Sorina despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”

Distribuie!by Evenimentul Zilei a reprodus un proces verbal al unui executor judecătoresc, probabil din cei trimiși să preia fata de la școală dățile trecute. În el, executorul a consemnat că fata nu-și dorește să fie cu familia respectivă și că îi consideră drept părinții ei pe familia Șărămăt, care a crescut-o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evenimentul Zilei a reprodus un proces verbal al unui executor judecătoresc, probabil din cei trimiși să preia fata de la școală dățile trecute. În el, executorul a consemnat că fata nu-și dorește să fie cu familia respectivă și că îi consideră drept părinții ei pe familia Șărămăt, care a crescut-o de șapte ani. „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”, spune Sorina despre adoptatorii din SUA.

loading...

Ivan Nicolae, administratorul site-ului „Sabotorii Gorjului”, pe care a publicat o emisiune despre Sorina, a declarat pentru Evenimentul Zilei că se întreabă de ce familia română stabilită în SUA, care tocmai a adoptat-o pe Sorina, nu a înfiat un sugar și tocmai un copil crescut deja de o altă familie, de la vârsta de un an: „Când o familie adoptă un copil are loc o procedură care se numește perioadă de potrivire. În acest caz, s-au încălcat măsurile privind perioada de potrivire, care este obligatorie prin lege. De la prima întâlnire, fata a fost extrem de irascibilă, a fugit de această familie, care a avut un comportament de toată jena. Fata a făcut pe ea la propriu. De pildă, au mers într-o zi la piscină, au luat pizza pentru copiii lor, iar pentru ea nu. Fiica asistentului maternal i-a cumpărat Sorinei pizza, că ea i-a însoțit atunci. E exclus ca oamenii ăștia să aibă vreun sentiment pentru ea. Copiii lor râdeau de Sorina. Să fim serioși, au nevoie de Sorina, mai puțin să o crească ca pe copilul lor. Au venit din America tocmai la Baia de Aramă, ca să ia un copil de etnie romă, crescut de la un an, pentru că sunt mărinimoși…Să fim serioși!”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Paradisul Norvegiei , paradisul monarhiei – iadul copiilor!
Premianta din ghetou. Fetiţa cu IQ de 120 care învaţă printre gândaci şi mucegai
IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale!
Adevărata ţintă din spatele cazurilor "Pomohaci" şi "Episcopul de Huşi"
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Viktor Orban: „Suntem invadati. Avem DATORIA istorica si morala de a APARA Europa” (VIDEO)
Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.
Cercetătorul român Valentin Stamate a creat un motor de avion unic pe mapamond, prin tehnologia printării 3D! VIDEO
De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?
Guvernare Tehnocrata - Erori financiare de peste 9 miliarde de euro in 2016, furt ? Si daca da, unde s-au dus banii ?
Opinii „la cald” despre alegerile prezidențiale din S.U.A.
Două minute de ură pentru Erdogan, vă rog frumos!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro