Doamne Ferește – Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis își vede de pregătirea campaniei electorale, în plină criză legată de crimele de la Caracal. Fotograful Simion Buia a publicat o serie de imagini în care președintele Klaus Iohannis apare alături de fiica acestuia, Martha. loading... Cu rânjet de cal si mai gras decât acum 4 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Klaus Iohannis își vede de pregătirea campaniei electorale, în plină criză legată de crimele de la Caracal. Fotograful Simion Buia a publicat o serie de imagini în care președintele Klaus Iohannis apare alături de fiica acestuia, Martha.

loading...

Cu rânjet de cal si mai gras decât acum 4 ani, fotografiile par a nu fi total în regula. Fetita ii pune capul pe burta lui Iohannis ca si cum ar fi insărcinat.


”Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc și pe Martha cu mine, să învețe, să înțeleagă, să-și amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu președintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre școală, despre viață. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniștea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieșit bine.
Dacă ar fi să descriu experiența mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie.
Uneori există pur și simplu “chimie” între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcție.
Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieșiți la vot!”, scrie Simion Buia.

UPDATE: Ulterior postarea a fost ștearsă de fotograful Simion Buia.


https://www.stiripesurse.ro/foto—ce-face-klaus-iohannis–in-plin-scandal-la-caracal–poze-de-campanie-ale-presedintelui_1372218.html?fbclid=IwAR1rDSpYQiwGSj58Iu306kpGvM0haOA3ZNeSzCYiKo2hHQTl5V8hTbINgss

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PSD-ist din Bărăgan, prins cu tone de chimicale pe culturi ecologice. Frauda din bani UE calculată - 1 milion de euro
Al Treilea Război Mondial stă să ERUPĂ. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia
Chemtrails, dârele morții – otrava din cer.. Drumul spre cimitir este pavat cu bune intentii !|
Copii români obligaţi să înveţe în maghiară. „Fiica mea plânge ca începe şcoala”
Cazul isteriei cu vaccinurile! Oculta mondiala doreste sa garanteze o generatie viitoare cu o medie de viata redusa, dar subordonata consumului permanent de medicamente, cu precadere: antihistaminice, amfetamine, neuroleptice si chelatoare.
Scandal în USR! Soţul lui Clotilde Armand se dezice de ”sorosiști” și șeful de campanie ”Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are”
Scene de groaza in Paris. Sute de migranti inarmati cu bate se BAT cu localnicii – VIDEO
Becali a indicat procurorul perfect care trebuie sa ia locul lui Kövesi, e crestin si cu frica de Dumnezeu!
Cristoiu dezvăluie motivul ascuns pentru care Iohannis a plecat în Israel: „Țin să atrag atenţia asupra unui fapt mult mai grav!”
Topul cumpărăturilor în timpul pandemiei de coronavirus: popcorn, vopsea de păr și frișcă
Imnul național al României, INTERZIS prin REGULAMENT la meciurile din campionatul național de handbal
VIDEO: VAPOR ȘI BĂRCI CU MIGRANȚI AU INVADAT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PLAJA LA 2 MAI, REFUZÂND SĂ SE OPREASCĂ LA SOMAȚIILE POLIȚIEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro