Distrugatorul „extraterestru” al SUA: Inarmat cu LASERE si tunuri electromagnetice – VIDEO

Distribuie!by \ loading... Statele Unite au in dotare o nava de razboi care pare desprinsa din filmele SF. Chiar si comandantul navei are acelasi nume cu unul dintre personajele principale din Start Trek. Nava a inceput luni testele pe mare. Nava — care a costat 4,3 miliarde de dolari — […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


\uss

loading...

Statele Unite au in dotare o nava de razboi care pare desprinsa din filmele SF. Chiar si comandantul navei are acelasi nume cu unul dintre personajele principale din Start Trek. Nava a inceput luni testele pe mare.


Nava — care a costat 4,3 miliarde de dolari — este un vas cu silueta futurista, care ii va permite sa se joace de-a v-ati ascunselea cu radarele adversarilor. Datorita marilor sale suprafete plane si inclinate, ea ar urma sa aiba aceeasi semnatura radar ca un vas de pescuit, desi lungimea sa este de 200 m si are un deplasament de 15.000 de tone.

USS Zumwalt va fi echipat cu un sistem energetic integrat care, in afara de propulsie, ii va asigura alimentarea electrica a unor arme futuriste ca de pilda un tun electromagnetic, la dezvoltarea caruia US Navy lucreaza de cativa ani, precum si a unor lasere puternice.


Acest distrugator are un pescaj destul de mic pentru a se putea apropia de coaste si a sprijini trupe aflate la sol cu tiruri de artilerie, avand si o capacitate de aparare antiaeriana si putand sustine lupte navale. La comanda sa fiind numit capitanul James Kirk, omonim al miticului comandant din Star Trek, relateaza AFP.

Doar trei nave din aceasta clasa vor mai fi construite, desi Marina Militara americana ceruse initial 32. Congresul a decis insa sa foloseasca altfel bugetul, potrivit AFP.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tokes vrea război cu România
Primul mesaj al lui Joe Biden pentru România
Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare! Dezmembrarea României şi diversiuni informaţionale
ACUZAȚII grave în cazul tragediei din Apuseni | Familia Aurei Ion vorbește de o falsă anchetă
Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: "Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor"
Vaccinul Anti-Hepatic B asociat cu Sindromul Hemolitic Uremic.Cerem Guvernului Cioloș să facă o investigație și să prezinte un raport medical CORECT și COMPLET care să arate dacă Vaccinările au avut sau nu un rol în declanșarea Sindromului HemoliticUremic
Adio implanturi dentare! În scurt timp vom înlocui dinţii lipsă cu „biodinţi” noi, care vor creşte direct în gura pacienţilor.
Mihai Eminescu: “Nimeni nu-şi dă seama cum această populaţie flotantă a României, fără legături cu pămîntul şi cu neamul ţării, a putut să devină elementul domnitor în România!”
Mândria aeronauticii româneşti, călcată cu tancul. Istoricul de aviaţie Valeriu Avram spune că a plâns când a văzut cum erau distruse avioanele IAR-93
DEZINFORMARE făcută de Adevărul.ro și de Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților: "Medicii vor să iasă la pensie la 67 de ani". CARE E PROBLEMA REALĂ? 14.709 medici au părăsit România între 2010-2015
Vâlcov: „Nu numai aurul se află în afara graniţelor, ci şi cealaltă rezervă, de 30 de miliarde de euro, se află în diferite titluri de stat, aşa cum a considerat BNR”
Se incearca inducerea panicii, se lucreaza in laborator la o gripa mortala conform revistei Forbes, ceilalti dau cu trambita ca va fi o pandemie de gripa care ameninta omenirea
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro