Documentar de EXCEPŢIE despre efectele vaccinurilor, finanţat de Guvernul Canadei: Linişte, se vaccinează

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Documentarul “Linişte, se vaccinează” a fost realizat în anul 2009 de către Oficiul Naţional al Filmului, din Canada, împreună cu televiziunea Planete. Oficiul Naţional al Filmului este subordonat Guvernului de la Ottawa.

Cu numele alternativ “Lovituri în întuneric”, documentarul nu îşi propune să conteste principiul vaccinării, dar prezintă o colecţie de oameni de ştiinţă, medici şi biologi, care explică descoperirile făcute în ceea ce priveşte vaccinurile. De asemenea, profesori şi pediatri îşi exprimă punctul de vedere.


Principalul punct atins de documentar e acela că au existat studii asupra impactului, pe termen lung, al vaccinelor. De-a lungul vremii, oameni de ştiinţă din toată lumea au cercetat cauzele exploziei bolilor care afectează dezvoltarea copiilor şi au ajuns, într-un fel sau altul, la vaccin.

Cu filmul “Linişte, se vaccinează”, Lina B. Moreco (realizatoarea) pictează un tablou tulburător al unei probleme care afectează întreaga societate, denunţând inactivitatea autorităţilor sanitare. Filmat în Quebec, Franţa şi Statele Unite, documentarul subliniază amploarea fenomenului efectelor secundare ale vaccinurilor.


În România, din cauza părinţilor care refuză să-şi vaccineze copiii, Ministerul Sănătăţii pregăteşte o lege coercitivă pentru a forţa creşterea ratei de vaccinare.

Astfel, părinţii vor risca amenzi dacă refuză vaccinarea copiilor. O dezbatere reală asupra necesităţii şi a efectelor secundare a vaccinurilor nu a fost pusă în practică de către autorităţi.

Sursaa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Șocul zilei: Cristoiu - "Americanii au ordonat ca trusturile române să fie distruse"
Președintele OMS a fost acuzat că a ascuns epidemii de holera în țara lui natală, boala de care se lăudau că au scăpat prin vaccinuri
Romania sub asediul terorismului sexual. Iohannis e cowboy in campanie, CSAT e inexistent!
Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
DUMINICA URII II COSTA PE ROMANI (I) – Guvernul PNL condus de Klaus Iohannis prin intermediul lui Ludovic Orban taie banii de la Educatie, Transporturi, Agricultura si Interne. In schimb, liberalii maresc bugetele SRI, SIE si SPP. Deficitul bugetar tinut de Guvernele PSD sub 3% va creste la 4,3%. Salariul minim va fi majorat doar cu 83 lei, nu cu 100 lei, asa cum proiectase Guvernul PSD. Un fost ministru liberal de Finante anunta apocalipsa: pensiile si salariile nu vor mai creste (Ordonanta)
Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot pentru că aveau potential de a deveni multinaționale românești, de aceea s-au distrus acesti giganți economici!
Cozi la plata taxelor și impozitelor, în prima zi de lucru a anului deși se poate plăti și în alte părți: Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați!
10 ani de (m)U.E.
Noul clip de promovare a emisiunii X Factor din Marea Britanie prezinta controlul mintii de catre IIlluminati
Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
KOVESI E TERMINATA – Curtea Constitutionala a decretat ca DNA nu avea voie sa inceapa urmarirea penala si sa defileze ministri in dosarul Ordonantei 13: “Infractiunea de favorizare a faptuitorului nu poate fi comisa prin adoptarea unui act normativ... nici una dintre infractiunile pentru care s-a dispus extinderea nu intra in sfera de competenta a DNA... Toate argumentele expuse mai sus, impuneau organului judiciar solutia de clasare”. Kovesi si Lazar trebuie demisi (Decizia)
Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441? (video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Citește mai multe:
Salariul lui Sevil Shhaideh: 8000 de euro pe lună. Tăcerea la DNA: neprețuită!

Sevil Shhaideh a fost angajată de statul român la Petrom, fiind numită și în vreo 3-4-5-7 comisii, consilii și comitete ale companiei,...

Taxa pe apa , revoltă mocnită a turiştilor şi localnicilor din Băile Olăneşti din cauza taxei pe apele minerale

Pe site-ul petitieonline.com a demarat o nouă campanie de strângere de semnături pentru readucerea izvoarelor minerale din staţiune în administrarea...

Departamentul de Stat al SUA (adica guvernul MASONIC luciferian AMERICAN) a LĂUDAT ASUR pentru campania de retragere a copiilor de la ora de religie….(VIDEO)

Departamentul de Stat al SUA, prin Biroul pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă, a lăudat ASUR (Asociaţia Social-Umanistă din România)...

SITUAŢIA SE AGRAVEAZĂ. Germania a anunțat că intră în RĂZBOIGuvernul federal german este gata să livreze „în cel mai scurt...

Închide