Din ciclul ”Sa ne batem joc de EROII PATRIEI ca tot nu vrem sa cinstim o cupa de sampanie pentru ei de 1 DECEMBRIE”: Rocker-ii de la ”Colectiv” au ingropat Batalia de la Marasesti.

Distribuie!by Statiile “Pasaj Mărăşeşti” AU DISPARUT loading... Nota Redactiei: Ca tot vine 1 DECEMBRIE SI VOR “UNII”, SA-SI BATA JOC IN ULTIMUL HAL DE EROII PATRIEI. Presedintele, cica “al nostru”, nu vrea sa ciocneasca o cupa de sampanie cu Ambasadorii Straini si cu Veteranii de Razboi, in cinstea eroilor patriei. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statiile “Pasaj Mărăşeşti” AU DISPARUT

loading...

Nota Redactiei: Ca tot vine 1 DECEMBRIE SI VOR “UNII”, SA-SI BATA JOC IN ULTIMUL HAL DE EROII PATRIEI.


Presedintele, cica “al nostru”, nu vrea sa ciocneasca o cupa de sampanie cu Ambasadorii Straini si cu Veteranii de Razboi, in cinstea eroilor patriei.

Iar acum, statiile “Pasaj Mărăşeşti” care purtau numele Bataliei de la Marasesti acolo unde 30.000 de eroi romani si-au dat viata pentru ca noi sa avem azi o Patrie Unita, au fost sterse de pe fata pamantului.DIN CICLUL ”SA NE BATEM JOC DE EROII PATRIEI CA TOT NU VREM SA CINSTIM O CUPA DE SAMPANIE PENTRU EI DE 1 DECEMBRIE”: Rocker-ii de la ”Colectiv” au ingropat Batalia de la Marasesti. Statiile “Pasaj Mărăşeşti” AU DISPARUT

Despre bătălia de la Mărășești, în primul război mondial, prestigioasa revista americană “Time”scria la un moment dat că a fost cea mai strălucită faptă de arme săvârşită vreodată de români. Aproape 30.000 de ostași români și-au vărsat sîngele în seria de bătălii contra germanilor, fără a mai vorbi de alte zeci de mii de răniți. În mod cert, însă, pe toți i-ar fi încălzit gîndul că, peste aproape un veac, urmașii lor vor găsi o metodă originală de a-i omagia.


La Mărășești, cum spuneam, au plecat să lupte pentru patrie mulți români și s-au întors mult mai puțini. Acolo și-a pierdut viața în lupta și legendara Ecaterina Teodoroiu, femeia care a ales să-și apere patria cu arma în mînă, alături de bărbați. Acolo s-a scris una dintre cele mai mari pagini din istoria acestei nații, și s-a scris cu mult sînge.

Urmașii acelor bravi eroi ai nației știu, însă, să le aprecieze cum trebuie sacrificiul, pentru că, nu-i așa?, cunoști o țară după cum știe să-și cinstească înaintașii.

Drept pentru care, zilele trecute, conducerea regiei bucureștene de transport RATB a luat o decizie ”istorică”: staţia “Pasaj Mărăşeşti”, aferentă liniilor de tramvai 23 şi 27, de pe bulevardul Mărăşeşti, precum şi staţia “Pasaj Mărăşeşti”, aferentă liniei 312 de autobuze, de pe Splaiul Independenţei, se numesc, din 27 noiembrie, “Colectiv”.

Reprezentanţii regiei au arătat, conform Mediafax, că sunt susţinuţi în această decizie şi de mulţi dintre călători, care au trimis propuneri în acest sens, în semn de omagiu adus tinerilor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la clubul Colectiv.

Înțeleaptă decizie.

Numele date în amintirea a zecii de mii de tineri care s-au dus să moară pentru patrie în primul război mondial, rebotezate în amintirea a zeci de tineri care s-au dus să bea și să danseze pe muzica ultimului album al unei trupe rock, într-un club bucureștean.

Aceeași amintire a dus la halucinanta decizie de anulare a marcării festive a Zilei Naționale.

Nu e cam mult, domnilor? (Bogdan Tiberiu Iacob)

(Fluierul)

 

Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu !


Comentarii:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adevarul despre distrugerea Romaniei. Ultima carte - Hristos v-a dat sfatul cel bun, sariti in barca salvatoare.
„România educată” a lui Iohannis: Cu profesorul din fruntea țării a crescut alarmant analfabetismul funcțional!
Şi totuşi, cine taie pădurile Văii Jiului?
Drog in mancare extrem de nociv ce atacă în mod direct creierul - Adevarul despre aspartam - E 951
În prezent, 16 copii români din șapte familii sunt în custodia autoritatilor norvegiene, conform MAE
ISARESCU NE-A NENOROCIT. Românii - datori vânduţi la bănci: număr record de restanţieri în luna august. 719.235 de romani au la banci datorii mai mari de 30 de zile. Daca punem si familiile lor, 3 milioane de romani sufera de pe urma camatariei bancare
HALLOWEEN INSANGERAT INTR-O TARA DISTRUSA. Murim spoiti. Refuzam sa vedem mizeria si saracia, lucrurile prost facute, le pictam colorat, in "creativitate”, "exprimare libera”, "hipsterisme”, iarba, feministi, gay, bautura, si murim cool si "democrat”
INGRIJORATOR! Seful NATO ne vrea PREGATITI PENTRU RAZBOI !
Tatăl Laurei Codruţa Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu, cel care i-a denunţat pe spionii israelieni | Telefoane în toiul nopții la fostul soț și fratele șefei DNA
EXPLOZIV! Fiscul, mesaj dur pentru Preşedinte şi Premier | Dacă doriți un stat de drept, modificați legile în favoarea celor de bună-credință și dați-ne posibilitatea să ne luptăm cu cei de rea-credință, protejați-ne!
Primul lot de tractoare cu licenţă de Braşov pleacă spre Egipt | Tractoare U650 sub licenţă de la Braşov, pentru armata egipteană
Ghiță din Panama
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro