Domnule ambasador Hans Klemm, doar o vorbă să vă spun

Distribuie!by loading... Vă citesc cu atenţie toate comunicatele şi interviurile, Excelenţă, pentru a-mi da seama cum bate vântul. Evident, am citit cu nesaţ şi recentul interviu pe care l-aţi acordat site-ului news.ro. Mă aşteptam să ieşiţi cu ceva, date fiind evenimentele. Sunt aproape de acord cu principiile şi valorile pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnule ambasador Hans Klemm, doar o vorbă să vă spun

loading...

Vă citesc cu atenţie toate comunicatele şi interviurile, Excelenţă, pentru a-mi da seama cum bate vântul. Evident, am citit cu nesaţ şi recentul interviu pe care l-aţi acordat site-ului news.ro. Mă aşteptam să ieşiţi cu ceva, date fiind evenimentele.

Sunt aproape de acord cu principiile şi valorile pe care le exprimaţi, Excelenţă, doar o frază aş vrea să o comentez și eu un pic.


Ziceţi dumneavoastră:

„Orice schimbare a legislaţiei anti-corupţie a României trebuie să se facă printr-un proces transparent, deplin consultativ, care consolidează lupta împotriva corupţiei şi pune capăt furtului bogăţiei ţării.”


Pune capăt furtului bogăției țării ? Ei, aș.

Am ceva de spus cu privire la furtul bogăţiei ţării. Fiţi, vă rog, atent.

Tot ce au furat oamenii de afaceri români, plus şpăgile pe care le-au dat timp de 26 de ani, înmulţit cu 1000, nu fac nici pe departe cât s-a sustras şi se sustrage din bogăţia României prin contractele oneroase şi practicile fiscale hoţeşti pe care le au în această ţară unele companii străine.

Plătesc apa francezilor, telefonul îl plătesc tot francezilor, dobânzi la bancă plătesc austriecilor, benzina tot lor, curentul electric îl plătesc italienilor, gazul, din nou francezilor, hrana de la supermarket o plătesc germanilor, aş vrea să plătesc ceva alor mei şi nu găsesc ce să cumpăr de la ei decât nişte pătrunjel și căței de usturoi.

Partea proastă este că, din câte am auzit, aceşti distribuitori de benzină, telefon, curent electric, gaz, mâncare, nu plătesc impozit pe profit în România.

Scrieţi-le şi lor o scrisoare, daţi-le şi lor un comunicat, spuneţi-le că nu e frumos ce fac.

În concluzie, Excelenţă, nu ăştia 50-60 de mari corupţi care zac în puşcărie sunt marea problemă a ţării, ci filosofia noastră politică şi economică. Ar fi păcat să ne ocupăm tot timpul cu anti-corupţia, aşa cum ne sfătuiţi, uitând că suntem jefuiţi la sânge cu acte în regulă de cei care niciodată, dar absolut niciodată nu au fost în vizorul DNA, adică, bănuiesc, prietenii dumneavoastră din zona marii finanţe şi a multinaţionalelor.

În final, vă semnalez că eu sunt pentru graţiere, aşa cum este ea schiţată în proiectul Ordonanţei de Urgenţă.

De ce ?

Vă răspund cu o metaforă. De Câmpul Tactic, pe care nu cresc florile Statului de Drept.

Am încheiat ce am avut de spus, dar fiindcă tot vă scriu, am și eu o întrebare.

De plecat, cât plecați, Excelență ?

Drum bun !

 

criterii.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

6 biserici creștine naționalizate de premierul turc Erdogan, care vrea mega-moschee la București
LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?
PSD a fost și este lucrat la Bruxelles, iar ceea ce s-a petrecut azi, prin respingerea unuia dintre cei mai vechi oameni politici se numește simplu: sabotaj!
O Românie normală cu Iohannis, "infatuatilor , fanaticilor religiosi" : Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
Judecătorul Cristi Dănileț: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Termenul „pedofil” nu este juridic/ CE SPUNEA JUDECĂTORUL RECENT: Nu există un tipic de „familie românească“ și nu există așa-numita „familie tradițională“, suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
AICI S-A AJUNS! Lovitură de pedeapsă pentru România | Ungurii ne inundă cu energie ieftină cumpărată chiar de la noi, plătită de noi
EXCLUSIVITATE. Mircea Malița: România şi-a cedat suveranitatea! (VIDEO)
Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?
Oamenii de ştiinţă (???) din Arabia Saudită admit că femeia este un mamifer. Dar nu şi o fiinţă umană. Oare ce mamifer este dna Merkel?
Primăria Capitalei a început lucrările de amplasare a statuii Prințului Rainier al III-lea de Monaco în Parcul Circului. Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți
Atâtea nereguli în cazul "adoptiei". Cum a premeditat procurorul Pițurcă ridicarea fetiței de 8 ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro