Digi 24! Încă un jurnalist și-a dat demisia: ”Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie..”

Distribuie!by Încă un jurnalist a decis să plece de la Digi24.ro, după ce, în ultima săptămână, doi angajați au părăsit postul TV. Într-o postare pe Facebook, acesta și-a motivat alegerea, spunând că emisiunea sa a fost sistată fără nicio explicație. loading... “Începând cu data de 1 martie mi am dat […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Încă un jurnalist a decis să plece de la Digi24.ro, după ce, în ultima săptămână, doi angajați au părăsit postul TV. Într-o postare pe Facebook, acesta și-a motivat alegerea, spunând că emisiunea sa a fost sistată fără nicio explicație.

loading...

“Începând cu data de 1 martie mi am dat demisia de la Digi24. Odata cu sistarea, fără explicaţii, a difuzării emisiunii România Furata, mi-am zis ca nu are rost sa mai stau, orice mi s-ar oferi în schimb. Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie spusă de un politician si o pune în pagina, cu ghilimele”, spune Virgil Burlă. “Si nici executantul perfect când un redactor şef ii spune ce si cum sa scrie”, susţine jurnalistul.


De asemenea, Digi24 a hotărât să sisteze colaborarea cu jurnalistul Dan Turturică. Acesta era redactorul şef al portalului televiziunii de ştiri din anul 2015. Alături de el au fost concediaţi şi alţi trei membri ai echipei sale, toţi aflându-se pe poziţii de coordonare. Deşi iniţial nu a dorit să comenteze, Turturică a sugerat într-o postare pe facebook că motivul pentru care este obligat să plece este schimbarea politicii editoriale.

https://www.capital.ro/bomba-la-digi-24-inca-un-jurnalist-si-a-dat-demisia-.html?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro