Doamne Ferește – Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis își vede de pregătirea campaniei electorale, în plină criză legată de crimele de la Caracal. Fotograful Simion Buia a publicat o serie de imagini în care președintele Klaus Iohannis apare alături de fiica acestuia, Martha. loading... Cu rânjet de cal si mai gras decât acum 4 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Klaus Iohannis își vede de pregătirea campaniei electorale, în plină criză legată de crimele de la Caracal. Fotograful Simion Buia a publicat o serie de imagini în care președintele Klaus Iohannis apare alături de fiica acestuia, Martha.

loading...

Cu rânjet de cal si mai gras decât acum 4 ani, fotografiile par a nu fi total în regula. Fetita ii pune capul pe burta lui Iohannis ca si cum ar fi insărcinat.


”Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc și pe Martha cu mine, să învețe, să înțeleagă, să-și amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu președintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre școală, despre viață. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniștea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieșit bine.
Dacă ar fi să descriu experiența mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie.
Uneori există pur și simplu “chimie” între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcție.
Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieșiți la vot!”, scrie Simion Buia.

UPDATE: Ulterior postarea a fost ștearsă de fotograful Simion Buia.


https://www.stiripesurse.ro/foto—ce-face-klaus-iohannis–in-plin-scandal-la-caracal–poze-de-campanie-ale-presedintelui_1372218.html?fbclid=IwAR1rDSpYQiwGSj58Iu306kpGvM0haOA3ZNeSzCYiKo2hHQTl5V8hTbINgss

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Amenzi mari pentru părinţii care nu se reeducă în privinţa vaccinării. Alexandru Rafila vrea cenzurarea discuţiilor despre vaccinuri.
Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu: ”Când unii guvernanți români au înțeles că politica de austeritate nu poate aduce decât sărăcie și degradare socială și au impus o „schimbare de direcție”, bordul FMI a intrat în alertă.”
Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL
FETIȚA CARE NU PRIMEȘTE LAPTE CĂ NU ARE… CIP
Jurnalist american, apropiat de consilierul lui Trump, Steve Bannon, spune că vizita lui Iohannis în SUA e legată de altceva: Am primit informații că Soroș se află în România și vrea să distrugă poporul român
Minciuna Challenger 1986 |Niciun astronaut nu a murit in explozie|IATA DOVADA :
Dr. Hamer „Orice boală este cauzată de un șoc emoțional”
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Bilderberg 2016: inegalitate, revolte sociale, Trump, Un grup mic de bogati (Bilderberg) care duc lumea la colaps ! (VIDEO)
ALEASA AMBASADELOR – Judecatoarea Florica Roman de la CA Oradea acuza blatul pentru Kovesi: “Numirea Laurei Kovesi la DNA a fost facuta in baza unor intelegeri in afara legii, oculte, sub supravegherea unor ambasade... Ambasadorii nu au vorbit despre importanta respectarii drepturilor si libertatilor, dar au aplaudat abuzurile si tacticile staliniste ale DNA, au redus justitia la lupta anticoruptie si au asociat DNA cu procurorul sef, compromitand ireparabil imaginea acestei structuri”
Chevron va fora perpendicular pe falia seismică Vidraru-Snagov-Shabla
Cine conduce, de fapt, România. Scenariile complete de la Washington, Kremlin, Bruxelles si Tel Aviv
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro