„DISTANȚARE SOCIALĂ”: la biserică nu avem voie de PAȘTI dar dacă a ordonat Merkel lui Iohannis să trimită forța de muncă ieftină, nu îi amendează nimeni

Distribuie!by În vreme ce un milion de români au rămas în șomaj tehnic din cauza interdicțiilor impuse de guvern în criza de coronavirus, iar bisericile au pus lacăt pe uși pentru a se conforma ordonanțelor militare ale guvernului, un aerport din țară a devenit în ultimele ore un adevărat furnicar. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În vreme ce un milion de români au rămas în șomaj tehnic din cauza interdicțiilor impuse de guvern în criza de coronavirus, iar bisericile au pus lacăt pe uși pentru a se conforma ordonanțelor militare ale guvernului, un aerport din țară a devenit în ultimele ore un adevărat furnicar. Pentru binele Germaniei, care are nevoie de lucrători români în plină pandemie.
Aproape 2.000 de persoane din județe din Transilvania și Moldova au venit, joi, în parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.
Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf.
„De pe aeroportul clujean pleacă joi 12 curse charter spre spre destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe, Dusseldorf. Deși primul zbor a plecat la ora 13, organizatorii care duc muncitori din județe din Transilvania și Moldova la muncă în agricultură i-au adus pe aceștia de dimineață. Iar oamenii stau în parcarea din fața aeroportului, este vorba de aproximativ 1800 de persoane”, a spus Ciceo.
Conducerea aeroportului a cerut sprijinul Prefecturii, Jandarmeriei și Poliției pentru gestionarea situației.
Alte curse charter spre Germania cu muncitori sunt programate să plece sâmbătă și duminică.
ADVERTISEMENT
Zborurile de joi sunt programate până la ora 21.
În urmă cu circa o săptămână, Germania a anunțat că relaxează condițiile de intrare în țară a muncitorilor străini care vin să muncească ca sezonieri în agricultură, scrie gazetadecluj.ro. Cu doar o săptămână înainte, Germania anunțase restricții pentru a evita răspândirea coronavirusului.
Miercuri, prenmierul Ludovic Orban le-a cerut românilor care vor să muncească sezonier, mai ales în agricultură, să meargă în Germania, unde deficitul este foarte mare, dar și în Italia, care își va redeschide, în curând, porțile pentru muncitorii sezonieri din România. Orban a afirmat că românii se vor putea reîntoarce la muncă în străinătate.
„Pe de altă parte, există o cerere de mână de lucru. Germania are nevoie de zeci de mii de lucrători sezonieri mai ales în sectorul agriculturii, chiar și Italia va avea, în curând, nevoie de muncitori sezonieri. Și aici va exista în continuare ofertă pe piața muncii. (…) Cu siguranță, în afara unor restricții sanitare care sunt necesare și le impun toate țările din UE, noi nu vom crea niciun fel de obstrucționare pentru cei care au posibilitatea să aibă contracte de muncă sezoniere, pentru că suntem în Europa și UE este locul unde este garantată libertatea de circulație a cetățenilor, a mărfurilor, a ideilor”, a adăugat Orban.
SURSA: https://www.activenews.ro/stiri/Inca-un-exemplu-de-DISTANTARE-SOCIALA-.-Noi-stam-in-case-de-Florii-si-de-Pasti-sute-de-romani-au-luat-cu-asalt-aeroportul-din-Cluj-pentru-a-pleca-la-cules-recolte-in-Germania-160961

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cerem FSC să retragă certificarea acordată Schweighofer
Soros/Ciolos isi indeplinesc agenda criminala luciferiana conform planului ocult masonic, intai Legea serviciilor funerare si a doua CEDO a scos BOTEZUL în afara legii !! Urmeaza o lege si pentru LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) dar si pentru pedofili ...
PUTE A HOIT - Ministrul Justitiei a amanat cu o saptamana decizia privind soarta Laurei Kovesi.
FMI cere tăierea salariilor în România, oprirea programului Prima Casă, tot ceea ce a facut bun PSD se va opri acum din cauza votulului!
George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
Consilierul parlamentar care a jignit participanții la marșul pentru viață atacă din nou: „Coaliția pentru familie, o sectă medievală. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru"
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Acestia sunt „sarmanii” IMIGRANTI. Nici nu au ajuns bine in UE si AMENINTA – Vezi si alte imagini
Guvernul PNL începe privatizările: Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: Vreau să listez minim 20% din CEC Bank, pe lângă listarea Hidroelectrica, prevăzută în programul de guvernare al PNL
Asediul marilor corporaţii
Măi băieţi, pe ce aţi cheltuit voi 70 mil. euro la Teatrul Naţional, nu aveţi bani de scoli şi spitale ? Ia săriţi voi cu raportul ca să ştim şi noi cum ajunge să coste reabilitarea unei singure clădiri cât un cartier cu 3.000 de apartamente noi!
Ce ne-au adus 28 de ani de capitalism: CONSUMUL DE CARNE A SCAZUT CU 4 % fata de 89 cand era rationalizata ,DATORIA de la 0 a ajuns la 90 de miliarde , am pierdut 4 milioane de romani…..
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro