DNA ține de 2 ani 3 dosare ale fratelui lui Kovesi. Vezi cine spune asta!

Distribuie!by “Bogdan Licu, prim adjunctul PICCJ a confirmat faptul ca dosarele privind posibile fapte de coruptie comise la Transgaz, in perioada in care director era chiar fratele Laurei Kovesi, zac la DNA de 2 ani. Informația a fost prezentată de Lumea Justiției. loading... Din cele spuse de Bogdan Licu reiese […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Bogdan Licu, prim adjunctul PICCJ a confirmat faptul ca dosarele privind posibile fapte de coruptie comise la Transgaz, in perioada in care director era chiar fratele Laurei Kovesi, zac la DNA de 2 ani. Informația a fost prezentată de Lumea Justiției.

loading...

Din cele spuse de Bogdan Licu reiese ca la nivelul DNA se afla nu un singur dosar privind posibile fapte de coruptie comise la Transgaz, ci 3. Doua dintre ele sunt la DNA-Alba Iulia, fiind deschise in 2014, iar cel de-al treilea este la DNA-Structura centrala, fiind deschis in 2015.


„Cauzele nu au fost solutionate datorita complexitatii acestora”, a precizat prim adjunctul Procurorului General.

Mai mult de atât, unul din dosare a fost deschis chiar de fostul șef al DIICOT, Alina Bica. Acum, se poate înțelege destul de ușor de ce DNA s-a asmuțit asupra Alinei Bica.


La vremea respectivă, verificarile efectuate de Corpului de control al premierului Ponta au vizat perioada in care fratele Laurei Codruta Kovesi, Sergiu Lascu, detinea o functie de director adjunct la Transgaz. Mai exact, acesta era director adjunct la Directia Tehnologia Informatiei si Comunicare. Cu alte cuvinte, posibilele fapte de coruptie identificate de Corpul de control ar fi fost savarsite chiar in perioada in care fratele sefei DNA era director adjunct pe la Transgaz. Si inca un aspect interesant: in perioada supusa verificarilor, Transgaz era condusa de Florin Muntean, fost deputat PDL, cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga, un personaj despre care senatorul Valer Marian afirma ca este un apropiat al tatalului Laurei Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu.

Alina Bica a făcut și câteva dezvăluiri pe această temă în presa străină. Spre exemplu, în Euroreporter, Alina Bica spunea:
„Ei bine, acum măcar am o explicaţie pentru atacurile asupra mea în felul ăsta. Dar asta nu mă ajută prea mult”, spune ea cu amărăciune. Ar fi acţionat diferit dacă ar fi ştiut că deschide un caz împotriva fratelui şefei DNA? „Nu. Doar îmi făceam treaba. Tot ar fi trebuit să deschid cazul, dar poate că aş fi informat procurorul general despre situaţie sau aş fi pregătit un raport în care aş fi prezentat atitudinea doamnei Kovesi ca nefiind corectă procedural”, a opinat Bica.

s604x0_Laura_Codruta_Kovesi

Totul a pornit după ce în toamna anului 2012, Alina Bica deschisese un dosar împotriva lui Sergiu Lascu, de la Transgaz. La vremea respectivă, nu părea nimic neobişnuit în asta, dar domnul Lascu este fratele Laurei Kovesi, şefa DNA, şi femeia din spatele arestării din 2014, a Alinei Bica. În 2012, Bica nu ştia de legătura dintre cei doi. Îi este greu acum să nu vadă răzbunarea ca principal motiv în acţiunea DNA-ului împotriva sa.”[1]

SURSE

  1. http://www.expresspress.ro/asta-da-bomba-dna-tine-de-2-ani-3-dosare-ale-fratelui-lui-kovesi-vezi-cine-spune-asta/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lovitură de teatru! CCR 'dă cu flit' Comisiei Europene: NU mai vrea să participe la discuţiile pe MCV
Capitalism: Motivul pentru care tinerii români se desprind greu de casa părintească. Argumentul lui Ionuț
Partidul Neamul Românesc: Klaus Iohannis este o slugă a Germaniei! Fundațiile germane și ONG-urile lui Soroș, bine flancate de BND via FSB, având ca avangardă Ungaria, manipulează opinia publică
L-au împușcat pe Ceaușescu ca să avem un sistem de învațământ catastrofal iremediabil care scoate idioți pe bandă
Gorghiu își scapă fostul iubit, Bogdan Olteanu, de executarea celor 7 ani de închisoare / presă
Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!
Iulius Filip scrisoarea din ´86 către Augustin Lazăr după ce i-a refuzat eliberarea: De ce sînt în închisoare știi dar te-ai ostenit prea puțin ca oameni să nu fie torturați și schingiuiți deși era o atribuțiune care îți revenea
STATUL PARALEL EXCEDE MCV – Vicepresedintele CE Frans Timmermans confirma ca a primit de la Razvan Savaliuc “Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii din perioada 2005-2017”, trimis cu posta speciala la Bruxelles. Uluitor, oficialul CE transmite ca are alte preocupari: “Criteriile din cadrul MCV nu se extind la activitatile de informatii si controlul democratic asupra acestor activitati si din acest motiv nu fac obiectul rapoartelor MCV” (Adresa)
Spuneți-i lui Putin că noul sediu NATO este construit pentru 55 de membri
Ciorbea primeste 6000 de Euro pensie, merita nu? Doar a facut "atat de multe" pentru tara!
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
DIVERSIUNEA CUCUVELEI – Dupa inregistrarile devastatoare care devoaleaza cum se falsifica dosare la DNA, parchetul lui Kovesi a iesit cu o aparare jenanta.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro