Dezvăluirile WikiLeaks renasc speculațiile despre „accidente provocate” |WikiLeaks a făcut dezvăluiri despre un program al CIA, prin care se înregistrează video și audio, cu ajutorul telefoanelor mobile și al televizoarelor moderne

Distribuie!by     loading... http://yournewswire.com/wikileaks-journalist-cia-hacked-car/ WikiLeaks a făcut dezvăluiri despre un program al CIA, prin care se înregistrează video și audio, cu ajutorul telefoanelor mobile și al televizoarelor moderne, chiar și atunci când sunt închise, și se pot manipula de la distanță mașini Site-ul coordonat de Julian Assange susţine că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 

loading...

http://yournewswire.com/wikileaks-journalist-cia-hacked-car/

WikiLeaks a făcut dezvăluiri despre un program al CIA, prin care se înregistrează video și audio, cu ajutorul telefoanelor mobile și al televizoarelor moderne, chiar și atunci când sunt închise, și se pot manipula de la distanță mașini


Site-ul coordonat de Julian Assange susţine că are mii de documente ale unității de spionaj cibernetic a CIA, cu coduri ale programelor utilizate în atacurile cibernetice din întreaga lume.

Dezvăluirile WikiLeaks sugerează că spionii americani au încercat și manipularea de la distanță a vehiculelor, pentru a pune în practică „asasinate care nu pot fi detectate”.


Cine a fost Hastings

Aceste detalii readuc în discuție moartea violentă a jurnalistului Michael Hastings, care a intrat cu mașina sa, un Mercedes C250 Coupe, într-un copac, în Los Angeles, în 2013. Cam așa cum s-a întâmplat și în cazul accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în mai 2016.

Martorii au povestit că mașina lui Hastings rula cu o viteză extrem de mare, iar după ce a ieșit de pe șosea, a luat foc. Teoria conspirației spunea că Michael Hastings (33 de ani) a fost asasinat de FBI sau CIA, din cauza articolelor la care lucra și a dezvăluirilor pe care urma să le facă. Raportul toxicologic arăta că s-au găsit urme de marijuana, care îi fusese prescrisă, și de metamfetamine în corp, dar medicul legist susținea că nu acestea au fost cauzele accidentului.

Se temea pentru viața lui

Informațiile publicate au arătat că Hastings suferea de tulburare bipolară și stres post-traumatic, după ce fusese corespondent de război în Irak și Afganistan. A fost un critic vocal al administrației Obama și al statului de tip „Big Brother”. Ultimul său articol „De ce le place democraților să-i spioneze pe americani” a apărut pe siteul BuzzFeed, în 7 iunie 2013. A murit în 18 iunie, la câteva ore după ce a contactat organizația WikiLeaks, spunând că este anchetat de FBI și se teme pentru viața sa.

Teoria conspirației

Evenimentul rutier care a pus capăt vieții lui Dan Condrea putea fi determinat cu ajutorul unei tehnologii folosite în prezent pe drone, a explicat, pentru EVZ, un specialist în aeronautică. Moartea suspectă a patronului Hexi Pharma, cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi audiat la Parchet, în dosarul privind scandalul dezinfectanților diluați din spitale, a dat naștere unor scenarii. Inginerul Simion Dascălu, șeful Centrului European de Afaceri, Inventică și Cercetare, avansa ipoteza potrivit căreia mașina lui Condrea putea fi „dirijată” în copac cu ajutorul unei tehnologii prezente în dronele aeriene sau în vehicule terestre fără operator, folosite de autorități de stat și de companii private.

 

Sursa: m.evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Inevitabilul s-a produs: Primul stat american intră în faliment
Colectiv, DE CE A FOST ATENTAT!
Cel mai crunt mesaj transmis din SUA: „Puşcăria pentru Maior, Coldea şi Kovesi e mult prea puţin”
Băncile pentru locuinţe ale Raiffeisen şi BCR au prejudiciat statul român
Pământul, o problemă de siguranță națională. Guvernul tine românul ocupat cu probleme politice până vând toate terenurile !!
ALERTA: Astazi, Parlamentarii PSD – PNL ard tacit padurile, deseurile, sanatatea si viitorul Romaniei
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
ULTIMA ORĂ Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
PROTV : Cine este Ninel Peia, candidatul “anti-vaccin” în cursa pentru Cotroceni
Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
Polonia amenință cu ieșirea din Uniunea Europeană, dacă Bruxellesul nu încetează presiunea: 'Ar putea avea un efect nedorit'
Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro