Directorul SGA Suceava demis din funcție pentru că s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de pandemie

Distribuie!by Inainte sa reflectati asupra acestor randuri amintiti-va ca nici bolsevicii nu au actionat cu atata ura fata de crestini: Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a fost demis din funcție începând cu ziua de vineri, 10 aprilie. Decizia a fost luată de superiorii acestuia de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Inainte sa reflectati asupra acestor randuri amintiti-va ca nici bolsevicii nu au actionat cu atata ura fata de crestini:
Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a fost demis din funcție începând cu ziua de vineri, 10 aprilie. Decizia a fost luată de superiorii acestuia de la București, care au fost deranjați de faptul că Daniel Drăgoi s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru stoparea pandemiei de coronavirus, informează Monitorul de Suceava.
Publicația redă mărturia lui Daniel Drăgoi:
„Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”.
Directorul demis al SGA Suceava a spus că a fost contactat deja de un avocat și că în perioada următoare se va decide dacă va contesta actul de demitere.
În locul lui Daniel Drăgoi, în funcția de director al SGA Suceava a fost numit Bogdan Piticari, șeful formațiunii din Câmpulung Moldovenesc, relevă sursa citată.
SURSA:
https://www.activenews.ro/stiri-social/Directorul-SGA-Suceava-spune-ca-a-fost-demis-din-functie-pentru-ca-s-a-rugat-in-genunchi-in-fata-institutiei-pentru-a-salva-orasul-de-pandemie-160963?fbclid=IwAR2KuUzlprPnIRv6T44mHB1cHROlCUEde3BdMPJ6PGg6ZUKP-hIvDKFujDI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Asistăm la programul de ştergere a identităţii naţionale a poporului roman !
Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!
De ce este Telega săracă și Salzburgul bogat? Textul pentru care a fost suspendat sociologul Mirel Palada pe Facebook!
Prăbușirea sportului românesc, după Revoluție. Ce ne-a mai rămas după trei decenii. Comunismul a avut doar perfromanțe in sport!
SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”
Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului
Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”
Copiii olandezi își fac temele la moschee. Olanda se isalmizează rapid
FETIȚA CARE NU PRIMEȘTE LAPTE CĂ NU ARE… CIP
Ipoteza lui Gheorghe Funar: "Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! Legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari, după care urmează să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român, si declanșarea unui război civil în Ardeal pentru dezmembrare teritorială a țării !!"
Cat de periculoasa poate fi „Protectia copilului” din Norvegia, Lider de la Barnevernet (protectia copilului) Norvegia acuzat de incest cu propriile fiice.
După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro