Disclaimer: Regulament Comentarii

Distribuie!by Gazeta de Informatii isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gazeta de Informatii isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

loading...

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Gazeta de Informatii este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Gazeta de Informatii, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre administratorii Gazeta de Informatii.


De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Gazeta de Informatii nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Gazeta de Informatii, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

Facem precizarea ca noi nu putem urmari toate comentariile postate, insa atunci cand vedem comentarii ilegale vom bloca respectivul utilizator, iar comentariul va fi sters. Utilizatorii, care posteaza comentarii ilegale, vor fi blocati, iar comentariile lor vor fi sterse.


Mai multe, pe larg, aici -> https://www.gazetadeinformatii.ro/termeni-si-conditii/

SURSE

 1. senticafe.ro
 2. hotnews.ro
 3. luju.ro
 4. ziare.com
 5. efemeride.ro
 6. infertilitate.ro
 7. sunphoto.ro
 8. eternal.ro
 9. rocastnord.ro
 10. wall-street.ro
 11. Foto: myepresskit.com

P.S. Va precizam ca o parte din textul din „Disclaimer: Regulament Comentarii” a fost preluat de pe alte site-uri, iar noi i-am adus doar mici modificari in functie de politica noastra.

Ultima modificare: 17 Decembrie 2016

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro