Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale

Distribuie!by Rolul jucat de miliardarul american de origine maghiară George Soros în diverse „revoluții” colorate nu mai este un secret. Scurgeri de documente din interiorul Open Society Foundations, patronate de Soros, arată cum acționează magnatul american pentru a înfrânge orice încercare a candidaților și partidelor care apără idealurile naționale de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale
Rolul jucat de miliardarul american de origine maghiară George Soros în diverse „revoluții” colorate nu mai este un secret. Scurgeri de documente din interiorul Open Society Foundations, patronate de Soros, arată cum acționează magnatul american pentru a înfrânge orice încercare a candidaților și partidelor care apără idealurile naționale de a ajunge la putere.
ONG-urile lui Soros, care au împânzit lumea, și-au dat mâna cu o serie de alte organizații partenere având ca unic scop influențarea rezultatelor alegerilor din diverse țări, arată documentele prezentate de site-ul dailycaller.com.
Printr-o propagandă bine dirijată, prin campanii de educare și proiecte de influențare a media, George Soros este vârf de lance al acțiunilor de influențare a alegerilor, pe tot globul, astfel încât puterea să nu ajungă niciodată în mâinile celor care sunt în dezacord cu teoriile lui despre granițe și lume. Iar pentru păpușarul din spatelor „revoluțiilor portocalii” principala amenințare o reprezintă acum acei politicieni care nu sunt de acord cu ceea ce înseamnă politica ușilor deschise față de imigranți.
„Alegerile viitoare pentru Parlamentul European ar putea aduce mai mulți populiști și extremiști în acest for, lucru care ar putea submina toate realizările noastre de până acum”, se spune într-un document intern al Open Society Foundation, marcat ƒ„confidențial” și care, pare să dateze din 2013.
Un alt document prezintă multe dintre plățile pe care OSF le-a făcut pentru alegerile pentru Parlamentul European din 2014. Aflăm că Open Society Foundation  a dat 35.000 de dolari celor de la Athena Institute în mod special pentru „analizarea și relatarea alegerilor din 2014 și pentru combaterea vocilor populiste și extermiste din Ungaria”.
Banii de la OSF au ajuns și la Institutul pentru Politici Europene. Cei de aici au primit 49.930 de dolari „ca să ridiculizeze populismul din  campania electorală la alegerile din Republica Cehă și Slovacia pentru Parlamentul European”.
Alți 27.049 de dolari au ajuns la Consiliul Diplomației Publice al Cataloniei pentru un workshop prin care se dorea „influențarea jurnaliștilor și a specialiștilor în media din Europa, astfel încât informările lor să se schimbe pentru a preveni ascensiunea mișcărilor europene populiste, xenofobe și eurosceptice”.
Scopul declarat al workshop-ului a fost acela de a „declanșa o schimbare de atitudine în rândul jurnaliștilor și a mass-media, astfel încât toate informațiile despre UE să nu promoveze cu niciun chip cauza acestor mișcări.”
Un purtator de cuvant al OSF a declarat că organizația „a finanțat eforturile de a încuraja participarea la alegeri și inovația politica și de a promova jurnalismul independent, pentru a determina guvernele de orice tip să fie mai transparente și responsabile”. Acesta a susținut însă că
 „Open Society Foundations nu a sprijinit financiar candidați pentru funcții publice.”
Se poate spune: manipulare marca Soros. Pentru că putătorul de cuvânt al OSF nu a suflat nicio vorbă despre faptul că ONG-urile lui Soros, așa cum dovedesc documentele, au finanțat acele organizații care nu doreau ca la putere să ajungă acei candidați cu viziuni radical opuse față de cele ale lui Soros.
De exemplu, un grant de 46.840 de dolari pentru pentru  Center for Peace Studies, s-a dorit ca un stimulent pentru „sprijinul public și prezența la vot a alegătorilor în scopul de a preveni câștigarea alegerilor, în Croația, de către candidați cu opțiuni radicale, xenofobe și rasiste”. Și ca să fie clar pentru toată lumea: în documentele interne ale OSF, termenul „xenofob” se aplică tuturor celor care nu sunt de acord cu imigrația.
100.000 de dolari au fost direcționați către  UNITED for Intercultural Action pentru „contracararea membrilor unor reprezentanți ai partidelor populiste și de de extremă dreapta, din Europa, în Parlamentul European”.
Documentele interne arată că  cei de la UNITED au bătut palma cu
European Network Against Racism (ENAR) și cu cei de la Hope not Hate pentru a combate candidații populiști din 28 de țări UE, concentrându-se în mod special pe cinci state: Franța, Grecia, Ungaria, Italia și Olanda. Iar directiva suna astfel: ƒ„Organizații locale din aceste cinci sate vor face campanie din ușă în ușă, înaintea alegerilor pentru PE, pentru a-i încuraja pe oameni să vină să voteze, dar să nu voteze candidați extremiști”.
Într-un document separat ni se explică de ce Olanda era prioritară pentru oamenii lui Soros: din pricina ascensiunii formațiunii PPV, condus de Geert Wilders, considerat, desigur, un populist, pentru că se opune imigrației, dar și pentru discursurile sale profund anti UE.
Trăgând linie și făcând totalul, rezultă că Soros a dat peste 6 milioane de dolari către diverse 90 de organizații partenere. Cu unicul scop de a influența rezultatele alegerilor pentru PE, din 2014, și a aduce în legislativul UE doar acei politicieni care nu sunt în dezacord cu ideile sale.
Deși documentele citate nu spun dacă Soros vrea să aplice aceeași rețetă câștigătoare și să tragă sforile și la următoarele alegeri pentru PE, pentru a-i scoate din joc pe așa numiții populiști, e greu de crezut că miliardarul american se va resemna.
Mai ales în contextul european actual, când alegeri care au avut sau vor avea loc în mai multe țări sunt considerate un adevărat de referendum privind apărarea intereselor naționale și respingerea globalizării, idei care lui Soros îi repugnă.
Așa s-a întâmplat anul trecut, în Italia, când premierul Matteo Renzi a fost nevoit să demisioneze, după înfrângerea zdrobitoare suferită la referendumul constituțional și al cărui rezultat a fost văzut drept o victorie a taberei naționaliste și anti UE.
Liderul PPV, olandezul Geert Wilders, pus de Soros pe lista neagră în 2014, a reușit luna trecută, la alegeri, să obțină o victorie importantă.
Un alt politician la care Soros are alergie este Marine Le Pen, candidată la prezidențialele din Franța, din 23 aprilie, care are șanse mari să intre în turul doi al scrutinului. Anti imigrație și critic dur al islamismului, Marine Le Pen întruchipează perfect candidatul pe care Soros nu dorea să îl vadă în PE în 2014.
Varianta masculină a lui Marine Le Pen pare să fie premierul ungar
Viktor Orban,  încadrat tot la „populiști” de vreme ce ridică garduri împotriva imigranților, atacă UE și, mai nou, dă legi care să interzică în Ungaria universitatea finanțată de Soros, Central European University, pentru a mai tăia avântul influenței sorosiste.
Aceste documente interne au fost publicate vara trecută de DC Leaks, aceeași organizație care a publicat și e-mailuri ale fostului secretar de Stat Collin Powell. Serviciile secrete americane consideră că DC Leaks acționează ca o organizație de fațadă pentru hackerii ruși.
Un lucru este însă cert: OSF a confirmat autenticitatea acestor documente.
Publicații de renume din SUA, precum New York Times și Washington Post, care publică periodic materiale despre legăturile dintre bani și politică, nu au scris nici măcar un rând despre aceste documente.
În schimb, cei de la The Daily Caller au publicat încă de vara trecută dezvăluiri legate de modul în care OSF a finanțat staff-ul premierului pro european al R. Moldova, direcționând banii către o organizație germană non profit pentru a ocoli legile de la Chișinău. Dar și despre cum OSF a finanțat o campanie de influențare a Papei Francisc.
Sursa: activenews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tăcerea hipsterilor
REȚEAUA SOROS ÎN ACȚIUNE. „Iniţiativa României” din nou în slujba lui Iohannis. Cine este ONG-istul Soroșist Mihai Poliţeanu, cel ce a depus plângerea la DNA împotriva premierului pentru ordonanțele date?
Ilie Şerbănescu "Cioclii străini sunt pregătiţi (să ne fure Hidroelectrica) Este de ajuns a fi pusă în bursă! ". Cerem PSD-ului și lui DRAGNEA să oprească DE URGENȚĂ VÂNZAREA PE BURSĂ A HIDROELECTRICA și a celorlalte companii de stat
Viktor Orban: „UE finanțează atacurile împotriva guvernului din România!”
Cea mai PRESTIGIOASA publicatie din Germania AVERTIZEAZA POPULATIA: Usturoiul din China este albit cu CLOR! NU MANCATI, riscati sa MURITI!
Statistica ONU privind evidenta populatiei evita sa mentioneze cele 23 de milioane de romani care existau in comunism !!! Dar e avertizeaza ca: „Milioane de români vor dispărea"
Iohannis și Carmen divorțează ? Să le fie cu noroc ! Le dorim casă de piatră fără acte false !
Ţeapă de miliarde pentru România: Raport ALARMANT pentru armată - 'Rachetele Patriot, un EŞEC'
Ion Cristoiu - "Prin decuparea lui Florian Coldea şi a Codruţei Kovesi se încearcă o operaţiune tipică. Sistemul se salvează, aruncând responsabilitatea abuzurilor pe seama a doi oameni."
„Este linistea dinaintea FURTUNII. Toata lumea simte tensiunea”
DEGLOBALIZAREA a început. Conducătorii României se luptă între ei în plin război mondial
Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Close
Citește mai multe:
Iohannis a decis soarta Romaniei: ”Mai trebuie renuntat la niste suveranitate”

Ann Boroch, terapeută ANTI-VACCIN a fost găsită spânzurată în garaj

Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”

Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.

Organizatia “Coruptia Ucide” despre Iohannis: „ A facut un gest inacceptabil de complicitate cu PSD“

Închide