUNŢII APUSENI - BLESTEMUL AURULUI VERDE
TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: "De ce atacati DNA?... Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!... Sunteti om, inainte sa fiti judecator... Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?"
Anul trecut, an neelectoral statul a cheltuit 120 de milioane de euro pe festivaluri cu mici si bere | suntem chiar proștii planetei?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro