Document: Banca Centrală a Poloniei deconspiră fraudele lui Mugur Isărescu

Distribuie!by loading... Un document al Băncii Centrale a Poloniei arată ca Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţioanle a României, este necinstit în afirmatiile legate de aurul României. Isărescu a declarat recent că România nu primeşte dobândă pentru aurul păstrat la Londra. BUCUREŞTI, 26 sept — Sputnik. Banca Centrală a Poloniei admite că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

mugur-isarescu-guvernator-mediafax-e1471334175886

loading...

Un document al Băncii Centrale a Poloniei arată ca Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţioanle a României, este necinstit în afirmatiile legate de aurul României. Isărescu a declarat recent că România nu primeşte dobândă pentru aurul păstrat la Londra.

BUCUREŞTI, 26 sept — Sputnik. Banca Centrală a Poloniei admite că ţine aurul la Londra tocmai pentru că poate fi tranzacţionat în piaţă, şi ca rezultat primeşte dobândă pe aurul păstrat la Londra, scrie economistul Lucian Isar pe blogul său.

Economistul Lucian Isar publică un document oficial al Băncii Centrale a Poloniei în care se arată că, dacă instituţia poloneză ar fi ţinut aurul la New York sau în ţară, nu ar fi primit nimic pentru că aurul nu ar fi aruncat în piaţă aşa cum se întâmplă la Londra.

“Dacă ţii aurul într-o piaţă care produce bani pe aurul păstrat acolo şi pentru care alte Bănci Centrale primesc venituri, de ce ai refuza să primeşti şi tu? Isărescu nu răspunde la o întrebare simplă cum a evitat şi răspunsul la veniturile anuale”, scrie Isar.

Mugur Isărescu a afirmat că Romania nu primeşte dobândă pe aurul păstrat de 10 ani la Londra.

Economistul se întreabă retoric dacă acesta este motivul pentru care Isărescu este necinstit în declaraţiile referitoare la aurul României, dar şi în declaraţiile referitoare la veniturile guvernatorului.

“Se poate presupune că aurul plasat în piaţă în orice moment este exact aurul păstrat de Băncile Centrale în Londra. Unul din scopurile principale pentru care am cumpărat aur în anii ’90 a fost să obţinem venituri din păstrarea acestuia. Aurul are valoare când stă într-o piaţă în care poate fi tranzacţionat”, se afirmă în documentul Băncii Centrale a Poloniei.

Lucian Isar îi cere lui Mugur Isărescu să ofere public câteva declaraţii după precizările Băncii Centrale a Poloniei.

 


Sursa: m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”! Citeşte întreaga ştire: Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”!
"Grindeanu o să se prăbușească odată cu România"
Ion Coja - Ticălos mai ești, Bogdan Rareș !
Juramantul Masonilor si ce spune Biblia despre masonerie
Baza militară SUA din Dobrogea - cea mai probabilă replică pentru inceperea unui război în Marea Neagra
Romania prostilor bine facuti
George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina
În Cehia şi în lume se încing dezbaterile privind un referendum pentru Czexit. Companiile sunt îngrozite: circa 84% din exporturile cehe se duc în UE. Doar 43% din exporturile Marii Britanii merg în UE
În 2018, România a avut cel mai mic număr de copii nou-născuți din ultimii 50 de ani
POLITISTII – VICTIME ALE SISTEMULUI CORUPT: Un POLITIST UCIS CU SANGE RECE DE MAFIA PADURILOR, o POLITISTA INJUNGHIATA IN BUCURESTI iar alti doi MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi
Răzbunarea Germaniei prin Kovesi. Chirieac: Totul a pornit de la discuția telefonică Dăncilă-Merkel
60.000 de manifestanți au mărșăluit pe străzile din Varșovia atacând politicile proeuropene: Îl vrem pe Dumnezeu!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro