Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România

Distribuie!by Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior. loading... Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt, format dintr-o albă și o negresă, în serialul de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins), care se difuzează de cinci ani pe […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior.

loading...

Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt, format dintr-o albă și o negresă, în serialul de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins), care se difuzează de cinci ani pe cele două canale ale sale, informează site-ul Konbini.


Serialul fusese deja salutat de cercurile liberale din lume pentru că a ales ca personaj principal o fetiță de culoare.

Ultimul episod, „The Emmergency Plan” merge și mai departe: în el apare un cuplu de lesbiene de culori diferite care se confruntă cu un cutremur de pământ.


>Respectivele personaje au vocile realizate de actrițele Wanda Sykes și Portia de Rossi, ele însele homosexuale.

În 2014, Disney mai prezentase un cuplu homosexual în serialul „Good Luck Charlie”.

Disney Junior este unul dintre cele mai urmărite posturi tv din România, depășind frecvente posturi cum sunt TVR 2, Sport.ro, Discovery sau Eurosport.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FMI ȘI MINISTRUL Anca Dragu, FOST şi el funcționar FMI, cer ca Sclavii Români să rămână Sclavi în propria lor Țară. Ministrul Anca Dragu: Experţii FMI recomandă amânarea introducerii de noi măsuri de relaxare fiscală
Dovada că în România toate telefoanele sunt ascultate
Jerusalem Post: Scopul ascuns al finanțărilor lui Soros
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?!
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Ce vrea Prinţul Charles de la România ? Una este percepția, alta – realitatea. Alteţa Sa Regală nu promovează România, ci Transilvania
Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Facebook intervine BRUTAL în bătălia pentru promovarea căsătoriilor homosexuale
Rothschild vrea să cumpere Bancpost
Mircea Munteanu, istoric român de la Departamentul de Stat american ACUZĂ: Românii nu îi iubesc pe bogați, este efectul propagandei comuniste ! Dar pe cine vreți domnule Munteanu să  iubim, pe cei 8 magnați pe langa merovingieni care dețin bogatia si resursele planetei ca toate bunurile a peste 6 miliarde de oameni la un loc ? Asta considerați capitalismul normal ? Nu a fost Iisus primul comunist din lume ? 
Cum răspund liderii #Rezist acuzaţiilor legate de bani din afară şi consum de droguri
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro