DigiFM si PROTV au lansat un FAKE NEWS uriaș astăzi despre Daea, după care și-au cerut scuze

Distribuie!by Un FAKE NEWS a circulat astăzi cu privire la o așa-zisă înjurătură a ministrului Agriculturii, Petre Daea la adresa unui protestatar. Ştirea iniţială a apărut pe DigiFM, aici şi a fost preluată de G4media şi ProTV. loading... „A fost scandal la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei PSD Mehedinţi. Un participant la eveniment, cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un FAKE NEWS a circulat astăzi cu privire la o așa-zisă înjurătură a ministrului Agriculturii, Petre Daea la adresa unui protestatar. Ştirea iniţială a apărut pe DigiFM, aici şi a fost preluată de G4media şi ProTV.

loading...

„A fost scandal la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei PSD Mehedinţi. Un participant la eveniment, cu o vocea asemănătoare cu a ministrului Daea, a fost provocat de un protestatar și ar fi cedat nervos. Acesta a folosit cuvinte obscene la adresa bărbatului, care avea un tricou cu cele patru litere explicite la adresa PSD, și l-ar fi ameninţat că îi dă un picior în cap”, a scris DigiFM.ro.


Mai mult, au dat şi o întregistrare care surprinde un dialog între două persoane, conținând un limbaj injurios. Conform Digi, una dintre înjurături aparținea ministrului Daea, fapt care s-a dovedit a fi un FAKE NEWS ordinar.

Iată dialogul publicat de Digi:


Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteți o organizație mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Participant la evenimentul PSD: „Du-te, bă, m****le, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”

La două ore după publicarea acestei ştiri, însoțită de o înregistrare audio, Digi a publicat o ERATĂ:

În urma verificărilor, se confirmă că vocea a fost înregistrată înaintea începerii Conferinței Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, dar nu îi aparține ministrului Petre Daea, așa cum a fost precizat inițial. Este vorba despre un alt participant la ședința PSD, care îl jignește pe protestatar

Verificările se fac înainte sau după publicarea unei înregistrări / ştiri?

O întrebare retorică pentru DigiFM.

Şi G4media a revenit cu o ERATĂ, în care informează că jignirile adresate la Mehedinți unui protestatar anti-PSD, pe care Digi FM i le-a atribuit inițial ministrului Agriculturii, Petre Daea, au fost proferate de o altă persoană.

Jurnaliștii de la site-ul respectiv de ştiri anunţă că G4Media.ro a preluat articolul inițial al Digi FM. Facem rectificarea cuvenită: nu ministrul Petre Daea a jignit protestatarul, ci un alt personaj prezent la fața locului.

Petre Daea, victima unui FAKE NEWS DigiFM


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro