Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !

Distribuie!by loading... Poporeanul romanesc imi aminteste de un banc. Era odata o femeie nemultumita de barbatul ei, asa ca s-au despartit. Insa in cel mai scurt timp lumea din jur a observat ca femeia este gravida, asa ca au intrebat-o: pai nu v-ati despartit? Ba da, zice femeia, dar a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

61824748

loading...

Poporeanul romanesc imi aminteste de un banc.

Era odata o femeie nemultumita de barbatul ei, asa ca s-au despartit. Insa in cel mai scurt timp lumea din jur a observat ca femeia este gravida, asa ca au intrebat-o: pai nu v-ati despartit? Ba da, zice femeia, dar a trecut sa isi ceara scuze!
Pai asa si romanul! Asa-zisul premier, dupa un mandat presarat cu jafuri INIMAGINABILE pentru romani, vine si zice: “Tara si natiunea sunt notiuni abstracte!”. Adica asa, niste, rationamente, niste analize. Cat poti fi de tampit ca sa afirmi asa ceva?! Lumea romaneasca s-a inflamat, dar nu cine stie ce.


O luna mai apoi, acelasi Ciolos

– de data asta in antiteza cu baronul-taran Dragnea – a tinut un discurs sforaitor despre patriotism! Sigur, pe fondul contrelor cu escrocul PSD Dragnea, Ciolos invaluit in discursul sau patriotard, a PARUT direct extraordinar! Pulimea a tresaltat frenetic, ca inainte de a-l vota pe Bula. Asta este o tehnica veche si se aplica intotdeauna inainte de a da un tun! Doi borfasi cat se poate de diferiti – neaparat, daca se poate din partide diferite, vezi antagonismul Ponta/Iohannis – (pe care lumea ii percepe ca borfasi) – in cazul nostru cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea – fac jocul cu politistul bun si politistul rau. Politistul bun se preface MORAL. Patriotul Ciolos! Astfel se acumuleaza un capital de imagine, o “rezerva” care sa iti asigure supravietuirea dupa um mare tun. In felul acesta pulimea va fi doar dezamagita – ne-ai dzamagit iar, ba nenorocitule! Si cam atat. In schimb, daca dai tunul cat timp esti perceput drept simplu borfas, risti ca populimea sa iasa in strasse. Astfel stand lucrurile, cred ca Ciolos o “sa dea” portul Constanta in cel mai scurt timp. Intre timp, sub acest baiat ciupit de varsat – a carui numire a venit in plic de peste Atlantic – continuam sa pierden 3 hectare de padure pe zi.


Sunt siderat de prostia romanilor!

Daca te uiti pe pg lui Ciolos, vezi numai de bine, cica : “tine-ti-o tot asa!”, “De asa ceva avem nevoie!”, “Stiu ca nu ma veti dezamagi!” etc etc. Hai sa spun ca acolo sunt postacii sai, dar vad si amici de-ai mei cat sunt de incantati de un discurs de trei parale!

Spuneam undeva ca in Romania nu-i misto nici daca esti bogat.

Mai…mi-ar sta caviarul in gat sa fiu inconjurat de atata prostie, de atatea cozi de topor, de atatia lingai si aplaudaci, postaci, turnatori si securisti la filaj! Servicii! Populatia scade vertiginos, dar MAI face angajari! Pentru ce, ma nenorocitilor? Iar pulimea sa nu se mire cand o sa le inmoaie oasele! Cand o sa care pe voi cu pulanele, cand n-o sa aveti o chifla cu E-uri in burta, sa va amintiti discursul despre patrie a lui Ciolos! Despre “Tara inapoi!” a lui Bula! Pai asa cum Bula a facut in nici 2 ani mai mult rau decat Betivanul National in 10 – la adapostul “Tara inapoi!” – asa o sa fie si cu sifiliticul asta mic la final de mandat. Ca la final se fac manevrele! Exista un TIPAR al jafului, pe care romanul nu il intelege si – mai grav! – nu il admite!

Pai ma, PULELOR, n-a finalizat Ponta “privatizarea” CFR Marfa si Oltchim pe final de mandat? N-a “rezolvat” rozaliul Videanu concesiunea Snagov (99 de ani) pe final de mandat? Stati sa vedeti ce rezolva paianjenul asta mic de Ciolos!

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro