DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Angajații postului cel mai deontologic din România, această oglindă a profesionalismului și neimplicării partizane, partener media la acțiunile #rezist de luptă împotriva guvernării corupte, nu difuzează știrea potrivit căreia subordonații doamnei Kovesi, șefa Anticorupției și partenera de viață a unui director de-al lor, i-au acuzat oficial de dare de mită pe șefii singurei televiziuni corespunzătoare din România? Iar miza șpăgii – un grav act de corupție, care nu trebuie grațiat, că d-aia s-au strând tinerii frumoși și liberi în Piața Victoriei mai acum vreo două seri – să fie taman niște drepturi de televiziune pentru trustul lor? Nu pot să cred că e posibil un asemenea derapaj!

loading...
P.S. Abia acum înțeleg filosofia spoturilor cu pușcăriașii de aur care tot încearcă să evadeze. Alea în care joacă domnu’ lu’ doamna Codruța.”, scrie Victor Ciutacu.
Sursa: http://www.stiripesurse.ro/victor-ciutacu-atac-violent-la-digi-24_1194586.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Președintele Serbiei, declarații incendiare, după ce Priștina a trimis forțe înarmate pentru a opri un tren de la Belgrad: Dacă albanezii vor ucide sârbi, vom trimite Armata în Kosovo. Sâmbătă am fost la un pas de RĂZBOI
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !
Florian Coldea chemat la Parchet
Adevărul despre Dan Barna. "Banii s-au evaporat între amici cu facturi la comandă, în nepotisme, deturnări, plăţi fictive, furturi"
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Scandal la Antena 3: ”Transilvania e o altă Românie” ?
Speranţa întoarcerii la normalitate
Hitler a fost un socialist liberal, cu astfel de speech-uri a castigat electoratul
Cutremur în UE. Operațiunea "bail-in" deja face ravagii, salvarea băncilor se va face cu banii depondenților
Cuza Voda infaptuitorul UNIRII ROMANIEI a fost alungat de catre nobili deoarece improprietarise taranii cu pamant! A fost inlocuit de Carol care a inceput sa asupreasca din nou poporul roman si taranimea
Sorina Matei : Suntem raiul pedofililor, pornografiei infantile şi al prădătorilor sexuali, de la americanul Kurt Treptow până la olandezul Jonannes Visscher
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre