Dominique Fonvielle, fost agent al serviciilor de informații franceze: În 1989, a fost o alianță obiectivă între KGB și CIA pentru debarcarea lui Ceaușescu/Scenariul prevedea și INVADAREA României pe motive “umanitare” (Video)

Distribuie!by Despre evenimentele din 1989 s-a vorbit ore în șir și s-au scris zeci, dacă nu chiar sute de volume. Din păcate, în miile și zecile de mii informații aruncate în spațiul public, s-au pierdut mărturiile unor oameni care aveau acces la tabloul istoric al momentului 1989. loading... Una din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre evenimentele din 1989 s-a vorbit ore în șir și s-au scris zeci, dacă nu chiar sute de volume. Din păcate, în miile și zecile de mii informații aruncate în spațiul public, s-au pierdut mărturiile unor oameni care aveau acces la tabloul istoric al momentului 1989.

loading...

Una din aceste mărturii foarte importante aparține lui Dominique Fonvielle, fost lucrător la Direcția Generală a Securității Externe (DGSE) a Franței, serviciul secret care se ocupă cu informațiile din afara țării.


În cadrul unui documentar, realizat acum mai bine de 12 ani, “Șah-mat, strategiile unei revoluții”(vezi VIDEO) fostul ofițer al DGSE a descris cei trei pași necesari pentru a “declanșa o revoluție”: localizarea opoziției la regim, inițierea unei campanii de propagandă neagră împotriva regimului și în final, pregătirea din timp a celui care va lua puterea în locul dictatorului.

Dominique Fonvielle a mai spus că în cazul Timișoarei, anumite evenimente au fost pregătite dinainte pentru a declanșa o anumită reacție.


“Circumstanțele trebuie pregătite și coordonate pentru a se porni o revoluție. Deci, aceste circumstanțe pot fi foarte diferite. Un serviciu de informații va lucra cu acele informații care pot face un scenariu să pară credibil, deși informațiile în sine pot fi fabricate. În cazul României, n-aș spune că prima demonstrație de la Timișoara a fost fabricată( cea din 16 decembrie -n.r.). Dar au fost întâmplări, în care lucrurile s-au dezvoltat într-un mod pregătit dinainte”, afirmă Fonvielle.

Fonvielle afirmă că incitatorii au fost oameni pregătiți în tabere speciale din Occident, români care aveau rolul de a influența oamenii.

“Da, au fost operațiuni ale forțelor speciale, dar nu cred că majoritatea oamenilor din acele tabere au fost pregătite să acționeze astfel. Cred că aspectul cel mai important al antrenamentului lor a constat în modul în care aceștia au fost învățați să influențeze alți oameni și să pregătească planurile pentru atac“, a spus el, atunci.

Tot fostul agent al DGSE a dezvăluit și scenariul care trebuia aplicat în România, dar care a fost până la urmă, împiedicat.

“Operațiunea a fost dusă la îndeplinire de țările din jurul României, din Ungaria. Am menționat taberele de antrenament din Ungaria și Germania, dar la momentul potrivit, oamenii trebuiau plantați la fața locului și nu poți introduce clandestin sute de oameni, doar câteva zeci.

Cel care planifică acțiunea va obliga regimul să reacționeze brutal, astfel încât opoziția să se arate și masele să intre în mișcare. În acest moment, țările din vecinătate vor intra în țară să asiste, pe motive “umanitare” sau politice. Atunci, acești aliați vor restabili ordinea. Vor garanta securitatea și în final, vor permite noului guvern să preia puterea, cu un noul șef al statului care este considerat potrivit pentru misiune”, a spus Fonvielle.

Fonvielle conchide: “A fost o alianță obiectivă între KGB și CIA. Este extraordinar. Doua servicii adversare, care au fost create sa se bata unul cu celalalt!”.

Fostul agent CIA, Robert Baer, care ulterior va deveni cunoscut prin dezvăluirile pe care le-a făcut despre implicarea SUA în războaiele din fosta Iugoslavie a confirmat: “Stiu ca au fost numeroase discutii cu Guvernul sovietic pe tema Romaniei. Punctul nostru de vedere asupra situatiei si interesele nu erau diferite”…  Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MEGA SCANDAL DE 40 MILIARDE EURO: Gazele din Marea Neagră vor merge direct în Austria
Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București
Papa de la Roma : „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”
Ce nebunie! Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici, pentru schimbarea sexului… A devenit o modă, în urma propagandei!!!
Primar PSD din Argeş, la o întâlnire oficială: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“
Cizma UE pusă pe grumazul României aduce sclavie din plin românilor
Alegerea lui Donald Trump aduce un ortodox practicant în cele mai înalte sfere de putere ale Americii. Președintele Partidului Republican ține pe birou și citește zilnic Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de Aur. Reince Priebus: Există un singur Dumnezeu
HALLOWEEN-Anton Lavey fondatorul bisericii sataniste: Ma bucur ca parintii isi lasa copii sa il serbeze pe diavol cel putin odata pe an
Un strigăt de DISPERARE al lui Dinu C. Giurescu. ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM, DOAMNE ?! (Dacă strigi la fel, dă share)
Te CUTREMURI când CITEȘTI aceste DATE! Unde ne-a fost mintea DRAGI români?
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro