DEZVĂLUIRI Marile cancelarii occidentale au împăcat și capra PNL și varza PSD | Tehnocrații câștigă alegerile!

Distribuie!by     In ultimele zile, o ofensiva diplomatica fara precedent a emisarilor marilor cancelarii occidentale par sa fi facut sah mat clasa politica romaneasca. Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, liderii principalelor partide de la noi, dar si seful statului, au inghitit fara sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

sefi-liberali

 

In ultimele zile, o ofensiva diplomatica fara precedent a emisarilor marilor cancelarii occidentale par sa fi facut sah mat clasa politica romaneasca. Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, liderii principalelor partide de la noi, dar si seful statului, au inghitit fara sa cracneasca „pastila” primita de la marile puteri ale lumii. Cele care au vrut sa se asigure ca in Romania o tara care va deveni varful de lance in cadrul noului razboi rece declansat de catre Occident „tarului” Putin – haosul politic nu va lua locul actualei stabilitati tehnocrate.

loading...

Astfel ca principalele forte politice, fie ele de stanga sau de dreapta, au acceptat deja, fie si tacit, ca, indiferent daca PNL-ul sau PSD-ul va castiga alegerile, viitoarele majoritati parlamentare sa sprijine o formula mixta de guvernare. Pentru ca viitorul cabinet rezultat dupa alegerile din toamna, fie el unul format de PNL sau de PSD, ar trebui sa se inchege in jurul unui „nucleu de tehnocrati”. Astfel ca sapte-opt posturi ministeriale vor fi rezervate din start unor tehnocrati, fiind foarte probabil ca unii dintre actualii membri ai cabinetului Ciolos sa-si pastreze posturile si in viitorul guvern.

Compromis SUA-UE

Nu mai este un secret pentru nimeni ca, de ceva vreme, interesele strategice ale Statelor Unite ale Americii si ale Uniunii Europene cu privire la planurile care le au cu Romania nu mai converg sub nicio forma. Astfel ca atat clasa politica de la noi, cat si institutii importante ale statului roman nu se simteau deloc confortabil intre „ciocanul” de la Washington si „nicovala” de la Bruxelles. Iata insa ca, in cele din urma, pare sa se fi gasit o solutie de compromis. Si chiar daca, in mod clar, „blatul” intre cele doua mari puteri nu va fi in niciun caz pe gustul clasei politice romanesti, cel putin tot la fel de sigur este si faptul ca, asa vlaguita cum este in prezent, aceasta nu va mai avea puterea sa riposteze. Lucru dovedit si de faptul ca liderii care au luat cunostinta pana acum de ce le prognozeaza „horoscopul” pregatit in marile cancelarii s-au multumit doar sa ia act de „sugestiile” primite. Si, cel mult, nu vor incerca decat sa traga niscaiva foloase personale de pe urma acestui nou scenariu, cu toate ca in rolurile principale vor fi tot tehnocratii.

„Gioconda” de la Cotroceni

Dupa ce s-a riscat la un moment dat sa ceara public „un guvern al meu”, seful statului pare sa nu mai aiba astfel de ambitii. Mai ales ca, dupa instalarea la Palatul Victoria a tehnocratilor lui Dacian Ciolos, Klaus Iohannis a respirat usurat ca i se iau de pe umeri problemele curente ale exercitarii puterii, putandu-se dedica astfel in voie marilor sale pasiuni, vacantele si tenisul. Astfel ca, dupa cum sustin sursele noastre, Iohannis a reactionat la noul plan de pastrare a unui nucleu tehnocrat si in viitoarea guvernare cu un zambet de „Gioconda”. Unul deloc misterios, ce-i drept, apropiatii Presedintiei apreciind ca o astfel de varianta ii convine de minune „neamtului” de la Palatul Cotroceni,  mai ales ca astfel viitorul cabinet va avea implicit si binecuvantarea principalilor parteneri externi.

Borc, „cuiul” Bruxelles-ului

De asemenea, indiferent ca este vorba de Alina Gorghiu, Liviu Dragnea sau alti lideri importanti ai PNL si PSD, niciunul dintre acestia nu a miscat in front la auzul noilor directive internationale. Iar intr-o astfel de conjunctura este de asteptat ca unul dintre actualii membri ai guvernului care isi poate pastra functia indiferent de cine va castiga alegerile sa fie vicepremierul Costin Grigore Borc, cel care raspunde de partea economica a echipei lui Ciolos. Si care se bucura de tot mai mult sprijin din partea liderilor Comisiei Europene, unii care pun pragmatismul economic pe primul plan. Iar dupa cum se vehiculeaza deja in cercuri bine informate, Borc poate avea viata lunga la guvernare, fiind un pilon de baza al planului europenilor de revitalizare a investitiilor in tara noastra.

Soc la varful liberalilor

Culmea este ca, in loc sa-i indigneze, ideea tehnocratizarii pe termen lung a guvernarii tarii i-a entuziasmat pur si simplu pe unii dintre liderii liberali. Astfel ca exista informatii cum ca unii ar fi chiar gata sa se lepede de haina liberala imediat dupa alegerile locale, pentru a-si putea face astfel stagiul necesar de tehnocrati pana la alegerile parlamentare si formarea viitorului cabinet.


See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor
Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA
O să aveți un ȘOC TOTAL! Ei au condus și conduc România...
Departamentul de stat al SUA CRITICĂ dur Biserica Ortodoxă pentru acțiunile din 2014. Americanii citează ASUR și susțin că BOR "discriminează" celelalte culte. Părintele Justin Pârvu, considerat "negaționist al Holocaustului"
Lider liberal: Dacian Cioloș e un impostor politic. Intenția lui de a-și face partid îl transformă într-un un dușman al PNL
Directorul Institutului Economic al Academiei Române: Din 1990 încoace, programul de guvernare a fost „Veniţi în România, garantăm SCLAVIA pe bani puţini”/ Avertisment: În viitorii 25 de ani, România va dispărea ca stat
Tot mai mulți studenți finlandezi aleg să studieze medicina în România
Jurnalistul Doru Bușcu dezvăluie că fostul premier Tudose pregătea o lege care anulează redevențele offshore și care returnează redevențele plătite de companiile extractoare începînd cu 2008. Paguba la buget? 1 MILIARD de EURO
Oferta de Paște a agenturii moscovite - agitarea amenințării cu războiul
Klaus Iohannis- TARSELOSUL – acuza liderii PSD-ALDE ca ataca Justitia ca sa scape de dosare, dar uita de prima sa mare promisiune de campanie. Inainte de a deveni presedinte, Iohannis se batea cu caramida-n piept: “Primul lucru la care vreau sa renunt este imunitatea”. Dupa 4 ani de mandat, intrebat de Lumea Justitiei ce a facut sa renunte la imunitate, Werner a raspuns: “Informatiile solicitate nu fac parte din categoria informatiilor de interes public”. Sa fie la mijloc frica de dosare?
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
BLESTEM PESTE VASLUI: CHEVRON LUCREAZÃ!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro