Dezvăluiri SENZAȚIONALE ale unui fost COLEG: Coldea sfârșește nemeritat de urât. De la ofițerul patriot, la cățelul și victima generalului Zamfir

Distribuie!by loading... Coldea a avut o carieră cinstită, de ofițer patriot, până când a fost avansat prim-adjunct, de către Băsescu, și a trebuit să aleagă între calea ușoară și calea grea, scrie fostul coleg al generalului, Narcis Daju, pe Gorj News.ro. Calea ușoară: să devină unul dintre copiii adoptivi ai stăpânului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Coldea a avut o carieră cinstită, de ofițer patriot, până când a fost avansat prim-adjunct, de către Băsescu, și a trebuit să aleagă între calea ușoară și calea grea, scrie fostul coleg al generalului, Narcis Daju, pe Gorj News.ro.

Calea ușoară: să devină unul dintre copiii adoptivi ai stăpânului fonotecii de aur, generalul Dumitru Zamfir, care, deși condamnat penal, continuă să conducă și azi tumoarea de la vârful SRI, care deturnează instituția de la misiunea ei legală, înspre interese de grup, anti-naționale. E vorba de tot felul de căței recrutați de pe stradă la finele anilor 90, care azi sunt șefi de unități centrale, deși au în spate nenumărate abuzuri și ilegalități, înăuntrul și în afara SRI.

Acei căței sunt la fel de vechi în scaune, ca și Coldea, și la fel de integri. Ei îl anchetează acum pe frățiorul lor. Coldea știe aproape totul despre fiecare dintre ei.

De-a lungul timpului, sute de ofițeri patrioți, abuzați și călcați în picioare de această gașcă, obstrucționați în a-și face datoria, au ajuns la raport la Coldea, și de fiecare dată Coldea l-a ales pe Zamfir, și pe cățeii lui abuzivi.

Acum, Coldea sfârșește poate nemeritat de urât. Dacă ne gândim, însă, la acele sute de ofițeri, ce i se-ntâmplă acum e prea puțin.

Am fost colegi în Academia Națională de Informații. Pe-atunci, era un om simplu, normal, și pun pariu că iubea România.

Din promoția mea, nu mai poți face nici măcar o echipă de handbal, cu ofițerii rămași. Căci Coldea și-a găsit aliați, în iubirea de tip nou pentru România, în cățeii lui Zamfir, el însuși devenind unul dintre ei.

Coldea sfârșește acum de mâna lui Ghiță, altă creație a lui Zamfir. De citit anchetele lui Daniel Befu, care-a probat de-a fir a păr felul în care Zamfir l-a inventat și l-a butonat pe Ghiță.

Calea grea: să fi riscat o carieră scurtă, în care să fi încercat măcar temperarea tumorii patronate de Zamfir, și asanarea ei treptată. Ar fi avut ca aliat în primul rând legea. Și România.

Ca membru de vază al găștii lui Zamfir din SRI, lui Coldea i s-au părut perfect naturale derapajele sale în relația cu Ghiță. Ele nu sunt cu nimic mai exagerate decât derapajele interne și externe ale celorlalți căței ai lui Zamfir.

Directorul Hellvig e un personaj strict decorativ, la fel ca și inventatorul lui, președintele Iohannis. Personal, l-am petiționat cu ceva timp în urmă și i-am probat că s-au falsificat transcripturi și s-au inventat convorbiri telefonice inexistente pentru a se încerca arestarea mea, fiindcă deranjasem, ca ziarist de investigații, tocmai pe unul dintre cățeii lui Zamfir, care voia să fure un spital. Mi-a răspuns că a citit cu deosebită atenție… Halal.

Repet, Hellvig e total pe dinafară, din moment ce, din punct de vedere strategic, SRI-ul își propune să relaționeze cu societatea civilă prin organizații de rezerviști conduse, o parte dintre ele, de agenți ai Poliției Politice Comuniste, cu patalama de la CNSAS, și tot tacâmul… Cățeii lui Zamfir. Halal.

SRI-ul nu are mecanisme interne de autoprotecție. Probabil că îndepărtarea lui Coldea s-a cerut din afara țării. În această ipoteză, urmează debarasarea de Kovesi.

Eliminarea celor doi nu rezolvă nimic, căci rămân volintirii, la fel de integrii.
Oricum, cred că e un sfârșit prea urât pentru Florian Coldea, fie și din considerentul că, la începuturile lui, a fost un ofițer patriot.


Aud, pe televiziuni, isterizați care cer anchetarea Dorinei Coldea. Nu știu și nu cred să se fi purtat ca Ceaușeasca, cât timp Coldea a fost la conducerea SRI.


P.S. În 2006 l-am rugat, personal, față în față, pe Coldea, să aleagă calea grea. Azi, în mod sigur îmi dă dreptate.

Acesta este articolul publicat, la cald, de fostul ofițer SRI Narcis Daju, acum proprietarul publicației Gorj News.ro.


Galerie foto

Sursa: comisarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere”.
ALO ANTENA 3 ? UNDE SUNT BANII DONATI? Ombladon, despre barmanul mort, ai cărui părinţi nu au bani de înmormântare. "Unde sunt banii donaţi?" Somam Antena 3: Dati BANII la Victime la Morti si la Raniti in Mod Egal.
"Fluierul.ro": Ce se-ntâmplă cu România? Confuzie sau manipulare ? Pentru că mai mulți cititori s-au arătat CONFUZI pe bună dreptate legat de ceea ce se-ntamplă în acest moment în România iată care este înțelegerea pe care o avem asupra situației actuale
Ilie Şerbănescu - Comisia europeană atârnă de gâtul lui Tudose un laț mai tare decât MCV
Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros. EXCLUSIVITATE
Reuters anunță că a început OFENSIVA: Rusia a trimis în Siria nave de desant, avioane și soldați
LE PARISIEN: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități
Șocul zilei: Cristoiu - "Americanii au ordonat ca trusturile române să fie distruse"
SUEDIA. Barnevernet e doar începutul. De la 15 ani poți face sex cu cadavre şi incest. Asta propun progresiştii atei din Suedia de la Organizația de Tineret a Partidului Liberal de extremă stângă. Ei cer Legalizarea Necrofiliei şi a Incestului
Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Model plângere penală vaccinare fără acord în maternitate
De ce autoritățile NU investighează pista vaccinurilor în cazul îmbolnăvirii copiilor cu E.Coli? | Mărturia unei mame
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro