DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri sunt folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan?

Distribuie!by loading... Vrancea Media vă prezintă un DOCUMENT OFICIAL aflat pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (vezi AICI) în care se face referire la un vaccin distribuit în Kazahstan și, de curând, în România, vaccin care face obiectul unei monitorizari suplimentare, lucru marcat cu triunghi negru plasat pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

306092_493746604003550_1035028771_n

loading...

Vrancea Media vă prezintă un DOCUMENT OFICIAL aflat pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (vezi AICI) în care se face referire la un vaccin distribuit în Kazahstan și, de curând, în România, vaccin care face obiectul unei monitorizari suplimentare, lucru marcat cu triunghi negru plasat pe prospectul interior al produsului.

Mai mult, se cere în mod expres din partea cadrelor medicale o atentă monitorizare și raportare a oricăror „reacții adverse suspectate„.


Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE

Pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor medicale, marcarea cu triunghi negru se face în cazul unor „medicamente deoarece sunt disponibile mai puține informații despre medicamentul respectiv decât despre alte medicamente, de exemplu deoarece medicamentul este nou pe piață sau pentru că există date limitate cu privire la utilizarea sa pe termen lung„.

Sursa: www.anm.ro/anmdm/_/Medicamente%20supuse%20unei%20monitorizari%20suplimentare.pdf


vaccin Hexaxim 1vaccin Hexaxim 2vaccin Hexaxim 3vaccin Hexaxim 4

Vaccinul Hexaxim înlocuiește vaccinul Hexacima, utilizat în mod normal în vaccinarea din România.

Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE; autorizatie acordata in baza unei proceduri speciale, bazate pe o evaluare conform careia se considera ca beneficiile depasesc riscurile produsului Hexaxim.

ATENȚIE: Prospectul vaccinului Hexacima mentioneaza ca efecte adverse COMUNE (intre 1% si 10%) DIAREEA si ca efect advers TIPIC (peste 10% din vaccinati) VOMA.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
Mircea Dogaru: „Rostul guvernului Cioloș este sa extraga 1 miliard de euro pe luna pentru a-i trimite marilor asasini economici”
Aeroporturile din Bucureşti şi Administraţia Porturilor Maritime Constanţa vor fi scoase la privatizare
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.
CINE conduce de fapt lumea încă din 1945. DOCUMENTELE arată clar acest lucru
Din ciclul „Lecții de Istorie ADEVĂRATĂ”: Convorbiri cu fostul șef al contraspionajului Român Filip Teodorescu.
Ultimul răcnet în materie de ideologie neo-marxistă. Anti-Natalismul: „Omenirea trebuie să dispară ca să salvăm planeta”
Cum a ajuns Polonia să aibă peste 3.000 de km de autostrăzi și drumuri expres. Ce spune reprezentantul polonez de la summit-ul Inițiativei celor Trei Mări
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
VAULT 7 Lovitură pentru CIA. Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare. Și Maşinile sunt controlate. CIA organizează cyberatacuri
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro