Doi PENSIONARI i-au pus la PUNCT pe mai mulți #Rezistenții. Lecție de VIAȚĂ

Distribuie!by     ” Stii så muncesti? Unde muncesti?” Cea care le raspunde pensionarilor este nimeni alta decât Angelica Serban, cea care a împiedicat construirea Târgului de Cråciun în Piata Victoriei ( de la Grupul Civic #Insist), proprietarå de Mertan, aceeasi care era fix în rândul doi la lansarea Partid platformå […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 


” Stii så muncesti? Unde muncesti?”
Cea care le raspunde pensionarilor este nimeni alta decât Angelica Serban, cea care a împiedicat construirea Târgului de Cråciun în Piata Victoriei ( de la Grupul Civic #Insist), proprietarå de Mertan, aceeasi care era fix în rândul doi la lansarea Partid platformå ce o fi a lui Ciolos la Hilton.
Altfel totul este spontan

loading...

Scene jenante la metroul din București. #Rezistenții i-au luat practic cu asalt pe călători încercând să-i convingă să vină la protestul de pe 20 ianuarie prin promovarea evenimentului cu tot felul de afișe și explicații pe care nu le cerea nimeni.


Ghinionul tinerilor frumoși și liberi că au dat de doi pensionari isteți care nu au stat mult pe gânduri și i-au luat la rost. La întrebarea „Unde muncești?” rezistenții s-au pierdut cu firea și nu au putut spune ceva concret deși aveau vârsta de mult trecută pentru a se apuca de făcut ceva în viață. Din filmuleț se vede clar că nici măcar unul nu a putut spune ce meserie are.

Timid o #rezistentă a spus că e director de firmă la o firmă din centrul Bucureștiului însă când i s-a cerut să precizeze cum se numește a început să o dea ușor în bâlbâială. Practic, acești revoluționari (doar în capul lor) au ieșit total șifonați din toată situația.


Într-un final, cei doi domni le-au urat rezistenților ce le urăm și noi: Mergeți la muncă!

Filmulețul mai jos. ps. felicitări celor doi vârstnici.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro