DIICOT și DNA informează sute de români că au fost ascultați și filați| lumea se lamureste abia acum ca nu sunt “conspiratii” informatiile noastre

Distribuie!by Desecretizarea protocoalelor de colaborare dintre Serviciul Român de Informații și Parchetul General și Înalta Curte de Casație și justiție, i-a făcut pe procurorii DIICOT și pe cei de la DNA, să își aducă aminte că își desfășoară activitatea în baza unor legi speciale dar mai ales a Codului Penal […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Desecretizarea protocoalelor de colaborare dintre Serviciul Român de Informații și Parchetul General și Înalta Curte de Casație și justiție, i-a făcut pe procurorii DIICOT și pe cei de la DNA, să își aducă aminte că își desfășoară activitatea în baza unor legi speciale dar mai ales a Codului Penal și a celui de Procedură Penală.

loading...

Aceste desecretizări i-a făcut pe procurori să îi informeze pe cei care i-au ascultat, că au fost urmăriți. Un important om de afaceri din Cluj, a primit acasă, nu o scrisoare, ci trei. În toate cele trei documente cu antetul DIICOT, clujeanul a fost informat că a fost ascultat și filat de unitatea UM 0603 a SRI Cluj, în diverse dosare penale din 2014 și 2015. În prima scrisoare, omul de afaceri a fost informat că, în anl 2014 a fost ascultat pentru trei luni, consecutiv, și o altă lună, într-un dosar penal, fără să i se ofere alte amănunte.


La finalul scrisorilor, procurorii DIICOT mai susțin că dacă dorește poate să meargă la București, unde să consulte stenogramele discuțiilor pe care le-a avut cu diverse persoane. ”Sunt consternat de-a dreptul. Nu știu nici cum să procedez. Nu știu de ce am fost urmărit pentru că eu nu mă ocup de lucruri ilegale. Dacă tot am fost ascultat, atunci mi se părea normal ca domnii procurori să îmi fi comunicat mai multe informații. Și apoi, am primit adresa, care a fost emisă în data de 3 iunie, în data de 23 iunie, adică după 20 de zile, asta ca să nu mai pot cere informații”, spune omul de afaceri, care este un important milionar clujean.

Ce spune Codul de Procedură Penală


Singurul articol din Codul de Procedură Penală, care îi obligă pe procurori să le comunice celor vizați de dosare penale, că au fost urmăriți, este cel care poartă numărul 145. Acest articol îl obligă pe procuror să informeze persoana urmărită, în termen de maxim zece zile, că a fost supusă unei proceduri judiciare. ”După încetarea măsurii de supraveghere tehnică, procurorul informează, în scris, în cel mult 10 zile, pe fiecare subiect al unui mandat despre măsura de supraveghere tehnică ce a fost luată în privinţa sa”. Ori în cazul omului de afaceri clujean a fost informat după patru ani.

Un alt alineat din acest articol din Codul de Procedură Penală îi permite celui ascultat ca în maxim 20 de zile, de la primirea informării să poate să depună cerere de studiere a materialului probator obținut în urma ascultării sau filării.

În această situație, de om urmărit și interceptat de SRI a fost chiar ministrul muncii, Olguța Vasilescu. Demnitarul a scris pe facebook, că i-au fost montate micrifoane în birou, într-un dosar penal, de care nu a știut niciodată nimic. “Am aflat cu stupoare ca am fost interceptata (ambiental, GPS, telefon, video etc) intr-un dosar in care nu cunosteam niciunul dintre suspecți. Nici ei pe mine. Dar cum procurorii DNA aveau nevoie de un pretext ca sa îmi poată monta microfoane in birou, ca poate spun sau fac vreo prostie sa îmi poată face un dosar de corupție, au pus unul dintre denunțatori, de existența căruia nici nu știam, sa spună intr-o interceptare ca “îl lucrez” eu pe el. Înțeleg ca omul e un asistat social rom. Va dați seama cam cata preocupare era pe mine sa “lucrez” unul așa de “important” ca el… Evident ca nu am primit pana acum, deși m-au interceptat in urma cu 4 ani!!!, nicio adresa de la DNA, SRI etc privitoare la faptul ca mai multe luni mi s-au încălcat drepturi fundamentale fiind urmărită NON-stop! Intr-un dosar, repet, in care nu cunosteam inculpatii. Doar ca m-am nimerit primar prin orașul de unde erau acestia… Alături de mine au mai fost interceptați, fără a avea legătura cu cauza, viceprimarul și secretarul primăriei. Câte abuzuri…”.

http://evz.ro/procurorii-isi-curata-fisetele-de-schelete.html?v=347635&page=2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Deutsche Welle: Redesemnarea ca premier a lui Orban SCHIZOFRENIE POLITICĂ
Discurs superb al celui mai patriot președinte din Europa, va rămâne în istorie ca unul dintre adevărații conducători ai unei țări din Europa!!!
Premierul Slovaciei, discurs TERIBIL: Cum este posibil ca, atunci când Grecia are nevoie de bani, să se organizeze rapid un summit UE, dar când oameni mor nu suntem în stare? E nevoie să tratăm problema la SURSĂ
NU este vorba despre bani! Pentru Ocultă, banii sunt un instrument de saracire, control şi exploatare
Naționaliștii clujeni au intonat ”Deșteaptă-te române” la Opera Română din Cluj, ca să acopere chemarea la rugăciune musulmană inclusă în piesa de deschidere a stagiunii
Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !
Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”
Individul care a primit sute de mii de euro anual de la UE şi care mau primeşte şi astăzi o rentă de la UR, Dacian Cioloș are tupeul să spună: "Îndrăznesc să cred că românii nu-și lasă demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă"
Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică
Jefuirea programată a României ICSID Washington, o altă filieră de tip EADS?
Ilie Șerbănescu: ”Nu se mai poate nega că Dragnea a fost băgat la închisoare pentru îndrăzneala de a fi mărit salarii și pensii și, vai, în plus!, de a fi taxat viitoarele încasări din resursele de gaze de la Marea Neagră!”
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro