`Directionati lunetele spre Turcia !

Distribuie!by loading... Turcia are cea mai parsiva conducere si reprezinta pericolul nr. 1 pentru tarile din zona. Sub protectia SUA,Turcia s-a intarit pe toate flancurile si incepe sa emita pretentii de mare putere. Diletantii lideri din Vest ascund realitatea cruda ca Turcia se afla in spatele migratiei, a devastarii Siriei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

erdogan

loading...

Turcia are cea mai parsiva conducere si reprezinta pericolul nr. 1 pentru tarile din zona.

Sub protectia SUA,Turcia s-a intarit pe toate flancurile si incepe sa emita pretentii de mare putere. Diletantii lideri din Vest ascund realitatea cruda ca Turcia se afla in spatele migratiei, a devastarii Siriei si Irakului, a sufocarii Greciei si Europei cu refugiati. Daca UE nu imbunatateste rapid relatiile cu Rusia, totul se naruie. Turcia este ”Omul” de incredere al SUA in Europa si in Orient.


Americanii n-au incredere nici in Rusia, dar nici in toti europenii. Marea Britanie este singura tara mai apropiata de yankei. Germania, Franta, Italia, Spania, Austria sunt, pentru SUA, putin peste nivelul de incredere fata de Rusia.

Romanii, care i-au suportat pe turci cinci secole, trebuie sa fie mult mai prudenti fata de actiunile bine gandite de Erdogan si vizirii sai. Ei n-au renuntat la visul de a stapani Viena.


Din pacate, multi romani casca gura la propaganda occidentala , rasuflata si ieftina, uneori ridicola, impotriva Rusiei, si ignora intentiile vizibile ale Turciei de crestere a influentei ei, atat catre Est,cat si spre Vest. Spre inima Europei vrea sa ajunga mai intai cu avangarda de refugiati. Ce credeti ca poate face cea mai puternica tara din Europa, e vorba de Germania, daca, la un moment dat, cei sapte milioane de turci primesc ordin de la Califul Erdogan sa organizeze o revolta in centrul Europei ?

Praful si pulberea se alege de visul lui Bismark. Germania ia foc de la un capat la altul. Cetatenii normali nu vor opune rezistenta, ci vor fugi care incotro, sa scape de violentele islamiste. De abia atunci Lumea va vedea ca tot nationalistii Germaniei se vor sacrifica sa-si salveze tara, tradata de lideri si de naivi.

Turcilor, revoltati la ordin, li se vor alatura toti islamistii din Europa, dispersati pe baza de tabel in toata Uniunea Europeana, de chiar liderii Vestului. Daca doar cateva sute de tineri magrebieni au reusit acum cativa ani sa dea foc Parisului, imaginati-va ce ar putea face milioanele de islamisti, primiti cu bratele deschise de Merkel, cu fanfare prin gari, dornici de razbunare si de inlocuire a Bibliei cu Coranul.

Erdogan si-ar instala haremul in palatele imparatilor habsburgi din Viena , fara sa-si scoata trupele din tara. Avangarda lui de cateva milioane de ieniceri si spahii , aflata in Europa de vest , prin bunavointa lui Merkel si a lui Hollande,i-ar oferi pe tava Marelui Calif Erdogan tot centrul Europei, pe care sultani magnifici nu au reusit sa-l supuna de-a lungul secolelor trecute. Cine crede ca acesta este un scenariu stiintifico-fantastic, se situeaza sub nivelul de gandire al liderilor europeni si romani.

Turcia lui Erdogan controleaza toate gastile teroriste din Orient. Ea si Arabia Saudita (o alta dictatura din zona, sustinuta de SUA) sponsorizeaza toate miscarile anarhice din zona araba. Scenariul de fata este o neinsemnata ciorna. Otomanii fac planuri mult mai vaste si mai complexe.

Singura Natie de care se tem e Rusia lui Putin. Probabil isi blesteama zilele, in fata lui Alah, ca tocmai in aceste vremuri prielnice, rusii s-au gandit sa aduca la Kremlin tocmai un om ca Putin. Puteau si ei sa puna un politician de paie, precum romanii. Sau un naiv ca Hollande, or o toleranta ca bunica Merkel.

Tigrul siberian a venit tocmai cand ei, urmasii lui Soliman Magnificul, aveau drum deschis spre Balcani si spre centrul Europei. Pentru moment, felina siberiana, instalata la Kremlin, se comporta calm cu matele de Ankara si cu javrele care latra cu fetele spre Moscova ori de cate ori primesc potiile de oase.

Dar Tigrul de la Kremlin poate deveni fiara de care se tem toate vietuitoarele Pamantului. Cei care cred ca pot baga batul printre ulucile gardului, fara ca Moscova sa nu reactioneze, se inseala amarnic.

Am spus-o si cu alte ocazii, o spun si azi si voi continua s-o spun: daca Europa va lua foc si se va dovedi neputincioasa in fata fortelor dezlantuite al islamului, salvatorii ei se vor chema Putin si Rusia.

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dovezi istorice INCONTESTABILE despre existenta lui PILAT DIN PONT
Statul roman a smenuit miliardele primite din fonduri europene la cursul de schimb!
Planul secret al Budapestei “pentru desfiinţarea neamului românesc”. Operatiunea de maghiarizare, de la Huszár Antal la Viktor Orban
O „Ungarie mică” în mijlocul Transilvaniei! Asta își doresc liderii partidelor maghiare din România, O Rezoluție privind AUTONOMIA TERITORIALĂ, semnată luni de UDMR, Partidul Civic Maghiar și Partidul Popular Maghiar. Ce prevede Pactul de la Cluj
Pe 1 decembrie, se pregătește blocarea ROMÂNIEI. Va fi Răscoală, nu Revoluție!
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
Fost torționar bolșevico-comunist pocăit: din cauza unora ca mine s-au realizat nenorocirile în comunism. Să spună și Brucan ca mine adevărul ce a făcut!
Marian Munteanu a fost în SUA cu Gorghiu, Gâdea și Mihalache
De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului
Ion Cristoiu: Augustin Lazăr a amenințat că odată cu el se vor prăbuși mulți din țara asta. Începînd cu Klaus Iohannis și terminînd cu Eduard Hellvig
Serviciile secrete sunt aservite total străinătății/colaborării globale, iar România este colonie
Poliția a deschis dosar penal considerând mega-moscheea o „categorie de persoane”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro