Dinastia Marii Britanii. Familia Regală care domină lumea. Regina Elisabeta are deja 15 nepoți care nu își bat capul cu facturi ci trăiesc din banii statului (degeaba)

Distribuie!by Vestea că Familia Regală Britanică se va mări a făcut repede înconjurul lumii, mai ales după anunțul dat de Prințul Harry și Meghan Markel, conform căruia așteaptă un copil în primăvara lui 2019. Familia Regală este din ce în ce mai numeroasă, Regina Elisabeta a II-a ajungând să aibă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea că Familia Regală Britanică se va mări a făcut repede înconjurul lumii, mai ales după anunțul dat de Prințul Harry și Meghan Markel, conform căruia așteaptă un copil în primăvara lui 2019. Familia Regală este din ce în ce mai numeroasă, Regina Elisabeta a II-a ajungând să aibă 15 nepoți și strănepoți.

loading...

După ce au făcut anunțul că așteaptă un copil, ducii de Sussex au plecat în prima vizită oficială în Australia, unde au început turnelul Regal.


Râvnitul Prinț William, în vârstă de 35 de ani, ar putea deveni viitorul rege al Marii Britanii, după ce tatăl acestuia, Prințul Charles, i-a cedat locul, fiind în momentul de față al doilea pe linia de succesiune. Este căsătorit din 2011 cu Kate Middleton, Ducesă de Cambridge și are doi copii, Prințul George, de 4 ani, al treilea pe linia de succesiune, și Prințesa Charlotte, de 2 ani, a patra pe linia de succesiune, și ultimul născut de numai șapte luni, Prințul Louis, care se află al cincilea pe linia de succesiune.

 

O dată cu nașterea micuțului Louis Arthur Charles, Prințul Harry a mai scăzut un loc pe linia de succesiune, ocupând locul 6. Considerat „nepotul favorit” al Reginei, Petter Phillips este fiul Prințesei Anne a Marii Britanii cu Mark Phillips. Are 40 de ani și e căsătorit cu canadianca Autumn Kelly, cu care are două fetițe, Savannah Phillips și Isla Elizabeth Phillips, ce nu au titlu regal. Zara Tindall, în vârstă de 36 de ani, este sora lui Peter Phillips și e căsătorită cu fostul jucător de rugby Mike Tindall.


 

O are pe Mia Grace Tindall în vârstă de 4 ani și urmează să devină din nou mămică. Ducii de York – Prințul Andrew și Sarah Ferguson au două fete. Prințesa Beatrice de York, în vârstă de 29 de ani, și Prințesa Eugenie, de 27 de ani, Domnișoara de onoare de la nunta lui William cu Kate Middleton, Lady Louise, este nepoata Reginei din partea fiului ei, Prințul Eduard cu contesa Sophie Wessex, și are numai 14 ani. Fratele ei mai mic, de 10 ani, James, Viconte de Severn, este un alt nepot al Reginei.

https://evz.ro/dinastia-marii-britanii-familia-regala-care-domina-lumea.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

REMEMBER: Jaful secolului din Romania - Vanzarea Petrom catre OMV Austria - Statul roman a pierdut deja peste 20 de miliarde de dolari prin privatizarea Petrom - si pierde in continuare 3 milioane de dolari pe zi - VIDEO
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Mihai Șora, farul călăuzitor al neomarxiștilor (Ana Pauker, Iliescu, USR)
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD
Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European!
WhatsApp, AMENDĂ de 3 milioane de euro în Italia
Actorul Florin Zamfirescu despre veleitarismul lui Remus Cernea: Orice catastrofă este lipsită de moralitate! A-l neglija este unicul mod de a-l anula
Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda
Marea Lojă Națională din România lansează conferința de dezbateri “VIITORUL ROMÂNIEI” și anunță care sunt FAKE NEWS- știrile false despre conferința lor, lupul strigă lupul
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro