Dictatura lui Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”

Distribuie!by Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat, miercuri, că în luna mai va fi prezentat un proiect de lege împotriva „incitării la ură pe internet”, care va impune ștergerea postărilor și sancțiuni judiciare, penale și material, transmite Reuters, potrivit Agerpres. loading... „Acest text va conține dispoziții clare impunând retragerea rapidă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat, miercuri, că în luna mai va fi prezentat un proiect de lege împotriva „incitării la ură pe internet”, care va impune ștergerea postărilor și sancțiuni judiciare, penale și material, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

loading...

„Acest text va conține dispoziții clare impunând retragerea rapidă a oricărei forme de incitare la ură, folosind toate tehnicile de reperare a identității în cel mai scurt timp posibil și, în final, îndemnând platformele la asumarea răspunderii, inclusiv pe plan juridic”, a spus Emmanuel Macron.


Potrivit sursei citate, textul va fi depus de deputata formațiunii La République en marche, Laetitia Avia, și va relua propunerile din raportul lui Macron pe această temă. 

„Trebuie să ne inspirăm din ceea ce au făcut vecinii noștri germani (…), să aducem sancțiuni judiciare, penale și materiale, să îndemnăm la responsabilitatea persoanelor și a platformelor”, a adăugat Macron.


Emmanuel Macron a subliniat că „statul francez a început să lucreze împreună cu rețeaua socială Facebook” și a denunțat atitudinea lui Twitter, „care are nevoie de câteva zile pentru a elimina mesaje cu incitare la ură și de săptămâni sau chiar luni pentru a comunica coordonatele autorilor acestora”.

Sursa: https://www.activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SRI ar vrea un „cod rutier” și pentru Internet: utilizatorii să aibă computerele înmatriculate și cu ITP-ul la zi
Lui Iohannis i se marește salariul cu înca 500 de euro. Ce face cu atâtea mii de euro lunar că nu are copii? Trump a refuzat să ia salariul de presedinte!
Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE
Fost ministru, informator SUA: Adrian Cioroianu apare ca informator în telegramele Wikileaks (VIDEO)
Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO
VIDEO Cosette Chichirau a parasit studioul Antenei 3 dupa o disputa cu Mugur Ciuvica: Sunteti de o mizerie extraordinara! Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!
Mentalul pulimii: "Sa ne dea!", disonanta cognitiva la nivel de tara !
Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie protejeaza societati comerciale cu capital strain implicate in anchete. DNA nu sufla o vorba despre companiile cu capital strain, nu deschide niciun fel de ancheta si nu face niciun fel de investigatii impotriva reprezentantilor acestora, nu incearca, pentru a recupera pagubele suferite de statul roman, sa puna vreun sechestru pe bunurile acestora !!
Principala școală de științe politice din România girează discuția dintre președintele Iohannis și candidatul Iohannis, numind-o ”dezbatere electorală” neutră!
Îmi pare rău pentru Europa” | Mesajul numărului doi de la Kremlin despre scutul anti-rachetă de la Deveselu
Dosarul Revoluției a fost închis. Nu avem vinovați, victimele s-au împușcat singure. Procurori: "S-au tras focuri de armă pe fond de stres și oboseală" Citiți întreaga ordonanță de clasare
Bugetul pentru StartUp Nation, de 10 ori mai mic decât pe vremea PSD. Ilan Laufer Spune Că Bugetul StartUp Nation Va Fi De 10 Ori Mai Mic! Cere Demisia Ministrului Finanțelor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro