Disclaimer: Regulament Postări și Articole

Distribuie!by Pe pagina de Facebook „Gazeta de Informatii” sunt mai multi administratori, care distribuie articole de pe site-urile lor, noi colaborand cu acestia. Facem precizarea ca persoanele care posteaza pe pagina de Facebook „Gazeta de Informatii” isi asuma raspunderea juridica. De asemenea, raspunderea juridica si-o asuma si autorii articolelor. loading... […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe pagina de Facebook „Gazeta de Informatii” sunt mai multi administratori, care distribuie articole de pe site-urile lor, noi colaborand cu acestia. Facem precizarea ca persoanele care posteaza pe pagina de Facebook „Gazeta de Informatii” isi asuma raspunderea juridica. De asemenea, raspunderea juridica si-o asuma si autorii articolelor.

loading...

Sunt interzise postarile/articolele care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.


Facem precizarea ca noi nu putem urmari toate postarile/articolele distribuite pe pagina noastra de Facebook „Gazeta de Informatii” de catre cei cu care colaboram, insa atunci cand vedem postari/articole cu continut ilegal le vom sterge.

Mai multe, pe larg, aici -> https://www.gazetadeinformatii.ro/termeni-si-conditii/


SURSE

 1. senticafe.ro
 2. hotnews.ro
 3. luju.ro
 4. ziare.com
 5. efemeride.ro
 6. infertilitate.ro
 7. sunphoto.ro
 8. eternal.ro
 9. rocastnord.ro
 10. wall-street.ro
 11. Foto: myepresskit.com

P.S. Va precizam ca o parte din textul din „Disclaimer: Regulament Postări și Articole” a fost preluat de pe alte site-uri, iar noi i-am adus doar mici modificari in functie de politica noastra.

Ultima modificare: 26 Noiembrie 2016

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro