Dezvăluirile unui europarlamentar: USB reprezintă corporațiile și are un mesaj anti-național

Distribuie!by Europarlamentar Laurențiu Rebega face dezvăluiri despre formațiunea lui Nicușor Dan, Uniunea Salvați Bucureștiul care se va transforma în partidul Uniunea Salvați România. Rebega spune că USB este o formațiune sprijinită de multe ONG-uri, dar și de cercuri care reprezintă interesele marilor corporații multinaționale. În același timp, el spune că blocarea partidelor patriotice a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Europarlamentar Laurențiu Rebega face dezvăluiri despre formațiunea lui Nicușor Dan, Uniunea Salvați Bucureștiul care se va transforma în partidul Uniunea Salvați România. Rebega spune că USB este o formațiune sprijinită de multe ONG-uri, dar și de cercuri care reprezintă interesele marilor corporații multinaționale. În același timp, el spune că blocarea partidelor patriotice a fost deliberată.clotilde-armand-nicusor-dan-620x400

loading...

„USB este aparent o mișcare civică, cu un mesaj anti-sistem și anticorupție, dar un mesaj care este, în același timp, și anti-național. USB este o formațiune sprijinită de multe ONG-uri, dar și de cercuri care reprezintă interesele marilor corporații multinaționale. În aceste condiții, cine mai susține, pe scena politică, interesele națiunii române? Sondajele, anterioare campaniei electorale, au arătat că românii au o predispoziție reală, demonstrată statistic, pentru valorile naționale și că resping, din ce în ce mai ferm, partidele și personajele politice care s-au instalat la putere în ultimii 20 de ani. Pe acest fond ar fi fost absolut normal ca opțiunea unui segment important al electoratului să se îndrepte către naționalism, dar nu a fost așa. Și asta e cel puțin ciudat… E drept că partidele naționaliste au fost dezbinate și apoi risipite în lupte cu mize mici. Cu toate acestea, împreună, ar fi trebuit să adune minim 15% din sufragiile electoratului. Blocarea partidelor patriotice a fost deliberată! A fost, pe de o parte opera partidelor mari ale „sistemului”, care au făcut, ca și în alte dăți, promisiuni naționalist-demagogice, iar pe de altă parte, pe fondul tragediei de la Colectiv, a fost opera unui mainstream, creat artificial pe new media, prin care revolta anti-sistem a fost drenată către USB. Acest USB, o formațiune artificial creată tocmai pentru a compromite mișcările naționaliste, a monopolizat nemulțumirile anti-sistem și a venit în fața națiunii cu un program prin care, de fapt, se privatizează politica României”, a spus europarlamentarul.


nicusor-dan

Laurențiu Rebega mai spune că dacă politica din România va deveni o proprietate a unor grupuri oculte, vom asista, într-adevăr, la moartea democrației România, ca stat suveran, a mai făcut un pas către prăpastie.

Laurentiu Rebega
Laurentiu Rebega

„E momentul ca patrioții să lase orgoliile deoparte și să-și asume ideea de sacrificiu personal, fără de care nu se poate construi nimic durabil. Chem, acum, toate forțele politice, patriotice și naționaliste, la încheierea unui PACT PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ! Doar o asemenea coagulare poate să conducă la intrarea forțelor patriotice în Parlament și, ulterior, la o acțiune politică energică de păstrare și dezvoltare a suveranității naționale. Trebuie să ne gândim ca, întotdeauna, unirea a făcut puterea! Nu trebuie să urmărim funcțiile, locurile pe listă sau avantajele personale! Cum spune o vorbă celebră, „să nu ne gândim la ce poate face țara pentru noi, ci la ce putem face noi pentru țară!”, a mai spus oficialul. Laurențiu Rebega este membru al Parlamentului European si vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății.


Sursa: http://sokant.ro/dezvaluirile-unui-europarlamentar-usb-reprezinta-corporatiile-si-are-un-mesaj-anti-national/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sa luam in considerare declaratile unui mafiot "delapidator" fugit de sase ani din tara cu un mandat international de arestare: Elan Schwartzenberg, care se decide sa faca dezvaluiri dupa sase ani?
Avertisment EXTREM al unui cunoscut academician | Integrarea în UE este de fapt dezintegrare. Suntem o colonie pe zi ce trece. Grupările Soros au distrus România și au acaparat instituțiile
Asasinarea preşedintelui S.U.A., John F. Kennedy & Afacerea Bell Helicopters Textron & SPIONAJ – ACTIUNILE MOSSAD IN ROMANIA.
TIMMERMANS FACE PE VATAFUL IN COLONIA ROMANIA – Vicepresedintele CE Frans Timmermans a descins la Bucuresti sa ne dea lectii pe Justitie, facand pe ingrijoratul. Lumeajustitiei.ro reaminteste cum ne-a raspuns Timmermans cand i-am sesizat abuzurile SRI-DNA in Justitie, in sensul ca excede atributiilor MCV monitorizarea activitatii serviciilor. La asemenea raspuns, ii adresam o intrebare: "Daca Romania da Olandei Portul Constanta veti incepe sa vedeti abuzurile si coruptia din Justitia romana?"
IMAGINI APOCALIPTICE | Pacienţii mor pe capete în spitalele din Venezuela Foto
Lovitura de stat 22. 12. 1989
In urma protestelor de strada, Chevron se retrage din Bulgaria !
Veacul trădătorilor...
Sebastian Ghiță: "Mai mulți procurori fac parte dintr-o rețea plătită de ONG-uri înființate de Soros"
Sorin Ovidiu Vîntu, interviu exploziv | “Mie îmi place ce face Laura Codruța Kovesi, deși m-a arestat de două ori”
Cum ești FURAT la pompa OMV. Nu alimentezi, dar plătești. Reacția companiei
Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro