Dictatura PNL împotriva României: Cercetător gradul I și membru corespondent al Academiei de Științe Agricole, om de știință cu recunoaștere internațională, a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene fiind inlocuit cu un incompetent

Distribuie!by . loading... Costel Vînătoru, cercetător gradul I și membru corespondent al Academiei de Științe Agricole, om de știință cu recunoaștere internațională, a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene, instituție recent înființată la Buzău. Prof. Vînătoru l-a convins pe ministrul Petre Daea de necesitatea înființării acestei instituții – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

.

loading...

Costel Vînătoru, cercetător gradul I și membru corespondent al Academiei de Științe Agricole, om de știință cu recunoaștere internațională, a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene, instituție recent înființată la Buzău.


Prof. Vînătoru l-a convins pe ministrul Petre Daea de necesitatea înființării acestei instituții – până și Bulgaria și-a creat o instituție similară înaintea noastră, pentru a-și proteja soiurile autohtone de plante ce constituie o bogăție națională imensă.

Prezervarea semințelor din soiuri naționale ține de securitatea alimentară națională, transcende cadrul politic partizan.


Semințele și banca de gene țin de SIGURANȚA NAȚIONALĂ!

E o crimă ce fac acești demenți globaliști, care obligă națiunea la dependența de corporațiile care vor să dețină monopolul mondial al semințelor!

Cum să pui un jurist în locul unui expert, ministru tembel?!

Asta e România voastră NORMALĂ, cu Retardis la butoane? Ăștia sunt ca maimuța care pune mâna pe kalașnikov!

Sursa: Iulian Capsali

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
Pornografia in scoli, idee sustinuta de profesori si elevi!
Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”
O femeie îl imploră pe Trump să-i scoată copiii din ghearele Barnevernet- mare atenție când vă mutați în țări scandinave că vă iau copii!!!
Șeful diplomației ungare: Protejarea culturii creștine este principala prioritate pentru Ungaria și Rusia
OFICIAL ! Justitia a decis ! Iohannis a furat casa NOAPTEA CA HOTII !
Vuvuzelele Sistemului Progresist, a DNA-ului şi a Serviciilor de Informații, Dan Tapalagă şi Cristian Pantazi dați afară de la HotNews
Nucleara” în cazul Sorina: legătura SUA - Ana Birchall! Cunoscută investigatoare, blocată
Sparanghel în Germania: „Nea Nicolae striga că vrea să trăiască, dar șefii l-au izolat într-o baracă și acolo a murit“
Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele
Fostul preşedinte al Băncii Carpatica: ”România, jefuită de țările ale căror steaguri le agită protestatarii din Piața Victoriei!”
PE BANII MARILOR AMBASADE – Freedom House, organizatia de suflet a Monicai Macovei, finantata de marile ambasade, instruieste varfurile Justitiei romane care fac partie la Ambasada SUA. Toata floarea cea vestita a DNA participa la “training-urile” Freedom House unde se gandesc legi. Laura Kovesi, Livia Stanciu, Oana Haineala, Bogdan Licu, Camelia Bogdan, Daniel Morar, Cristi Danilet sunt numai cateva dintre numele care raspund invitiatiilor lui Guseth. Unii incaseaza bani (Foto)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro